Noma, adresē Rīga

Drukāt

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, SIA

Latgales 301, Rīga LV-1063
Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Pasūtījuma dokumentu noformēšana – EUR 24.20 ✓ Ķermeņa transportēšana uz morgu (Rīgas teritorijā) – EUR 54.45 ✓ Specpakete, dezinfekcija – EUR 12.10 ✓ Sanitārās un kosmētiskās sagatavošanas pakalpojumi – EUR 60.50 ✓ Atvadīšanās telpas noformēšana ar svecēm – EUR 2.26 ✓ Atvadīšanās telpas noma – EUR 35.30 ✓ Mirušā pārnešana no un uz atvadu zāli – EUR 14.20 ✓ Kremācijas izmaksas – EUR 212.29 ✓ Zārka noma – EUR 48.40 ✓ Urna (pelnu kapsula) – EUR 36.30

Account-Line Company, SIA

Čiatūras 33, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Autoevakuators ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Traktoru pārvadājumi ✓ Sistu mašīnu iepirkšana ✓ Tehniskā palīdzība uz ceļa ✓ Akumulatora uzlādēšana ✓ Riepu piepumpēšana ✓ Riteņu nomaiņa ✓ Auto ievilkšana/izvilkšana

EZrent auto noma, EZ services, SIA

Slokas 1, Rīga LV-1048
Apraksts:

EZrent.lv auto noma ir uzņēmums, kas darbojas RīgāLatvijā, mēs esam vairāk kā ar 8 gadu pieredzi auto īres un transporta pakalpojumu sniegšanas jomā.

EZrent.lv auto nomas mērķis ir sniegt klientiem uzticamus un drošus pakalpojumus, kas izpaužas gan kā rūpes par klienta ērtībām un drošību, gan arī kā akurāta un uzticama autoparka uzturēšana. Mēs darām visu, lai Jums būtu patīkami ar mums sadarboties.

Lili 1, SIA, Parūkas un šinjoni, noma

Spīķeru 3, Rīga LV-1050
Apraksts: Parūkas un šinjoni katrai gaumei! Vairāk kā 1000 modeļu. Cenas no eur 5 līdz eur 50. Iespējams parūkas nomāt, cena no eur 10 līdz eur 13 diennaktī. Pastāvīgajiem klientiem 10% atlaide. Īsta parūku paradīze! Piedāvājam arī parūku nomu, īri.

Momentbox.lv, Foto kaste, foto spogulis, 360 video spineris

Rīgas 181, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Lieliem pasākumiem:

Momentbox komanda parūpēsies arī par ļoti lielu pasākumu foto momentu iemūžināšanu nodrošinot Zelta momenta piedāvājumu ar šādām papildus lietām:

✓ Reklāma uz Momentbox momentiem un foto aparāta ✓ Reklāmas displeijs ✓ Foto būdiņas noformējums

Nepieciešama konsultācija un īpaši risinājumi. Sazinies ar mūsu projektu vadītāju un noskaidro visus sev interesējošos jautājumus.

Arilans, SIA

Ulbroka, Dauguļu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu pakalpojumi: Betona ražošana ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki Transporta pakalpojumi ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzēji ✓ Universālais un frontālais iekrāvējs Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

Euroshow Audio, SIA

Dārza 3, Rīga, LV-1007
Apraksts: Skaņas tehnikas noma, skaņu iekārtas, pasākumu tehniskais nodrošinājums, mūzikas, skaņu un gaismas iekārtas, pasākumu apskaņošana Rīgā.

Loģistikas risinājumi, SIA

Buļļu 45a, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mēs orientējamies uz to, kas ir svarīgs mūsu klientam – ātrums, precizitāte, drošība un cena. No šiem faktoriem bieži vien ir atkarīgs tas, kādu kravu pārvadājuma veidu mēs piedāvāsim attiecīgajā situācijā.

PAKELLA, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakojuma iekārtu tirdzniecība ✓ Iekārtu noma ✓ Iekārtu tehniskais serviss ✓ Pašlīmējošo etiķešu apdruka ✓ Iepakošana Materiāli:: ✓ Plēves ✓ Maisi ✓ Maisiņi ✓ Maisiņu aizdares ✓ Kartona izstrādājumi ✓ Trauciņi pārtikai ✓ Marķēšana ✓ Pakošanas lentes un stiprinājumi ✓ Līmlentes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Eko iepakojums ✓ Vienreizlietojamie trauki ✓ Spaiņi un konteineri ✓ Iepakojumi ogām un dārzeņiem ✓ Iepakojumi konditorejām ✓ Iepakojums kulinārijai ✓ Pudeles, burkas, kannas ✓ Dāvanu iepakojums ✓ Transporta kastes ✓ Kartona kastes ✓ Picu kastes ✓ Kliņģeru kastes ✓ Ogu kastes ✓ Kartona loksnes ✓ Gofrētā kartona ruļļi ✓ Iepakošanas plēves ✓ Spriegošanas lentes ✓ Industriālie maisi ✓ Aploksnes ✓ Kartona aizsargstūri ✓ Papīrs ✓ Etiķetes un karstdrukas lentes ✓ Spriegotāji un ratiņi ✓ Tukšo vietu aizpildītāji ✓ Termo sarukuma iekārtas ✓ Aptīšanas iekārtas ✓ Vakuuma iepakošanas iekārtas ✓ Aizlīmēšanas iekārtas ✓ Spriegošanas iekārtas ✓ Maisiņu aizdares iekārtas ✓ Etiķešu printeri ✓ Dažādas iepakošanas iekārtas

Rīgas saldētava, SIA, Noliktava, Aukstā noliktava, Saldētava, Biroju telpu noma

Robežnieku 7, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: SIA “Rīgas Saldētava” sniedz preču uzglabāšanas pakalpojumus PVD sertificētā noliktavu kompleksā ar regulējamu uzglabāšanas temperatūras režīmu. Uzglabāšanas temperatūras diapazons +4 C līdz -18 C, kas uzstādāms atsevišķi 12 autonomām noliktavu kamerām. Noliktava pilnībā atbilst pārtikas aprites uzņēmumu vajadzībām, kuras darbojas ar gaļas produktiem, zivīm, piena produkciju, augļiem, dārzeņiem, kā arī veic šādu produktu pārstrādi, šķirošanu, tirdzniecību, u.c. Noliktavas atrašanās vieta Mārupē, Rīgas lidostas tuvumā, nodrošina ērtu piebraukšanu gan vieglajam, gan kravu transportam.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

ATRAKCIJA.LV, SIA Konzums AK

Cēres 69, Rīga, LV-1058
Apraksts: Mūsu uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar piepūšamo atrakciju nomu. Iznomājam lielās profesionālās PVC piepūšamās atrakcijas dažādiem pasākumiem. Atrakcijas iegādājamies pilnīgi jaunas. Mūsu atrakcijas ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960, ASTM, un ISO standartu, kas ir testēta ar neatkarīgo ekspertu komisiju un ir saņēmusi SGS sertifikātus.
 SGS ir vadošā kontroles, ekspertīžu kompānija dažādās nozarēs un darbības sfērās. Šodien tā atzīta par pasaules kvalitātes etalonu. Tieši tāpēc, produkcija ar SGS sertifikātu – efektivitātes un drošības visaugstākais kritērijs. Pārdodam un iznomājam piepūšamās atrakcijas. Patīkamu atpūtu!

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika
ZL.LV iesaka

Sixt auto noma, SIA Transporent auto noma

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Auto noma Rīgas lidostā (RIX). Volkswagen, Toyota, BMW, Audi, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat Premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

ZL.LV iesaka

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Apraksts: Auto noma biznesam un atpūtai Latvijā – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī un Daugavpilī, kā arī visā pasaulē - 105 valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: Transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.
ZL.LV iesaka

”Sixt Leasing”, pilna servisa auto līzings, SIA Transporent

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Pilna servisa auto noma uz 12 mēnešiem vai ilgāk! Jaunu un mazlietotu auto līzings. SIXT – uzticami auto par izdevīgu cenu! Ilgtermiņa auto noma jeb pilna servisa auto līzings uz 3-5 gadiem. Izdevīga cena, pilns serviss, drošība un diennakts palīdzība – tie ir būtiskākie ieguvumi, ko atzinīgi novērtē SIXT Leasing klienti. Izvēlieties savu auto no vairāk kā 10 000 auto markām un modeļiem, saņemiet auto ilgtermiņa nomā un baudiet priekšrocības, ko tas sniedz, jau šodien! Pilna servisa auto līzings jeb ilgtermiņa auto noma ir līzinga veids, kad automašīna tiek nodota klientam lietošanā (nomā) uz noteiktu periodu (parasti 3-5 gadi). Šajā laikā klients maksā amortizācijas vērtību. Pakalpojuma ietvaros kopā ar ikmēneša nomas maksājumu ir iespēja saņemt papildu pakalpojumus kā apdrošināšana, apkopes, nodokļi, riepas, riepu uzglabāšanu un maiņu, remontdarbus u.c. Bezmaksas tālrunis labojam uz Tālrunis (24/7)

ZL.LV iesaka

SIA “Transporent”, lietotu auto pārdošana

Viskaļu 33, Rīga LV-1026
Piedāvājumā dažādu marku automāšīnas:: ✓ Alfa Romeo ✓ Audi ✓ Bentley ✓ BMW ✓ Citroen ✓ Dacia ✓ Fiat ✓ Ford ✓ Honda ✓ Hyundai ✓ Infiniti ✓ Jaguar ✓ Jeep ✓ KIA ✓ Land Rover ✓ Lexus ✓ Maserati ✓ Mazda ✓ Mercedes-Benz ✓ MINI ✓ Mitsubishi ✓ Nissan ✓ Opel ✓ Peugeot ✓ Porsche ✓ Renault ✓ Subaru ✓ SEAT ✓ Škoda ✓ Suzuki ✓ Toyota ✓ Volkswagen ✓ Volvo

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

AirTraining Group, SIA, Pilotu skola

Daugavgrīvas 140, Rīga LV-1007
Apraksts:

"AirTraining Group" piedāvā privāto pilotu un komercpilotu apmācības kursus. Piedāvājam arī papildu apmācību, brīvo nolidojumu. AirTraining Group ir līderis pilotu apmācībā Latvijā. Jums tā ir lieliska iespēja īstenot savu sapni un sajust ne ar ko nesalīdzināmo lidojuma burvību.