Noma, adresē Rīga

Drukāt

''EUROCASH1'', SIA

Citadeles 8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Biroju apsardze; ✓ Mājokļa apsardze; ✓ Fiziskā apsardze; ✓ Individuālo seifu noma; ✓ Drošības sistēmu montāža un apkalpošana; ✓ Tehnisko risinājumu izstrāde; ✓ Video novērošanas sistēmas; ✓ Tehniskās apsardzes sistēmas; ✓ Piekļuves kontroles sistēmas; ✓ Ugunsdrošības sistēmas; ✓ Attālinātā objektu video novērošana; ✓ Bezvadu drošības risinājumi.

Kafijas pauze, Kafijas automātu serviss, SIA, Debeta

Sesku 10 k.2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Kafijas automātu serviss, apkope un remonts.  Kafijas automātu noma Jūsu kafejnīcai vai pasākumam! Seko mūsu darbiem Facebook.

M-Gottwald, SIA

Pārvadājam bez starpniekiem - 100% mūsu autoparks!
Braslas 22, Rīga, LV-1035
Apraksts: Kravu pārvadājumi Rīga un Latvija. Darbs būvlaukumos: manipulatora pakalpojumi. Licence kravas komercpārvadājumiem Latvijas teritorijā. Licence starptautiskajiem kravas komercpārvadājumiem. Atļauja lielgabarīta un smagsvaru kravu pārvadājumiem.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

Zvērināta advokāte - Jekaterina Barere

Emīlijas Benjamiņas 10-34, Rīga LV-1050
Zvērinātas advokātes Jekaterinas Bareres sniegtie pakalpojumi:: ✓ laulības šķiršanas lietas – bērnu aizgādības un saskarsmes kārtības noteikšana, konsultācijas uzturlīdzekļu jautājumos, tajā skaitā arī uzturlīdzekļu piedziņa bijušā laulāta labklājības līmeņa nodrošināšanai; laulības laikā iegādātas kopmantas sadale; vienošanu sastādīšana starp laulātiem laulības šķiršanai ārpus tiesas procesā; ✓ administratīvie jautājumi (sodi un tml.), pieteikumu sastādīšana administratīvajā procesā – administratīvo aktu un iestādes faktiskās rīcības apstrīdēšana, pārstāvība administratīvajā tiesā; ✓ konsultācijas mantojuma lietās – likumiskā, testamentāra, līgumiskā mantošanas kārtība, atstumšana no mantojuma, mantojuma dalīšana starp mantiniekiem un citi; ✓ konsultācijas kriminālajos jautājumos, kā arī aizstāvība pirmstiesas izmeklēšanas laikā, kā arī tiesā; cietušo pārstāvība kriminālprocesā, kompensācijas pieteikumu sastādīšana; ✓ konsultācijas saistību tiesībās – līgumu sastādīšana un grozīšana, nomas, pirkuma, dāvinājuma, uztura, patapinājuma, piegādes līgumi; ✓ dažādu vienošanu, paskaidrojumu, iebildumu sastādīšana, citu procesuālu dokumentu sagatavošana iesniegšanai tiesā; ✓ juridisko personu apkalpošana – līgumi, pretenzijas, citu juridisko, ar saimnieciskas darbības organizēšanu saistīto jautājumu risināšana.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Vecumnieki, Rīgas 15, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Bēru ceremonijas ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumu tirdzniecība ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapu labiekārtošana ✓ Pārapbedīšana Apbedīšanas birojs:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri, - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu, līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Komanda24, SIA, Būvgružu un vecu koka mēbeļu izvešanana

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina::

Būvgružu izvešanas saskaņošana klientam izdevīgos laikos Nolietotu, vecu koka mēbeļu izvešana Profesionālu krāvēju pakalpojumi Ātra un kārtīga darbu izpilde Būvgružu nogādāšana atkritumu pārstrādes vietā/ izgāztuvē Strādājam arī brīvdienās, pielāgojoties klientam ērtam darbu veikšanas laikam Būvgružu izvešana Rīgā un visā Latvijā. Izdevīgas būvgružu izvešanas cenas

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma , auto noma , Busu noma . Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana., Auto rent, Mikriņu noma . Auto īre.

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

LatInSoft, SIA, filiāle Rīga

Baltā 1b-202, Rīga LV-1055
LatInSoft piedāvātie risinājumi balstās uz kompleksas pieejas:: ✓ mūsu izstrādātajām profesionālajām grāmatvedības uzskaites un uzņēmuma vadības programmām GrinS® ✓ mūsu piegādātās IT infrastruktūras risinājumiem ✓ profesionālas un kvalitatīvas apmācības pakalpojumiem ✓ programmētāju, konsultantu, tehnisko speciālistu un menedžeru prasmēm un pieredzi

Pro Shop, SIA

Šampētera 2, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ir iespējams iznomāt specifiskos namdara/celtniecības instrumentus. Instrumenti pieejami gan pneimatiski, gan ar bezvadu tehnoloģiju. Katram instrumentam uz vietas pieejami attiecīgie stiprinājumi no dažādiem ražotājiem. Jebkuru pneimatisko instrumentu piedāvājam nokomplektēt ar kompresoru un gaisa šļūteni. Pie mums uz vietas ir iespēja visus instrumentus izmēģināt darbībā. Vairumtirdzniecības cenas skrūvēm, būvkalumiem un citiem stiprinājumiem.

ZL.LV iesaka

KL Shipping, SIA

MIERĪGI PĀRVADĀJUMI PA JŪRU UN SAUSZEMI🚢🚚🚂
Gustava Zemgala gatve 83, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ sūtījumi uz un no jebkuras vietas pasaulē (sauszemes kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, jūras kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi) ✓ kravu apdrošināšana ✓ noliktavu pakalpojumi ✓ dzelzceļa kravu ekspidēšana ✓ muitošana ✓ pārstāvība un klientu konsultēšana loģistikas jomā

Superizklaide, SIA

Kāpu 80, Jūrmala, LV-2008
Apraksts:

Piepūšamo atrakciju noma. Piepūšamās atrakcijas dažādos svētkos un pasākumos ir ideāls veids, kā aktīvi nodarbināt un izklaidēt bērnus. Piedāvājam iznomāt kvalitatīvas industriālā materiāla lielās piepūšamās atrakcijas bērnu ballītēm, dzimšanas dienu vai vārda dienu svinībām, korporatīviem un publiskiem pasākumiem, dārza svētkiem un citiem izklaides pasākumiem, kas radīs bērniem sajūsmas un prieka pilnus dzīves mirkļus, jo ir interesantas ar krāsainību un šķēršļu dažādību. Mūsu piepūšamās atrakcijas atbilst visām drošības prasībām un ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960 standartu. Mums ir vairāk nekā 10 gadu pieredze, iznomājot piepūšamās atrakcijas. Piedāvājam arī pārvietojamās pirts, pārvietojamā kubla un Sup dēļu nomu.

 

Post Office, SIA

Valērijas Seiles 1 k-3, Rīga LV-1019
Apraksts:

Droša juridiskā adrese uzņēmuma reģistrācijai un to uzturēšanai. Uzņēmums Post Office piedāvā juridiskās adreses nomu: kā komerctelpās, tā arī dzīvojamās telpās dažādās Rīgas rajonos.

Mēs garantējam:

✓ Ne viena no mūsu adresēm nav iekļauta riska adrešu sarakstā; ✓ Vienā juridiskā adresē atrodas ne vairāk kā 10 uzņēmumi; ✓ Ātrais apstiprinājums no Uzņēmuma reģistra, Valsts ieņēmuma dienesta un banku iestādes.

Sagatavosim nekustāmā īpašuma īpašnieka piekrišanu juridiskās adreses reģistrācijai 1 stundas laikā. Palīdzēsim Jums sagatavot dokumentus Uzņēmumu Reģistram. Mūsu sekretārs paziņos Jums par ienākošo korespondenci un operatīvi nosutīs Jums saņemto vēstuli skanētā veidā uz e-pastu. Ienākošās korespondences apstrādāšanas ilgums – no 1 līdz 3 dienām, atkarībā no izvēlēta īpašuma veida. Nomas ilgums – no 1 mēneša līdz 1 gadam, ar iespēju pagarināt termiņu. Nomas maksa ir atkarīga no īpašuma veida, kā arī no nomas ilguma. Komerctelpās ir iespēja iznomāt ari biroju vai darba vietu coworking-telpā.