Ortodontija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
protezēšana, zobu venīri, implanti, luminīri, krāsainas plombas, ultraskaņas higiēna, breketes, Airnivol, ortodontija

Šmitu zobārstniecība, SIA

Priežu 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Zobārstniecības klīnika Ogrē, Ogre zobārstniecība, ortodontija , higiēna, higiēnists, zobu rotājumi, zobu

Parks 2004, SIA

Jāņa 1a, Jelgava LV-3001
Ortodontija -sakodiena korekcija bērniem un pieaugušajiem. Zobārsti Jelgava. Ortodontija Jelgava., Ortodonts, ortodontija , protezēšana Jelgava, Jelgavā. Visa veida protezēšana.

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Dežūrējošais zobārsts, dežūrējošais stomatologs, akūta zobārstniecība, akūtas zobu sāpes, sāp zobs, lāzeris zobārstniecībā, lāzerzobārstniecība, zobārstniecība bez sāpēm, periodontologs, ordoline kapes, zobārsts brīvdienās, zobārsts sestdienās, zobārsts svētdienās, bezmaksas bērnu zobārsts, kvalitatīvs bērnu zobārsts,

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

K.Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

Smile De Lux, klīnika

Raiņa 3a-28, Jelgava LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Akūtā zobārstniecība ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna, balināšana ✓ Ortodontija ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu raušana u.c. Par mums:

"Smile De Lux" Jelgavā sniedz dažāda veida zobārstniecības un skaistumkopšanas pakalpojumus.

Ramonas Liepiņas privātprakse, SIA

Upes 9, Rīga, LV-1013
Apraksts: Zobārstniecības prakse ērti sasniedzamā vietā Rīgas Klusajā centrā pie Brasas tilta. Vides pieejamība.Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Klīnikas telpas pieejamas personām ar kustību traucējumiem.

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts: Šmites L. zobārstniecības prakse piedāvā plaša spektra zobārstniecības un stomatoloģijas pakalpojumus Lielvārdē. Pie mums iespējama plombēšana, zobu raušana, ķirurģija, protezēšana un citi pakalpojumi.

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

Dentium, SIA

Kaņiera 10a-2.st., Rīga, LV-1063
Ortodontija . Higiēna. Higiēnists. Higiēnista pakalpojumi. Zobu rotājumi. Zobu sakņu ārstniecība.

Dental Medical Majori

Lienes 7, Jūrmala, LV-2015
, zobu ārstēšana, zobu ķirurģija, zobu terapija, smaganu ārstēšana, zobu higiēnists, zobu rentgens, ortodontija
ZL.LV iesaka

Leles L. zobārstniecības prakse

Rūjienas 3-307, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Zobārstniecības privātprakse, piedāvā rūpīgu pieeju pacientiem. Nodrošinām augstas kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus:

Zobu ārstēšanu, ekstrakciju, profilaktisko apskati, konsultācijas u.c..

Veicam preventīvās un estētiskās ārstēšanas procedūras.

 

Ir pieejams arī lifts. Pēc pieprasījuma zvanīt: 64722997

DentaVita, zobārstniecība visai ģimenei

Zobārsti- profesionāļi kuriem uzticas !
Latgales 283, Rīga LV-1063
Apraksts:

"DentaVita" - zobārstniecība Ķengaragā. Zobārsts Ķengaragā. Laipni lūdzam "Dentavita", mūsdienīgā un saulainā zobārstniecības klīnikā, kura atrodas netālu no lielākā Rīgā transporta krustceļa Dienvidu tilta, atsevišķi stāvošajā, pilnīgi renovētajā ēkā ar ērtu stāvvietu. Mēs sniedzam visa veida zobārstniecības pakalpojumus: ārstēšanas, protezēšanas, implantācijas, higiēnas un estētiskās stomatoloģijas jomā. Ja jūs vēlaties būt pārliecināti par savu smaidu un savu zobu veselību vai jums ir vajadzīga neatliekamā stomatoloģiskā palīdzība, vai jūs vienkārši meklējat drošu zobārstu savai ģimenei, mēs vienmēr atradīsim labāko risinājumu katra klienta smaidam un laikam.

Tari M, SIA

Raiņa 20, Jelgava, LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi: ✓ Protezēšana ✓ Zobu implanti ✓ Breketes ✓ Zobu kariesa ārstēšana ✓ Metālkeramika ✓ Zobu balināšana ✓ Ortodontija ✓ Plombēšana ✓ Zobu ekstrakcija Zobārstniecības klīnika:

Mūsu mājīgajā zobārstniecībā "Tari-M" piedāvā dažādas zobārstnieciskas procedūras - no profilakses un līdz pilnīgai zobu restaurācijai. Firmā izmanto jaunākās tehnoloģijas zobu implantācijai, restaurācijai un balināšanai, šeit strādājošie ārsti ar prieku atbildēs uz jūs interesējošiem jautājumiem. Mēs rūpējamies par saviem pacientiem, tāpēc piedāvājam tikai augstākās kvalitātes zobārstnieciskos pakalpojumus. Pie mums strādā profesionāļi, kuriem jūs varat uzticēties, jo ar atbildību attiecamies pret savu darbu. Gaidīsim ciemos!

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

A. Klīnika, SIA

Kabiles 7, Rīga LV-1058
Par klīniku:

"A. Klīnika" tika dibināta 2009. gadā, spēkus un pieredzi apvienojot ginekoloģei-dzemdību speciālistei Marinai Čēmai un zobārstam ar 30 gadu stāžu Andrim Ozoliņam. Klīnika atrodas Mārupē - klusā un mierpilnā vietā, radod patiesu māju nevis aukstas klīnikas sajūtu. Mūsu zobārsti un ginekoloģijas speciālisti regulāri pilnveido savas zināšanas profesijā, apmeklējot konferences, seminārus, kā arī dodoties pieredzes apmaiņas braucienos. Savā klīnikā esam izvirzījuši sev prasību vienmēr būt soli priekšā - gan apkalpošanas kvalitātē, gan jauno tehnoloģiju lietošanā. SIA “A. Klīnika” nodrošina vides pieejamību personām ar funkcionāliem traucējumiem.Mūsu klīnika atrodas Rīgā, Āgenskalna – Mārupes rajonā un nodrošinām profesionālus un augsti kvalificētus ārstniecības pakalpojumus mājīgā atmosfērā un izmantojot jaunāko un modernāko aprīkojumu. Zobārstniecības jomā piedāvājam zobu ārstēšanu, endodontijas un ortodontijas pakalpojumus, zobu protezēšanu un implantāciju, zobu ķirurģiju, kā arī zobu higiēnu un balināšanu ar lāzeru, zobu regulēšanu ar ORDLINE kapēm. Sniedzam arī ginekoloģijas, grūtniecības uzraudzības, ginekoloģiskās USG un endokrinoloģijas pakalpojumus.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

Dr.Žukovas Ortodontijas klīnika, SIA

A.Grīna bulvāris 1, Rīga, LV-1048
Zobārstniecība un mutes higiēna