Projektēšana, adresē Mārupes novads

Drukāt
Banner 1050x80

Efiko, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
projektēšana , apkure, apkures sistēma, apkures sistēmas, apkures projektēšana , apkures sistēmu projektēšana , , kondicionēšana, kondicionēšanas projektēšana , ventilācijas projektēšana , ventilācija, ventilācijas

EnergoStar, SIA

Spilve, "Ceļāres 2" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Elektroinstalāciju sistēmu projektēšana un montāža. Automātika., Nestandarta elektroiekārtu projektēšana un būvniecība. Rūpnieciskā automātika.

FortyFour Studio, SIA

Māliņu 11b, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Arhitektūra, projektēšana

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stiklotas konstrukcijas projektēšana , izgatavošana un uzstādīšana, (fasādes, jumti, ziemas dārzi, margas

IMINK, SIA

Skaņā kalna 11, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

K-uguns, SIA

Daugavas 1c, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Kamīnu izgatavošana, mūrēšana, apdare, projektēšana , pārbūve, restaurācija, rekonstrukcija, remonts., Krāsns izgatavošana, projektēšana , remonts.

Kamīnu salons

Piņķi, Jūrmalas 3b, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
podiņu krāsns, podiņu krāsns cena, podiņu krāsns mūrēšana, podiņu krāsns uzbūve, Virtuves galda virsmas, projektēšana

Krone IB, SIA. Būvkonstrukcijas

Daugavas 38-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: KRONE piedāvā stikloto alumīnija un PVC būvkonstrukciju — logu un durvju, fasāžu, virsgaismu u.c. konsultācijas, projektēšanas un montāžas darbus, kā arī esošo stikloto konstrukciju pārbūves un remontdarbus. Mūsu sniegto pakalpojumu un darbu kvalitātes garants ir vairāk kā 20 gadu pieredze, vadošie sistēmu piegādātāji un kvalificēti sadarbības partneri, zinoši un kompetenti darbinieki, profesionālas montāžas brigādes, kā arī augsta atbildības sajūta par padarīto.

Line arhitekti, SIA

Spuņciems , Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105

MD darbnīca, SIA

Spuņciems, Spuņciema 64, Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105
Metāldizains, metāla dizains un interjers, metāla dizaina priekšmeti, ekskluzīvi metāla izstrādājumi, projektēšana

Marhouse, SIA

Silmalas, "Lēģeri" , Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105

Montegro, SIA

Daugavas 38, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Privātmāju būvniecība, projekti, celtniecība, projektēšana , moduļu mājas, projektu cenas., Bruģēšana, bruģēšanas darbi, stāvlaukumu bruģēšana, stāvlaukuma, trotuāra bruģēšana, gājēju celiņa projektēšana

Multicomp, SIA, Drošības, vājstrāvas tīkli

Vienības gatve 127a, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: Drošības un vājstrāvu sistēmu montāža, projektēšana, apkalpošana.

Mārupes arhitekts, SIA

Tīraine, Jelgavas ceļš 3, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167

PKRB, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Metāla angāru projektēšana . Metālkonstrukcijas angāri.

Projekti LL, SIA

Tērbatas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Sniedzam pakalpojumus::

• Būvniecības projektu izstrāde   • Būvniecības projektu vadība

Apraksts:

Uzņēmumā SIA "Projekti LL" mēs esam vairāk nekā tikai būvinženieri, mēs esam progresa arhitekti, sapņu veidotāji un infrastruktūras izcilības sargātāji. Mēs esam izveidoti ar vīziju pārveidot nākotni, izmantojot inovatīvus inženiertehniskos risinājumus, un mēs sniedzam bagātīgu pieredzi, zināšanas un aizrautību katrā projektā, ko uzņemamies. Mūsu misija Mūsu misijas pamatā ir apņemšanās pārvērst izaicinājumus iespējās. Mēs cenšamies izveidot ilgtspējīgu, noturīgu un efektīvu infrastruktūru, kas ne tikai atbilst šodienas vajadzībām, bet arī paredz rītdienas prasības. Mūsu centība sasniegt izcilību ir nelokāma, un mēs lepojamies ar tādu projektu piegādi, kas iztur laika pārbaudi. Svarīgas zināšanas SIA "Projekti LL", ko atbalsta pieredzējušu profesionāļu komanda, specializējas plašā inženiertehnisko pakalpojumu klāstā. No revolucionāriem projektiem līdz rūpīgai projektu vadībai mēs aptveram visu infrastruktūras attīstības spektru.   Inovācija kā dzinējspēks Nozarē, kas nepārtraukti attīstās, inovācijas ir galvenais, lai paliktu priekšā. Uzņēmumā SIA "Projekti LL" mēs izmantojam progresīvas tehnoloģijas, ilgtspējīgu praksi un radošu problēmu risināšanu.   Kopiena un ilgtspējība Mēs apzināmies mūsu darba ietekmi uz kopienām un vidi. Tāpēc mēs integrējam ilgtspējības praksi visos mūsu projektu aspektos. Izmantojot videi draudzīgu dizainu un būvniecības metodes, mēs veicinām zaļāku un veselīgāku nākotni nākamajām paaudzēm.

Prolux, SIA, Profesionālā tehnika

Strādājam daļēji no mājām, daļēji klātienē.
Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Prolux piedāvā pilnu projekta ciklu - tehnoloģijas izstrādi, projektēšanu, piegādi un uzstādīšanu, garantiju un pēcgarantijas servisu profesionālajām virtuves iekārtām un aprīkojumam, kā arī profesionālajām veļas mazgājamām iekārtām un aprīkojumam.

RGS projekti, SIA

Babīte, Meža 29, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Iekšējo un ārējo gāzes apgādes sistēmu projektēšana ., Iekšējā gāzes vada projektēšana . Pazemes gāzes vada projektēšana . Inženiertīkli. Gāzes projekts.

RemBaltic, SIA

Lapsas, Lāču 37, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Ventilācijas sistēmas, ventilācijas sistēmu projektēšana , ventilācijas sistēmu uzstādīšana, ventilācijas, sistēmu apkope, ventilācijas sistēmu tīrīšana, ventilācija privātmājām, rekuperatori, rekuperāciju projektēšana