Noma, adresē Rīga

Drukāt

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71b, Rīga LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Lom.LV Uzņēmums, SIA

Spilves 6a, Rīga LV-1055
Apraksts:

Metāllūžņu iepirkšana. Krāsaino, melno metāllūžņu uzpirkšana. LOM.LV, tālr. 80003800. CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana. Konteineru uzstādīšana un metāllūžņu izvešana no klienta teritorijas. Demontāžas pakalpojumi: kuģu demontēšana (sagriešana), metāllūžņu savākšana un izvešana, transporta pakalpojumi, konteineru dienests, iekārtu demontāžas darbi, katlu māju demontāža, izjaukšana, siltumiekārtu demontāža, izjaukšana, ventilācijas iekārtu izjaukšana, cauruļvadu demontāžā, darbi augstumos, tilpumu griešana un demontāža, buku krānu demontāža, torņu krānu demontāža, ostas krānu demontāža, tiltu krānu demontāža.

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

RC Traffic, SIA, ceļu būve

Krustpils 62c, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ asfaltēšana ✓ bedrīšu remonts ✓ ceļu un ielu segumu uzturēšana ✓ ceļu būves tehnikas noma ✓ bruģēšana ✓ labiekārtošana ✓ ceļu satiksmes organizācija ✓ ceļa zīmes ✓ horizontālais ceļu marķējums Pakalpojumu sniegšanas vietas:

Strādājam Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē (Ogre, Babīte, Ādaži, Salaspils, Mārupe u.c.).

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība

Salas Company, SIA, sūkņu remonts, serviss

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Sūkņu un iekārtu piegāde notekūdeņu pārsūknēšanas un attīrīšanas sistēmām, ūdens apgādei un apkurei. Pārstāv ITT FLYGT. Automātisko vadības iekārtu izgatavošana un piegāde

Atar, SIA

Turpinām strādāt klātienē! Bezkontakta piegāde!
Visvalža 7, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Kafija ✓ Kafijas automāti ✓ Kafijas automātu serviss ✓ Kafijas automātu piederumi ✓ Receptes Kafijas grauzdētava:

Mēs esam Latvijas kafijas grauzdētava. Kafijas grauzdēšana mūsu uzņēmumā ir roku darbs un izmantojam tikai augstākās kvalitātes kafijas pupiņas. Grauzdēto kafiju klientiem nogādājam ne vēlāk kā divas nedēļas pēc grauzdēšanas, tādējādi vienmēr nodrošinām svaigu kafiju. Piedāvājam iegādāties pārbaudītu zīmolu kafijas automātus. Ja kafijas automāta iegādei vēl neesat gatavi, piedāvājam kafijas automātu nomu uz neierobežotu laiku. Iegādājoties pie mums noteiktu daudzumu kafijas, noma ir bez maksas. Kafijas automātus var iznomāt arī uz īslaicīga pasākuma laiku. Kā zināms, jebkura tehnika ar laiku nolietojas un bojājas – piedāvājam kafijas automātu apkopi un remontu

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

RJK, SIA

Mālu 30, Rīga LV-1058
RJK piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Skaņas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Gaismas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Skatuves konstrukcijas, noma, apkalpošana. ✓ Skaņas tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismas tehniskais nodrošinājums. ✓ Skatuves tehniskais nodrošinājums. ✓ Pasākumu, koncertu, festivālu, izstāžu, prezentāciju tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismans dizains un tehniskie risinājumi. ✓ Gaismas scenogrāfija. ✓ Muzikālais (audio) noformējums.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

Oppozit, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Latgales 433B, Rīga LV-1063
Auto servisa galvenie darbības virzieni: ✓ Auto radiatoru remonts ✓ Auto radiatoru restaurācija ✓ Auto radiatoru serviss ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts un apkope Par mums:

Lai nodrošinātu iespējami operatīvus pakalpojumus, SIA "OPPOZIT" uztur sakarus arī ar citu firmu ražoto radiatoru piegādātājiem Latvijā, tāpēc mūsu radiatoru katalogā un noliktavā var atrast gandrīz visu nepieciešamo. Bez tam kompānija pati organizē braucienus pēc detaļām un radiatoriem, kā arī, ja iespējams, piedāvā alternatīvus risinājumus, piemēram, izmantot detaļas no cita modeļa radiatora un tamlīdzīgi. Klientiem vienmēr tiek piedāvāti vairāki risinājumi sākot ar radiatoru remontu vai restaurāciju, kas ļauj klientiem būtiski ietaupīt līdzekļus, beidzot ar radiatoru izgatavošanu pēc parauga vai klienta individuālajām vēlmēm.

Freeway Logistics, SIA, starptautiskie kravu pārvadājumi

Starptautiskie pārvadājumi, bezmaksas konsultācijas!
Dzelzavas 117, Rīga LV-1021
Sniegtie pakalpojumi: ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Jūras kravu pārvadājumi ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie konteineru kravu pārvadājumi ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi (ADR) ✓ REF mašīnas ar temperatūras režīmu ✓ Ekspress piegādes ✓ Negabarīta kravu pārvadājumi ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Bezmaksas konsultācijas

LatKredits.lv, LK Capital, SIA

Hanzas 3a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Latkredits.lv ir finanšu risinājumu kompānija, kuras galvenais uzdevums ir palīdzēt saimnieciskās darbības veicējiem risināt dažādas finansiālas darbības. Izskatīšana bez maksas. Bezmaksas līgumu piegāde visā Latvijā. Ja vēlaties ietaupīt savu laiku (nevis meklēt izdevīgāko piedāvājumu saviem spēkiem), naudu (nepārmaksājot % likmi), iegūt izdevīgākos nosacījumus, aizpildiet pieteikumu!

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
PRAKSE DOJUS LATVIJA:

Ja tevi interesē iegūt starptautisku prakses pieredzi, praktizējoties un apgūstot dažādas iemaņas pie tehnikas dīlera, kas pārstāv vienu no vadošajiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem John Deere - mēs esam gatavi tev šīs iemaņas iemācīt! Piesakies praksei.

JOHN DEERE LAUKSAINMIECĪBAS TEHNIKA:: ✓ Traktori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Traktoru piekabes un puspiekabes ✓ Kombaini ✓ Miglotāji ✓ Lopbarība sagatavošanas tehnika ✓ Augsnes apstrādes tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Meža tehnikas rezerves daļas ✓ Kūdras tehnika ✓ Grāvjmalu kopšanas tehnika ✓ JOHN DEERE visurgājējs ✓ Komunālā tehnika ✓ Sējmašīnas ✓ Būvniecības tehnika

DSV Latvia, SIA, auto, jūras un avio kravu pārvadājumi

Krustpils 31, Rīga LV-1073
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi

Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.