Pašvaldības, visā Latvijā

Drukāt

Krāslavas novada pašvaldība, Ūdrīšu pagasta pārvalde

Augstkalne, Dārza 2, Ūdrīšu pagasts, Krāslavas nov. LV-5601
Krāslava, Ūdrīši, Ūdrīšu pagasts, Ūdrīšu pagasta pārvalde, Krāslavas novads, Krāslavas novada pagasti, Krāslavas novada pašvaldība, Latgale, Dārza iela, pagasta bibliotēka, Latgale, valsts un tradicionālie svētki, koncerti, Ūdrīšu pagasta iedzīvotāji.

BIGSA, SIA, Ūdensvadu un kanalizācijas tīklu izbūve

Zemzaru 3, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
sistēmu izbūve, montāža privātmājām, individuālajām ēkām, jaunbūvēm, jaunceltnēm, saimniecības objektiem, pašvaldības

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, apbedīšanas nams Kocēnos

"Krematorija" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Krematorija, licencētā krematorija, kremācijas centrs, Valmieras kremācijas centrs, Kocēnu kremācijas centrs, Rīgas krematorija, kremācija Rīgā, krematorijas atvadu zāle, Vidzemes kremācijas centrs, kremācija, kremēšana, kremācijas atļauja, kremēšanas atļauja, kremācijas cena, kremēšanas cena, kremācijas pakalpojumu izmaksas, pirmā

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Projektēšana, arhitektūra, inžnierrisinājumi, inženiertīklu projektēšana, būvuzraudzība, būvprojektu ekspertīze, energoaudits, termogrāfija, ēku siltināšana, saules kolektori, saules baterijas, ES fondi, ES projekti, energopase.

Līvānu novada pašvaldība

Rīgas 77, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pašvaldības . Līvānu pašvaldība. Līvānu stikls. Līvānu stikla muzejs. Līvānu amatnieki.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Valmieras BUB, Valmieras Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība, ugunsdrošības sistēmas, ugunsdrošība Valmierā, ugunsdrošības un ugunsaizsardzības līdzekļi, ugunsdrošības ierīces, ugunsdrošības signalizācijas projektēšana, ugunsdzēsības hidrantu pārbaudes, vājstrāvas sistēmu projektēšana, montāža, apkalpošana, zibens aizsardzības

Krāslavas novada pašvaldība, Aulejas pagasta pārvalde

Auleja, Roberta Pudnika 8, Aulejas pagasts, Krāslavas nov. LV-5681
Pašvaldība, pārvalde, pārvaldes vadītājs, sekretāre, bibliotēka, Aulejas pamatskola, Aulejas pagasta pārvalde.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Veterinārā dzīvnieku klīnika. Vetārsts, vetārsta pakalpojumi, veterinārā aprūpe. Veterinārija. Veterinārmedicīna. Dzīvnieku klīniskā izmeklēšana. Veterinārārsta Sīgrena Brica privātprakse. Veterinārārsts. Mājas vizītes. Mobilā veterinārā palīdzība, izbraukuma veterinārā palīdzība. Dzīvnieku, kaķu, suņu izbraukuma terapija,

Rode un partneri, PS, Zvērinātu advokātu birojs

Miera 2-4.st., Rīga LV-1001
Advokāts kriminālprocesā. Zvērināts advokāts, kriminālprocess, līgumu sastādīšana, līgumi, zvērinātu advokātu birojs Rīgā, aizstāvība, pārstāvība krimināllietās, pārstāvniecība civillietās, administratīvajās lietās, starptautiskās tiesības, korporatīvo klientu, uzņēmumu juridiskā apkalpošana, civillietas, mantojuma lietas,

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
ostas virsnieks, paaugstinātas jūtības videokameras, PARADOX, pārnēsājama trauksmes signalizāciju, pašvaldības
ZL.LV iesaka

Limbažu novada pašvaldība, Sociālais dienests

Klostera 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Limbažu novada Sociālais dienests ir Limbažu novada pašvaldības domes izveidota Pašvaldības iestāde ar juridiskas personas statusu, savu nosaukumu un zīmogu.

Dienesta darbības mērķis ir veicināt un palīdzēt personām, ģimenēm, personu grupām un sabiedrībai kopumā atjaunot savu spēju patstāvīgi sociāli funkcionēt, kā arī radīt šai funkcionēšanai labvēlīgus apstākļus.

ASPTR, SIA

Kāvu 1, Rīga, LV-1015
Par SIA "ASPTR":

Ūdenslīdēju uzņēmumam "ASPTR" ir ilgu gadu veiksmīga darba pieredze gan ar Latvijas, gan ar ārvalstu klientiem. Piedāvājam Jums veikt savus darbus kvalitatīvi, par saprātīgu cenu, neatkarīgi no gadalaika un visā diennaktī. Sadarbojamies gan ar pašvaldībām, gan ar individuālajiem klientiem.

Redzi mani, Rīgas vājredzīgo un neredzīgo biedrība

Avotu 31, Rīga, LV-1009
Apraksts: Rīgas Vājredzīgo un Neredzīgo biedrības "REDZI MANI" misija ir apvienot cilvēkus ar redzes traucējumiem un viņu atbalstītājus, motivēt viņus līdzdarboties pilsoniskas sabiedrības veidošanā, veicināt cilvēku ar redzes traucējumiem dzīves kvalitātes uzlabošanos un iekļaušanos sabiedrībā, pārstāvēt šo cilvēku intereses valsts, pašvaldības un citās institūcijās, kā arī veicināt izglītības, nodarbinātības un vides pieejamības jautājumu risināšanu, aktīvi darbojoties pašiem cilvēkiem ar redzes traucējumiem, viņu atbalstītājiem un citiem sabiedrības pārstāvjiem.

Dobeles ūdens, SIA

Noliktavas 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: SIA “DOBELES ŪDENS” ir Dobeles novada pašvaldības izveidota kapitālsabiedrība, kas nodrošina Dobeles novada iedzīvotājus, iestādes un uzņēmumus ar centralizētiem ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumiem. Uzņēmuma pamatdarbība ir ūdens ieguve, attīrīšana un apgāde, kā arī notekūdeņu savākšana un attīrīšana. Papildus veicam lietus kanalizācijas un publiskās infrastruktūras uzturēšanu, kā arī citus pakalpojumus, skat. mājaslapā www.dobelesudens.lv
ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Madonas novada pašvaldība, Liezēres pagasta pārvalde

Liezēre, "Ozolkalns" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Apraksts: Apceļojiet Liezēres āres un laukus! Liezēres pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā ziemeļos. Pagasts atrodas Vidzemes centrālajā augstienē, pagasta teritorija ir ļoti pauguraina ar skaistu ainavu. Teritorija bagāta mežiem un nelielām upītēm. Liezēres pagasta teritorija, kā konstatēts arheoloģijas izrakumos, bija apdzīvota jau ļoti sen. Par to liecina 1915. gadā Liezēres ezera ziemeļu daļā atrastā akmens laikmeta ezera mītne. Valodnieki ir noskaidrojuši, ka daudzi vietu nosaukumi Liezēres pusē ir cēlušies no igauņu valodas. Liezēres pagastā 2012. gadā reģistrēti 1423 iedzīvotāji. Lai gan pašreizējā pagasta teritorija ir liela, iedzīvotāju blīvums ir mazs. Lielākās apdzīvotās vietas pagasta teritorijā ir Liezēres ciems un Ozolu ciems.

Madonas novada pašvaldība, Praulienas pagasta pārvalde

Prauliena, Kalna 2, Praulienas pagasts, Madonas nov., LV-4825
Par uzņēmējdarbību:

Ar uzņēmējdarbību Praulienas pagastā nodarbojas vairāki kokapstrādes uzņēmumi: SIA "NORTE-KOKAPSTRĀDE", SIA "Medene", zemnieku saimniecības "Silieši", "levlīči". Zemnieku saimniecības "Līdumnieki" un "Ataugas" nodarbojas ar ogulāju audzēšanu. Zemnieku saimniecība "Lejnieki" - ar biškopību, Z/s "Auziņas" darbojas graudu kalte, kur tiek sniegti pakalpojumi iedzīvotājiem graudu kaltēšanā un lopbarības sagatavošanā. Šautuve medniekiem "Palejas". Pašreiz ar tūristu uzņemšanu nodarbojas trīs viesu mājas - "Madaras", "Apiņu kalte" un "Palejas". "Palejas" ir izveidojušas šautuvi, kur tiek rīkotas sacensības dažādās šaušanas disciplīnās. Pašvaldības sniegto pakalpojumu pieejamību pašvaldības teritoriālajās vienībās nodrošina šādas pagasta pārvaldes pārraudzībā esošās iestādes: Praulienas pamatskola, pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Praulienas bibliotēka, Saikavas bibliotēka, Saikavas tautas nams, Sociālās aprūpes centrs "Vecsaikava".

Madonas novada pašvaldība, Sarkaņu pagasta pārvalde

Biksēre, "Biksēre" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov., LV-4870
Apraksts:

Sarkaņu pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā vidienē. Robežojas ar sava novada Madonas pilsētu un Dzelzavas, Aronas un Praulienas pagastiem, Lubānas novada Indrānu pagastu un Cesvaines novada Cesvaines pagastu. "Īvānu Velnakmens" – dižakmens. Etnogrāfijas un sadzīves priekšmetu krātuve Sarkaņos. Sarkaņu novadā pieejamas dažādas atrakcijas un apskates vietas, piemēram, Senlietu muzejs "Biksēres klēts", parks ar brīvdabas skulptūrām, skatu panorāma, iespējamas arī ekskursijas ar gidu, dažādu muzeju apskate un brīvdabas vietas atpūtai svaigā gaisā.

Madonas novada pašvaldība, Kalsnavas pagasta pārvalde

Jaunkalsnava, Pārupes 2, Kalsnavas pagasts, Madonas nov., LV-4860
Apraksts:

Kalsnavas pagasts atrodas Madonas novadā, Latgalē. Kalsnavas pagasta liela daļa atrodas Vidzemes augstienes gleznainajā Vestienas paugurainē, DA stūris iesniedzas Austrumlatvijas zemienes Aronas paugurlīdzenumā. Populāri apskates objekti Kalsnavā ir Aiviekstes HES, Aizsprosts uz Aiviekstes upes, Ozolsala, zivju ceļš. Dabas liegums "Vesetas palienes purvs" 427,1 hektāra platībā. Tūrisma pakalpojumus sniedz LVM., čiekurkalte, modernākā Latvijā. Pie mums atrodama arī Kalsnavas kokaudzētava "Kalsnava" - Latvijā vienīgā meristēmu laboratorija, kur tiek audzētas noteiktas šķirnes apses, kas gatavību pārstrādei sasniedz 30 gados, tā ir viena no lielākajām dekoratīvo krūmu un koku audzētavām. Kalsnavas arborētums. Lielākā dekoratīvo koku un krūmu kolekcija Latvijas austrumdaļā - kopējā platība 143, 96 ha, koku un krūmu stādījumi 98 ha. Kalsnavas arboretums veic ilglaicīgus novērojumus par koku attīstību, piemērotību noteiktam klimatam, sēklu ražošanu un pavairošanu.