Pārstāvji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Importa pārvadājumi, eksports, tranzīts, vietējie pārvadājumi, kravu pārvadājumu, kravu apdrošināšana, muitas brokeru pakalpojumi, noliktavu pakalpojumi, personīgo mantu pārvadājumi, salikto kravu pārvadājumi, kabotāžas pārvadājumi, ekspress kravu piegāde, kravu iekraušana un izkraušana, projektu loģistika, prāmju biļetes,

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Konveijeru sistēmas. Motorreduktori. Metāla sieti, sieti, zāģripas, konveijeru rullis, kokapstrādes instrumenti, konveijeru lentes, drupināšanas šķirošanas tehnika, perforētas metāla loksnes, perforētie materiāli, transportieru, konveijeru, ceļu būves tehnika un rezerves daļas, ķēdes, gultņi, zāģēšana, konveijers, konveijeru ruļļu

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Uzstādīšana, apkalpošana, remonts, tirdzniecība, konsultācijas, autosignalizācijas, signalizāciju uzstādīšana, signalizāciju apkalpošana, signalizāciju remonts, Safe Car, SELCA, SKYBRAKE, BLACK BUG, WEBASTO, EBERSPACHER, ATESO, autonomā apsilde, auto apkure, auto krāsniņa, pečka, autonomka, autonomās apsildes sistēmas, autonomā

RBI, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1083
"Carotino Sarkanā Palmu eļļa". Palmu eļļa, sarkanā palmu eļļa, palmu kodolu eļļa, kokosriekstu eļļa, augu tauki, augu eļļa, kakao, pārtikas izejvielas. Kakao pulveris, kakao sviests, karoba pulveris, taukskābes.

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga LV-1012
priekšmeti, dizains, iespieddarbi, mākslinieki, ekskluzīvas dāvanas, mākslas darbi, izstādes, glezniecības pārstāvji

DH Solutions, SIA

Tīraine, Tīraines 36, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
siltumapgāde, siltumtīkli, projektēšana, būvuzraudzība, projektu vadība, siltumtrase, katlumāja, siltumenerģētika, biomasa, dabasgāze, granulas, būvprojekts, inženiertīkli, FIDIC , siltumenerģētika, inženiertehniskie pakalpojumi, apkure, ventilācija, kondicionēšana, siltummehānika, siltumapgādes tīkli, siltumapgādes ārējie

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

Samalin, SIA

Latgales 322D, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem

Samalin, SIA

Saules 63B, Madona, Madonas nov., LV-4801
Industriālās eļļas, kuģu eļļas, eļļas kuģiem, eļļas vieglo, auto dzinējiem, eļļas kravas auto dzinējiem, dzinēju eļļas, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, tehniskie šķidrumi, hidrauliskās eļļas, reduktoru eļļas, turbīnu eļļas, kompresijas eļļas, smērvielas, eļļas, 5W30, 10W40, 15W40, 5W40, M-14V2, M14G2CS, VMGZ, HLP46, HLP32, KS-19. G-Box ATF

Samalin, SIA

Murmastienes 5, Rīga LV-1073
Degvielas, naftas produktu vairumtirdzniecība

Samalin, SIA

Sakas 5, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem

Ārstes - psihoterapeites Intas Kalniņas prakse

Palasta 10, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mēs esam ārsti, kuri specializējušies psihoterapijā atbilstoši specialitātes profesionālajiem standartiem. Esam sertificēti Latvijas Ārstu biedrībā, kā arī pārstāvam Latvijas Ārstu Psihoterapeitu asociāciju. 

Sakarā ar pieaugošo stresu un paaugstināto spriedzi sabiedrībā, arvien vairāk cilvēku izjūt nepieciešamību pēc palīdzības depresijas, neirotisku traucējumu, veģetatīvas traucējumu u.c. gadījumos.

Mēs piedāvājam empātisku, uz savstarpēju sadarbību orientētu psiholoģisku palīdzību, kas ietver dažādus psihoterapijas veidus – psihodinamisko un psihoanalītisko psihoterapiju, atbalsta terapiju, integratīvo psihoterapiju, psihoanalīzi, pāru konsultēšanu un terapiju, smilšu terapiju, pusaudžu konsultēšanu, grupu terapiju, konsultēšanu skype.

Loks, SIA

Emiļa Melngaiļa 5, Rīga LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.

Ilmāra Pinumi

Akadēmijas 8A, Vecauce, Vecauces pagasts, Dobeles nov. LV-3708
Pakalpojumi:: ✓ Pinu eksluzīvus mezgliņu vai sloksnīšu pinumus ✓ Restaurēju pinumus pēc vienošanās, arī klūgu pinumus. Par mani:

Ar pīšanu nodarbojos vairāk kā 35 gadus, bet pēdējos jau 20 ar sloksnīšu pinumiem. Tas ir mans hobijs un brīvā laika pavadīšana. Man to patīk darīt. Nepinu vienādus darbus. Katrs darbs vai pinums atšķiras viens no otra, un tāpēc tas ir vienreizējs. Esmu pinis darbus īpašiem cilvēkiem, kas grib, lai tas būtu tieši viņam ar viņa vēlmēm. Tie ir darbietilpīgi un var teikt, ka ekskluzīvi. Tā kā man patīk koks un tā struktūra, savos darbos izmantoju daudz dažādas koka šķirnes, veidus un pat dažādus koka izaugumus. Veidoju pinumiem pamatnes un tās appinu. Pēc iespējas piedalos rokdarbnieku tirdziņos, pārstāvu pasākumos, kur piedalās novads un pārstāvu to kā rokdarbnieks.  

Mani darbi ir daudzās ārvalstīs - ASV, Vācijā, Holandē, Norvēģijā, Dānijā, Beļģijā, Igaunijā, Lietuvā, Krievijā, Kazahstānā. Mans darbs ir Salaspils botāniskā dārza ekspozīcijas ēkā - BOTANIA, kur ir stends ar manu priežu sakņu pinumu. Esmu 2023. gada Dobeles novada labākais uzņēmējs nominācijā - amatnieks - mājražotājs. 

Teplodar Europe, dūmvadi, pirts krāsnis, apkures katli

Latgales 322, Rīga LV-1063
Specializācija:: ✓ Malkas apkures krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Pirts un saunas krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Kurināmā katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Granulu katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Dūmvadi - tirdzniecība, uzstādīšana Par kompāniju::

"Teplodar Europe" ir "Teplodar" ražotāja pārstāvis Eiropā. "Teplodar" ražo pirts krāsnis, apkures krāsnis, apkures katlus un dūmvadus jau no 1997. gada. Tas ir viens no vadošajiem ražotājiem Krievijā. Produktu klāstu veido vairāk nekā 20 pamatmodeļi, kuros ir vairāk nekā 100 dažādas krāsns modifikācijas, kā arī citas apkures iekārtas. Augstas kvalitātes apkures katli, kamīni, krāsnis plašā sortimentā. Veicam apkures katlu, pirts krāšņu, dūmvadu uzstādīšanu. Dodam garantiju saviem darbiem! Ātra piegāde. Augsta kvalitāte. Liela izvēle. Zemākā cena.

Alfa laboratorija, SIA

Ieriķu 43-25, Rīga LV-1084
Apraksts:

SIA "Alfa laboratorija" ir kompāniju Abbott Molecular un Abbott Point of Care pārstāvis Latvijā. Inovācijas sarežģītu slimību vadībai un mūsdienīgai laboratoriju pārvaldībai. SIA "Alfa laboratorija" piedāvā pasaules laboratorās diagnostikas tehnoloģiju līderu visaugstākās kvalitātes diagnostikas produktus laboratorijām Latvijā un Baltijā.

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.

Dovgil, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Uzņēmums "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir Polijas giganta logu ražotāja DRUTEX oficiālais pārstāvis. Mēs jau vairāk nekā 14 gadus ražojam, tirgojam un uzstādām plastmasas logus no augstākās kvalitātes profiliem Iglo classic, Iglo Energy, Iglo 5, Iglo light. "PVCLOGI.LV" sadarbojas arī ar šādu profilu Vācijas piegādātājiem: Dobropast, REHAU, GEALAN 8000 9000, SCHUCO. Visi plastikāta logi uzstādīti no šo Eiropas zīmolu profila, atbilstoši ES standartiem, videi draudzīgas un lieliskas trokšņu izolācijas. Kompānija "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir gatava sniegt jums visus nepieciešamos pakalpojumus: optimāla profila izvēle plastmasas logiem, to piegāde, uzstādīšana un montāža, nogāžu apdare un aprēķināšana par visu saistīto darbu izmaksām. Jūs varat pasūtīt kādu no uzskaitītajiem profiliem, kā arī izvēlēties krāsu, kas piemērota jūsu interjeram no norādītajiem krāsu profiliem. Tā kā mēs paši izgatavojam plastikāta logus, tad paši tos arī pārdodam un montējam. Līdz ar to mēs varam garantēt visaugstāko plastikāta logu kvalitāti un to ielikšanu visātrākajos termiņos. Aprēķinus par interesējošo logu izmaksām varat saņemt, aizpildot veidlapu vai vienkārši zvanot mums. Pa tālruni jūs saņemsiet visu nepieciešamo informāciju par ražošanu, uzstādīšanu un garantijām - izvēlēto logu kvalitāti. Jūsu PVCLOGI.LV un SIA "DOVGIL". Mēs arī sniedzam pakalpojumus visu veidu žalūziju ražošanā visos Latvijas reģionos, Baltijas valstīs un Eiropa.