Pārstāvji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ziedonis Kagainis IDV

Lielirbes 17a-45, Rīga LV-1046
Sertificēts būvinženieris,būvju tehniskā apsekošana.Būvuzraudzība, būvekspertīzes, būvdarbu kvalitātes pārbaudes, būvdarbu apjomu un izmaksu aprēķini, ēku un būvju tehniskā apsekošana, pakalpojumi būvobjektu sagatavošanā pieņemšanai ekspluatācijā, koordinātora funkcijas būvlaukumā, būvprojektu vadīšana, būvniecīas procesa

Reinfelde I., Psihologa prakse

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 22 - 4.st., Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Par sevi:

Pieredze psihologa darbā ar klientiem, kuriem ir psiho-emocionāli traucējumi „Neirožu klīnikā” (konsultācijas pieaugušajiem, deju un kustību terapijas grupas pieaugušajiem un bērniem, tematiskās lekcijas, ķermeniskā relaksācija individuāli); Pieredze darbā ar jauniešiem ar garīgās attīstības traucējumiem. Pieredze darbā ar bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem speciālajā internātskolā. Psiholoģiskā palīdzība organizācijām (mikroklimata izpēte, rekomendāciju sniegšana). Piedalīšanās dažāda veida projektos: darbā ar bezdarbniekiem, sociālo riska grupu pārstāvjiem u.c. Psihoterapeitisko grupu (darba virziens - ķermenis) un semināru vadīšanā, individuālajā psihoterapijā pieaugušajiem. Integratīvās metodes, tai skaitā vēdiskās zināšanas par dzīvesveidu un ikdienas dzīves paradumu koriģēšanu, kas palīdz plašāk apzināties cilvēka dzīves potenciālu. Aicinu uz individuālu psihoterapiju, grupu nodarbībām un lekcijām-semināriem.

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

NGT Latvia, SIA, Veikals

Duntes 5, Rīga LV-1013
Apraksts: NGT Jeb Next Generation Tackle ir angļu tūrisma preču zīmols, kas dibināts 2002. gadā! Līdz šodienai par klientiem kļuvuši simtiem tūkstoši makšķernieku un dabas mīļu gan Anglijā, gan pasaulē! No 2017. gada NGT Latvia ir Next Generation Tackle oficiālais pārstāvis Latvijā! Esam unikāli ar to, ka mūsu produkcijai ir vislabākā kvalitātes/cenas attiecība, kā arī katram klientiem mums ir individuāla pieeja un labākais serviss! Garantējam, ka mūsu piedāvātā produkcija pārspēs Jūsu vēlmes!

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49A, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

Zet-R, SIA

Katoļu 7A, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Apkalpojam, uzstādām, remontējam visa veida sadzīves tehniku.

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums

BuvMark, IK

Aleksandra 17, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Mūsu izstāžu zālē jūs varat iegādāties apdares materiālus, pasūtīt griestu montāžu, mēbeļu izgatavošanu vai pilnu dzīvokļa renovāciju "līdz atslēgai".

Salons ir oficiālais Silk Plaster pārstāvis. Mēs strādājam tikai ar kvalitatīviem materiāliem

PMU PASAULE, SIA

Tērbatas 37-20, Rīga LV-1011
Apraksts:

Mani sauc Eleonora Jankovska. Esmu kosmetoloģe-vizāžiste, permanentā grima, dermapigmentācijas un mikro tetovējumu meistare.

Piedāvāju augstas kvalitātes permanento grimu jebkurai zonai, izmantojot minerālpigmentus un iekārtas no slavenā itāļu ražotāja BIOTEK.

Nodrošinu arī dermopigmentācijas procedūras, rētu maskēšanu un mikrotetovējumus. Zemas kvalitātes permanentā grima noņemšana. Pieredze nozarē kopš 1995. gada.

"PMU Pasaule" ir Biotek pārstāvis. Nodrošinu meistaru apmācību darbā ar Biotek pigmentiem.

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

PPS, SIA

Lejupes 15, Rīga LV-1076
Apraksts:

"KOSTRZEWA" oficiālais pārstāvis Latvijā, Krievijā un Baltkrievijā. SIA "PPS" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar granulu katlu un to rezerves daļu pārdošanu. Uzņēmums nodrošina mājokļa kurināmās tehnikas tirdzniecību un granulu katlu labošanas servisu.

ZL.LV iesaka

Peterss, SIA, Georg Fischer Baltic pārstāvis

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4-3.st., Rīga LV-1004
Apraksts:

Rūpnieciskās cauruļvadu sistēmas ķīmiskiem šķīdumiem, vairumtirdzniecība. "Georg Fischer" cauruļvadu sistēmas rūpniecība. Plastikāti ir iekarojuši savu vietu rūpnieciskos tehnoloģisko cauruļvadu sistēmu pielietojumos. Dažādo plastikātu sortiments ļauj atrast pareizo produktu gan ķīmisko vielu ražošanai, izmantošanai vai transportēšanai, gan ūdens attīrīšanas iekārtām ar jebkuras kvalitātes prasībām, gan arī tehnoloģiskos risinājumos, kur nepieciešami materiāli īpaši tīrām vielām.

FIRSTAKE SOLUTIONS, SIA

Bauskas 23, Rīga LV-1004
Apraksts:

Pārdodam metālapstrādes instrumentus, iekārtas, to piederumus un detaļas. Mēs pārstāvam vairāk nekā 100 instrumentu un detaļu ražotājus un izplatītājus.

Aurem Trade, SIA

Uzvaras 8a, Jelgava, LV-3001
Apraksts:   "OKS" zīmols pārstāv augstas veiktspējas produktus korozijas un berzes mazināšanai. Industriālie un komerciālie lietotāji novērtē OKS augstās kvalitātes produktus jau 35 gadus. Vides un lietotāja aizsardzība ir OKS prioritāte, vienlaikus nodrošinot augstākās kvalitātes standartus produktiem. "AUREM TRADE" tirdzniecības komanda šajā nozarē darbojas jau kopš 1996.gada.Izbraucam pie klientiem uz produkcijas demonstrāciju.

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol