Pārstāvji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120M, Rīga, LV-1021
Gultņi, gultņu korpusi, lodīšu gultņi, adatgultņi, bumbiņ gultņi, koniskie, gultnis, koniskie gultņi, atbalsta gultnis, korpusa gultnis, Y gultnis, slēgtais gultnis, slēgtie gultņi, atvērtie gultni, vaļējie gultņi, gumijas slēgums, blīvējumi, blīvlsēgi, blīvslēgs, manžete, gumijas gredzens, saļņiks, korpuss, SNL, SKF, UCP, UCF, UC

Latvijas Atkritumu saimniecības uzņēmumu asociācija (LASUA)

Vietalvas 5-12, Rīga LV-1009
Latvijas Atkritumu saimniecības asociācija, (LASUA) pārstāv 50 biedru ekonomiskās, sociālās intereses. LASUA ir profesionāla organizācija, kas pārstāv Latvijas atkritumu apsaimniekošanas nozari attiecībās ar valsts institūcijām. Sertifikācija. Atzinumi, atzinumu apsaimniekošanas uzņēmums. Nozares uzņēmums. Atkritumu

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Audita un revīzijas pakalpojumi. revīzija, revidenti, revidents. Grāmatvedības kārtošana, grāmatvedības apkalpošana, IK, SIA. Grāmatvedības konsultācijas. Grāmatvedības datorprogrammas, HORIZON, (Apvārsnis) (Uvis) Jumis, Sagatavošana jaunam uzņēmumam SIA, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību mazkapitāla uzņēmums, mikro nodoklis,

KTA Graphic Systems, SIA

Ropažu 19A, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmuma "KTA Graphic Systems" galvenā nozare ir poligrāfijas iekārtas un materiāli, piedāvājumā ir lielformāta drukas iekārtas, pēcapstrādes iekārtas, programmatūras, materiāli, plates un krāsas. Speciālisti arī sniedz konsultācijas un piedāvā iekārtu uzstādīšanu. "KTA Graphic Systems" ir oficiālie Fujifilm un MGI pārstāvji Baltijas valstīs.

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana Par mums::

Mūsdienu sabiedrība un uzņēmējdarbība ir kļuvusi transkontinentāla, un uzņēmēji lielākoties ir piesaistījuši savam biznesam ārzemju investorus vai sadarbības partnerus.

Pāris simtu kilometru attālumā no Latvijas runā lietuviski, igauniski, krieviski, mazliet tālāk skan somu, norvēģu, ukraiņu, baltkrievu, vācu u.c. valodas, un arī tur bizness „iet no rokas”!

Mēs palīdzēsim saprasties!

Devīze - panākumus gūst tie, kas vienmēr palīdz citiem... Mēs palīdzēsim un nodrošināsim ar uzticamu grāmatvedi, audita un tulkojuma pakalpojumiem no/uz 70 valodām. Laipni gaidīti! 

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
"Saiva" meistardarbnīcas: ✓ Klūgu pinumi - Meistare Antra Kalēja ✓ Dzintara rotas - Skaidrīte Vasiļeviča ✓ Keramikas darbnīca - Ilze Eniņa ✓ Aušanas darbnīca - Audējas Zenta Dzērvēna un Anna Saukante ✓ Rokdarbu un aušanas darbnīca - Ira Cīrule ✓ Drēbnieka darbnīca - Drēbniece Sarmīte Dreimane ✓ Tekstilmozaīkas ( Patchwork) darbnīca - Dzintra Bitēna ✓ Tekstilizstrādājumu darbnīca - Sandijas Brikmanes SANDtextile darbnīca ✓ Ādas rokdarbu darbnīca - Sanita Zandere, SZ Handmade ✓ Tautas tērpu darināšanas darbnīca - Agnese Polovenko ✓ Rotkaļu darbnīca - Meistari Andris Grebis, Kaspars Laugalis, Jānis Bunka, Roberts Mežainis ✓ Dabīgā kosmētikas darbnīca ✓ Otrreizēji pārstrādātā tekstila dizaina darbnīca

 

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

KNM Serviss, SIA

Jūras 15A, Ventspils, LV-3601
Piedāvājam:: ✓ Logi ✓ Durvis ✓ Garāžu vārti ✓ Alumīnija stiklotas konstrukcijas ✓ Logu uzstādīšana ✓ Logu serviss Par mums:: KNM SERVISS - oficiālais vācu kompānijas Hormann izplatītājs Ventspilī. Garāžu vārti, durvis, kārbas un piedziņas. Alumīnija stiklotas konstrukcijas. PVC logu risinājumi. Uzstādīšana, kvalitāte, serviss.

Timberlift, SIA

"Riekstiņi", Augšlīgatne, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
SIA “TIMBERLIFT” LATVIJAS TIRGŪ PĀRSTĀV:: ✓ "Groeneveld-Beka" - automātiskās centrālās eļļošanas sistēmas traktortehnikai, lauksaimniecības mašīnām, būvtehnikai, transportam, industriālajām iekārtām, u.c. ✓ "GöteneUfo" - kvalitatīvs aprīkojumu frontālajiem iekrāvējiem un ekskavatoriem t.sk. kausi dažādam pielietojumam, dakšas, ātrās sakabe u.c. ✓ "Clark" - auto iekrāvēji ar celtspēju no 1,5- 8 tonnām, darbināmi ar dīzeļdegvielu, gāzi un elektrību. "Clark" noliktavas aprīkojums t.sk. mehāniskie un elektriskie palešu ratiņi, krautņotāji u.c. ✓ "Raniero" - auto iekrāvēju ražotājs, kas piedāvā elektriski darbināmus auto iekrāvējus ar celtspēju līdz 25 tonnām, piemērotus ekspluatācijai visdažādākajās tautsaimniecības nozarēm ✓ "Auer" - mežsaimniecības un lauksaimniecības tehnika, t.sk. kokmateriālu hidromanipulators trīspunktu uzkabei darbam ar traktortehniku ar jaudu no 50ZS. ✓ "Volvo" frontālo iekrāvēju serviss un remonta darbi. Piedāvājam jaunas un lietotas / atjaunotas rezerves daļas ar garantiju.

Solar XPro, SIA

Ulbrokas 19a, Rīga LV-1021
Pie mums var iegādāties:: ✓ saules paneļus (saules baterijas) ✓ invertorus (tīkla, akumulatoru un hibrīdos) ✓ akumulatorus stiprinājumus saules paneļiem ✓ kabeļus, konektorus ✓ personīgās mini elektrostacijas ✓ litija akumulatorus

Mēs piedāvājam arī:

✓ elektroauto uzlādes stacijas ✓ saules peneļu nojumes ✓ elektroauto uzlādei iebūvējamos saules paneļus

ELEKTROKARBON BALTIJA, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Apraksts: Elektrosukas, strāvas noņēmēju ieliktņi. „ELEKTROKARBON BALTIJA” ir autorizētais Slovākijas rūpnīcas „ELEKTROKARBON” pārstāvis Baltijas valstīs. Elektorsuku ražošana pēc individuāla pasūtījuma – analogs oriģinālajai dzinēja elektrosukai.

Ecotrend, SIA

Jāņa Asara 15, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA “Ecotrend” jau piecus Latvijā un Baltijas valstīs piedāvā apģērbu žāvēšanas skapjus un apavu žāvētājus. Šobrīd esam paplašinājuši savu piedāvājumu ar kvalitatīviem apavu un apģērbu žāvēšanas skapjiem un specializētām žāvēšanas iekārtām, kuras ir piemērotas gan mājsaimniecībām, gan uzņēmumiem. Mēs pārstāvam lielākos Eiropas žāvēšanas iekārtu ražotājus. Lielākais apģērbu un apavu žāvēšanas iekārtu piedāvājums. Mūsu lielākie klienti ir pirmsskolas izglītības iestādes, valsts un pašvaldību uzņēmumi, kā arī privātuzņēmumi rūpējoties par darbinieku komfortu un veselību, lietojot kvalitatīvi izžāvētus apavus un apģērbu. Mūsu piegādātās apavu un apģērbu žāvēšanas iekārtas ir populāras Skandināvijā un Eiropā.

Automans, SIA

Itāļu autogāzes iekārtu BRC un Landi Renzo pārstāvis Latvijā.
Skanstes 2 k-3, Rīga, LV-1013
AUTOGĀZES AUTOSERVISA PAKALPOJUMI LATVIJĀ:: ✓ Itāļu auto gāzes iekārtas ✓ Auto gāzes iekārtas uzstādīšana Rīgā ✓ BRC un Landi Renzo autogāzes iekārtu veikals ✓ Auto pārbūve uz LPG ✓ LPG auto rezerves daļas ✓ Auto gāzes iekārtu remonts, apkope, serviss ✓ Auto gāzes iekārtu sertifikācija CSDD ✓ Auto gāzes sistēmu sertificēšana ✓ Auto gāzes sertifikāts ✓ LPG iesmidzināšanas sistēma ✓ Auto gāzes filtri, rezerves daļas ✓ Auto gāzes filtru uzstādīšana ✓ Auto gāzes sistēmu diagnostika ✓ Auto gāzes iekārtu garantijas un pēcgarantijas apkalpošana ✓ Gāzes sistēmas pārbūve un uzlabošana ✓ Atgāžu līmeņa pārbaude

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Dāvanu karti vari izmantot, iegādājoties kādu no tūrisma aģentūras SOFI TŪRE pakalpojumiem:: ✓ Jebkurš kompleksais ceļojums (no Sofitūre, Novatours, Tez Tour, Alida Tour, Fiji-Travel,  Interlux travel, TUI, Coral travel Latvia) ✓ Jebkurš individuāls ceļojums, ✓ Privātie čarterlidojumi, lidmašīnu noma, ✓ Aviobiļetes uz visiem galamērķiem, ✓ Viesnīcu numuru rezervēšana visā pasaulē, ✓ Automašīnu nomas organizēšana, ✓ Transfēru nodrošināšana, ✓ Vīzas noformēšana, ✓ Ceļojumu apdrošināšana, ✓ Komandējumu organizēšana, ✓ Konferenču organizēšana.

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Nortire ir viens no vadošajiem riepu tirgotājiem Baltijā.

SIA Nortire – riepu rūpnīcas Global Rubber Industry (GRI Tires) tiešā pārstāvniecība Latvijā.

Pārstāvam zīmolus – GRI, Camso (Solideal, Camoplast), Maxam, Techking, Ceat, TVZ axles, Mefro, Räder-Vogel, Tellure Rota, Minitop, Traxter, Slyagro, Mclaren tracks.

Uzņēmums piedāvā riepas, diskus, ķēdes un to sistēmas, asis piekabēm un riepu hermētiķus

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, ✓ celtniecības tehnikai, ✓ ceļu būves tehnikai, ✓ noliktavas tehnikai.

Pēc pieprasījuma izgatavojam diskus un disku gredzenus.

Pieejamas asis piekabēm ar vai bez – ABS / bremzēm / stūrēšanas funkciju.

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

LVK Agro, SIA, Lauksaimniecības tehnika

Elkšņu 21, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Lauksaimniecības un augsnes apstrādes tehnika:: ✓ Disku agregāts ✓ Disku ecēšas ✓ Kultivators ✓ Sējmašīna - kultivators ✓ Dziļirdinātājs ✓ Lauka miglotāji ✓ Piekabināms miglotājs ✓ Uzkarināms miglotājs Lauktehnikas tehniskais aprīkojums:: ✓ Sūkņi ✓ Sadalītāji ✓ Rezerves daļas

I.L.GRĀMATVEDĪBA,AUDITS UN KONSULTĀCIJAS, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Uzņēmumu dibināšana Par mums:

Grāmatvedības pakalpojumi no A līdz Z. Risinām visus grāmatvedības saistītos jautājumus klienta uzņēmumā. Sakārtota grāmatvedības uzskaite atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Jūs piegādājat mums grāmatvedības dokumentus, un pārējo paveicam mēs. Mūsu grāmatvedības pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. Uzņemamies visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu klienta uzņēmumā. Tostarp pārstāvam uzņēmumu Valsts ieņēmumu dienestā un citās valsts un pašvaldības institūcijās. Palīdzam rast risinājumus nodokļu optimizācijai.