Noma, adresē Rīga

Drukāt

Full Stage, SIA, Skaņu , skatuves iekārtas, pasākumu tehniskais aprīkojums

Turpinām strādāt klātienē!
Dārza 3, Rīga, LV-1007
Par uzņēmumu: SIA "Full Stage" piedāvā dažādus tehniskos risinājumus jebkuram pasākumam. Uzņēmums specializējas pasākumu apgaismojuma, skatuvju un skaņas nodrošināšanā. Skatuves konstrukciju noma, pasākumu apskaņošana, skaņu iekārtas, skatuves aprīkojums, pasākumu tehniskais nodrošinājums, mūzikas skaņas un gaismas iekārtas, skatuves tehnikas noma Rīgā, Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Vidzemē.

RentMotors, Auto noma

Rīgas 11, Jelgava, LV-3002
Pakalpojumi: ✓ vieglo automašīnu noma; ✓ mikroautobusu noma; ✓ limuzīnu noma. Par mums:

"Rent Motors" sniedz profesionālus un uzticamus auto nomas pakalpojumus. Mūsu autoparkā ir 70 automašīnas labā tehniskā un vizuālā stāvoklī, vairākas no tām teicami nokomplektētas, lai katrs autovadītājs varētu izvēlēties savām prasībām, komfortam un cenu kategorijai atbilstošāko auto. Mēs īstenojam godīga, uzticama un uz ilgtermiņa sadarbību orientēta auto iznomātāja praksi, ko augstu vērtē mūsu pastāvīgie klienti un tūristi no ārzemēm.

Komanda24, SIA, Furgonu, pašizgāzēju, autotorņu un mikroautobusu noma

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" - furgonu, mikroautobusu un pašizgāzēju noma.:

"Komanda24" - furgonu, pašizgāzēju, autotorņu un mikroautobusunoma. Mazlietoti auto teicamā tehniskā un vizuālā stāvoklī, ir ļoti kompakti manevrētspējīgi un vadāmi ar B kategorijas autovadītāja apliecību. Minimālais nomas termiņš 2-3 dienas.

Komanda24, SIA, Beramo kravu piegāde

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
1-3 m3 beramo kravu piegāde bez starpniekiem no Pierīgas karjeriem:: ✓ Smiltis (pieberamās/ skalotās/ sijātās) ✓ Melnzeme (sijāta/ nesijāta) ✓ Šķembas (0-4/ 2-8/ 8-16/ 20-40/ 40-70/ 0-40) ✓ Grants (apmešanai, betonēšanai, mūrēšanai, estrich grīdām) ✓ Oļi (8-16/ 16-32) ✓ Pašizgāzēju, furgonu un treileru noma

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

INTERLUX Travel, SIA

Skolas 9, Rīga LV-1010
Piedāvājumā: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu

Ceļojums ar lidmašīnu ir ātrākais un ērtākais veids, kā nokļūt izvēlētajā galamērķī, lai apskatītu un izbaudītu interesantākās vietas. Izvēlies sev piemērotāko piedāvājumu!

✓ Ceļojumi ar autobusu

Ceļojums ar autobusu dod iespēju viena brauciena laikā apskatīt vairākas valstis. Apceļojiet ar autobusu visu Eiropu – no Skandināvijas līdz pat Pirenejiem!

✓ Kruīzi

Atklājiet jūras ceļojumu burvību! Dodieties ceļojumā ar kruīza kuģi un izbaudiet aizraujošu atpūtas un izklaides programmu.

 

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
Iegādāsimies tavu auto:

• Uzpērkam auto ar defektiem • Auto bez tehniskās apskates  • Auto pēc avārijas  • Izbraucam pie klienta visā Latvijā • Auto izpirkšana no līzinga  • Izpērkam auto no kredītiestādēm  • Auto uzpirkšana  • Apmaksa skaidrā naudā  • Apmaksa ar pārskatījumu pie auto iegādes  • Samaksa par auto līdz pat 100% no tirgus vērtības 

 

ZL.LV iesaka

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
Kā Airsofts tiek spēlēts?:

Spēles dalībnieki tiek sadalīti divās vai vairākās komandās. Katrai komandai tiek izstāstīts viņu mērķis un uzdevums. Spēles dalībniekiem, izmantojot komandas darbu vai savas induviduālās spējas, jānonāk pie komandas kopējā mērķa. Trāpot pretiniekam ar bumbiņu, pretinieks tiek neitralizēts un viņam jāatgriežas uz savu bāzes punktu. Spēlē uzvar komanda, kura noteiktajā laikā izpildījusi visus savus uzdevumus.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

tusovki.lv, bērnu pasākumu aģentūra, SIA Inkam

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Pasākumu organizēšana: ✓ Tematiskās ballītes; ✓ Interaktīvās izrādes; ✓ Piepūšamie batuti; ✓ Svētku noformējums; ✓ Foto un video pakalpojumi Interaktīvās izrādes:

Interaktīvas leļļu izrādes paredz aktīvu bērnu piedalīšanos pasākuma laikā. Aktieri tik prasmīgi vada lelles, ka lelles it kā atdzīvojas uz skatuves. Bērni sāk ticēt tam, ka lelle ir spējīga sarunāties, dejot un trallināt smieklīgas dziesmiņas kopā ar viņiem. Pārsteidzoši muzikālas un smieklīgas izrādes piedāvā Masljukova radošā darbnīca no Maskavas.

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Mare Verpete, izbraukumi ar kuteri Riga

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Piedāvājam:

Izbraukumi ar kuteri Rīgā. Pie mums pieejams Internets 24h, bezmaksas autostāvvieta, elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, ēdināšana, laivu iecelšana/izcelšana, duša.

Izbraucieni ar kuteri:

Atpūtas izbrauciens ar draugiem vai ģimeni, dzimšanas dienas svinības, svinīgs pasākums vai pikniks uz ūdens. Uzņēmums Mare Verpete piedāvā kuteru un motorjahtu nomu. Maršrutu klāsts ir sākot no izbrauciena pa pilsētas kanālu līdz braucienam uz Sāremā salu vai Gotlandi. Lai pieteiktos braucienam ar kuteri vai motorjahtu, lūgums zvanīt pa norādīto tālruni vai rakstīt uz norādīto e-pastu.

Vērpete pluss, SIA, jahtklubs AAGENOSTA RIGA

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Jahtu stāvvieta ✓ Kuteru stāvvieta ✓ Kuteru noma Pieejamie papildus pakalpojumi:: ✓ Duša un WC ✓ Internets 24h ✓ Bezmaksas autostāvvieta ✓ Elektrības pieslēgums ✓ Dzeramais ūdens ✓ Ēdināšana ✓ Laivu iecelšana/izcelšana

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Klientu apkalpošanas punkts

Ganību dambis 29, Rīga LV-1005
✓ gāzes, gāzes iekārtas ✓ detaļas gāzes iekārtām ✓ individuālie aizsardzības līdzekļi ✓ metināšanas iekārtas un piederumi ✓ aerosoli ✓ balonu ratiņi u.c.

Pilna servisa klientu apkalpošanas punkti:

 

"AIROK" SIA, Metināšanas iekārtu serviss, Maskavas iela 433, Rīga, LV-1063, Mobilais telefons, 29993548 un 26111616

 

"AIROK" SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Ganību dambis 29C, Rīga, LV-1005, Mobilais telefons- 25749067 un 26111616

 

 

Pašapkalpošanās punkti:

   

"AIROK" SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Brīvības iela 447, Rīga, LV-3362. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Baldones iela 1, Rīga, LV- 1007. Mobilais telefons- 20349663, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Vienības gatve 153a, Mārupe, LV-2167. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

 

 

Attālinātās klientu apkalpošanas punkti:

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Bebru iela 104a, Jēkabpils "Ošukalns", LV-5201. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Parka iela 4, Gulbene, LV-4401. Mobilais telefons- 20349663, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Ata Kronvalda iela 40/18 Cēsis ,"Metālu pasaule". LV-4101. Mobilais telefons- 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Jaunceltnes iela 13a Aizkraukle ,"Ošukalns", LV-5101. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Gulbenes iela 3a, Alūksne, LV-4301. Mobilais telefons- 26133533, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Klusā iela 3, Ape, "TTR Company" LV-4337. Mobilais telefons- 26133533, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Stacijas iela 4, Tukums "IKU Eduards", LV-3101. Mobilais telefons- 26133533, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, V. Baloža iela 13a, Valmiera "Metāla alianse",LV-4201. Mobilais telefons- 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Vecpiebalga, "Laura" , Vecpiebalgas pagasts LV-4122. Mobilais telefons- 25749067, 26111616

 

 

 

Pašapkalpošanās punkti rajonos: 

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Ķekava, Rīgas iela 107, Ķekavas pagasts LV-2123. Mobilais telefons- 25749067, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Lauku iela 3, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150. Mobilais telefons- 25749067, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Vidzemes 4c, Ogre LV-5001. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Parka iela 17, Lielvārde, LV-5070. Mobilais telefons- 26111616, 29993548.

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta,  Dzirnavu 23, Saldus LV-3801. Mobilais telefons- 20349663, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Līvciema iela 9, Ikšķile, LV-5052. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA

Jēkabpils 28, Rīga LV-1003
Apraksts: Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. PILNS KREMĀCIJAS KOMPLEKTS - tikai par 500 EUR. Apbedīšanas komplekts ietver: dokumentu noformēšana, mirušā transportēšana uz morgu (gan Rīgā, gan ārpus pilsētas), morga pakalpojumi (sanitārā un kosmētiskā sagatavošana), atvadu zāles noma, kremācijas process, urna pelniem, zārka noma bēru ceremonijai, ceremonijas atribūti (sveces).