Pašvaldība, visā Latvijā

Drukāt

Alūksnes novada pašvaldība, Veclaicenes pagasta pakalpojumu centrs

Korneti, "Vaiņagi" , Veclaicenes pagasts, Alūksnes nov., LV-4335
Pašvaldība

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Vienīgie nodrošina mirušo transportēšanu uz Krieviju arī covid laikā, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušo repatriācija, Apbedīšanas biroji Rīgā, apbedīšanas birojs blakus Austrumu slimnīcai, apbedīšanas birojs netālu Gaiļezera slimnīcai, apbedīšanas pakalpojumi Rīga, diennakts apbedīšanas pakalpojumi, serviss, diennakts

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Apbedīšanas birojs Jūrmalā, apbedīšanas pakalpojumi Jūrmalā, diennakts apbedīšanas pakalpojumi, serviss, diennakts morga pakalpojumi, diennakts apbedīšanas birojs, cenas, bēru ceremonija, bēru organizēšana, zārku cenas, zārki, bēres, kvalificēta aģenta izbraukums, izsaukums, pasūtījuma noformēšana pie klienta, nelaiķa

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Apbedīšanas biroji Rīgā, Apbedīšanas birojs Rīgas centrā, Cēsu ielā, apbedīšanas pakalpojumi Rīga, diennakts apbedīšanas pakalpojumi, serviss, diennakts apbedīšanas birojs, cenas, bēru ceremonija, bēru organizēšana, zārku cenas, zārki, bēres, kvalificēta aģenta izbraukums, izsaukums, pasūtījuma noformēšana pie klienta, nelaiķa

Aniva, SIA

Zeltrītu 16, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Ēdināšanas uzņēmumi

Apbedīšanas birojs ANGEL, SIA

Latgales 108-54, Rīga LV-1003
Vienīgie nodrošina mirušo transportēšanu uz Krieviju arī covid laikā, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušo repatriācija, Apbedīšanas biroji Rīgā, apbedīšanas pakalpojumi Rīga, diennakts apbedīšanas pakalpojumi, serviss, diennakts morga pakalpojumi, diennakts apbedīšanas birojs, cenas, bēru ceremonija, bēru organizēšana, zārku

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, apbedīšanas nams Kocēnos

"Krematorija" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Apbedīšana un rituāli:

Mūsu uzdevums ir visu apbedīšanas un rituālu tradīciju ievērošana un cienīgas apbedīšanas vai kremācijas nodrošināšana. Mūsu rīcībā ir krematorija, atvadu zāle, morgs, apbedīšanas biroji, transports (katafalks), plašs rituālās produkcijas klāsts. Veicam apbedīšanu vai kremāciju saskaņā ar mirušā konfesiju. Eiropas standarts EN 15017 / ICS 03.080.30 “Apbedīšanas pakalpojumi – Prasības”

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, atvadu zāle Rīgā

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts: Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana- visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

Apriņķa mērnieks, SIA

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Inženierģeodēziskie darbi ✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Zemes ierīcības darbi ✓ Aero foto ✓ Detālplānojuma izstrāde Par mums:

SIA ”Apriņka mērnieks” dibināts 2013.gada 14.jūnijā apvienojoties sertificētiem mērniekiem kopēju mērķu sasniegšanai. Uzņēmumā strādā pieredzējuši mērnieki ar sertifikātiem “Ģeodēzisko darbu veikšanai”, “Kadastrālās uzmērīšanas darbu veikšanai”, “Zemes ierīcības darbu veikšanai”.

Artura Vaišļas Madonas juridiskais birojs

Rīgas 6, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par juridisko biroju: Artura Vaišļas Madonas Juridiskais birojs par godīgām un saprātīgām cenām sniedz juridiskos pakalpojumus un konsultācijas dažādos tiesību jautājumos!

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

Augšdaugavas novada pašvaldība

Rīgas 2, Daugavpils LV-5401
D-pils novada, Daugavpils novads. Sociālā aprūpe. Jaunatnes aktualitātes. Nometnes. Izglītības iestādes. Tūrisms Latgalē. Muzejs: Raiņa māja Berķenelē, Daugavas loki. Daugavpils novada pašvaldības aģentūra "TAKA".