Pasažieru pārvadājumi, visā Latvijā

Drukāt

AirTraining Group, SIA, Pilotu skola

Daugavgrīvas 140, Rīga LV-1007
Pilotu skola. Pilotu kursi. Pilotu apmācība. AirTraining Group. Pilota licence, licenze, privātā pilota licence EASA PPL, (A) komerciālā pilota licence EASA CPL, (A) komercpilotu apmācības programma, komercpilota licence CPL, (A) +ATPL, (f) aviācija, komercaviācija, civilā aviācija, lidojumu drošība, gaisa kuģi, lidmašīnas Cessna 1725

WT Terminal, SIA

Flotes 12a, Rīga LV-1016
Ostu izmantojošs uzņēmums Rīgā, kravas termināls, ostas termināls, beramkravu pārkraušana, kravu pārvadājumi , , dzelzceļa pārvadājumi .

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
GPS izsekošana - komerctransports, auto, autotransports, Autoparka monitorings - komerctransportam, pasažieru

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā.

Vicon, SIA

Atslēdznieku 29, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmumu nodibināja kvalificēti jūras eksperti ar iepriekšēju jūrniecības pieredzi un vairāk nekā 10 gadu pieredzi inspekcijas un pārbaudes jomās dažāda veida kravām, kas iegūta, strādājot pasaules vadošajās kontroles un sertifikācijas kompānijās. Mūsu uzņēmuma profesionalitāti apstiprina "Bureau Veritas Latvia" piešķirtais ISO 9001:2015 atbilstības sertifikāts jomā "QUALITY & QUANTITY INSPECTIONS, SAMPLING OF DIFFERENT COMMODITIES". Uzņēmuma profesionalitāte novērtēta pozitīvi, un mums ir tas gods tikt ievēlētiem par pilntiesīgu GAFTA (Graudu un Barības tirdzniecības asociācijas) locekli kategorijā "Superintendents and Surveyor Members". Mēs nodrošinām plašu pakalpojumu spektru un produktīvu pieeju kravu pārvadājumu procesam. Šāda pieeja ļauj nodrošināt uzticamus inspekcijas pakalpojumus un parūpēties par kuģu vai kravas sūtījumu inspekciju visaugstākajā līmenī.

RG Auto, SIA - riepas, auto serviss, autoevakuācija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Riepas un diski Jēkabpilī: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Riepu maiņa un remonts ✓ Riepu uzglabāšana ✓ Alumīnija un dzelzs diski ✓ Auto disku remonts

DIENNAKTS EVAKUATORA PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ

✓ Pasažieru transportēšana līdz 6 ✓ Renault Master 1.8 t nolaižamā platforma 5x2.5 m ✓ Volkswagen LT 2.5 t hidrauliskā platforma 5x2.10 m ✓ Mercedes Atego 4 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ MAN 7 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ Manipulators 3.5 t

TAXI Cēsis, SIA KarLux

L.Paegles 8, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101

Diennaksts taksometru pakalpojumi Cēsis.

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Komisijas veikals - MĒBELES. TRANSPORTA, PIEKABJU UN KEMPERU NOMA. TAXI PAKALPOJUMI.

T Kings, SIA, taksometru pakalpojumi Valmierā

K.Baumaņa 6a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
ZIP TAXI ir taksometru pakalpojumu aplikācija, kas kalpo kā ērts un ātrs taksometru nolīgšanas risinājums Latvijas mazpilsētu un reģionālo pilsētu iedzīvotājiem. www.ziptaxi.lv Par uzņēmumu:

Diennakts taksometra pakalpojumi Valmierā un tās apkārtnē.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

IK Pasažieru pārvadājumi

Rīga, Lāpstu iela 4, LV-1005
Informācija no uzņēmumu reģistra

IK A. Pļaviņa pasažieru pārvadājumi

"Lauri", Zentene, Zentenes pag., Tukuma nov., LV-3123
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latlines, SIA

Bērzpils 1-83, Rīga, LV-1039
Pasažieru pārvadājumi

Skytours, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 8, Rīga LV-1026

Pulss, SIA

A.Deglava 164-96, Rīga, LV-1021