Psihologi, visā Latvijā

Drukāt

Roziņas I. ārsta prakse psihiatrijā

Mārupes 1a, Rīga LV-1002
Psihiatrs, psihiatrs Pārdaugavā, psihiatrs Āgenskalnā, psihiatrs Rīgā, psihiatrs Ineta Roziņa, dr. I. Roziņa, psihoterapeits, psihoterapeits Ineta Roziņa, psihiatra konsultācijas, psihoterapeita atbalsta konsultācijas, psihiatrija, psiholoģiskā palīdzība pieaugušajiem, psihiatrs krīzes situācijā, krīzes

Daiga Sliņķe, kristīgais psihologs, izglītības psihologs

Pils 21-, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Garīgā līdzgaitniecība, Ignācisko rekolekciju vadība, Psihologa konsultācijas, smilšu spēles terapija, Daiga Sliņķe, izglītības psihologs, kristīgais psihologs.

Psihologa Sigitas Cīrules privātprakse

Eksporta 5, Rīga, LV-1010
psihologa Sigitas Cīrules privātprakse, psihologs Rīgā, psihologs Rīgas centrā, psihologa pakalpojumi, psihologi

Love Home Riga, SIA

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
Psihologa pakalpojumi, Psihologa konsultācija pieaugušajiem, Psihologa konsultācija pusaudžiem, Psihologa konsultācija bērniem, Psihodiagnostika, Psiholoģiskā izpēte, atzinuma sagatavošana, CAMS modelis, Astrologs, Gada prognoze, Individuālā karte, Pāru attiecības, TANZPRO-Biodanza, ABKT-B programma, Pedagogu profesionālā

Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācija

Skolas 3, Rīga, LV-1010
psihoterapeiti, psihoterapeita konsultācija, psihiatrija, psihiatrs, psihiatra konsultācija, psihologs, psihologi

Brokāne A. psihologa prakse

Brāļu Skrindu 9-3.st., Rēzekne LV-4601
Psiholoģija, labs psihologs, psiholoģe, psihologi . Sertificēti psihologa pakalpojumi., Psihologu privātprakse Rēzeknē, sertificēti psihologi , konsultācijas, atbalsts, pavadonis.  

Pavlovskas Baibas psihologa privātprakse

Kungu 21-17, Liepāja LV-3401
Psihologs, karjeras konsultants, mediators Baiba Pavlovska. Pieaugušo un jauniešu psiholoģiskā konsultēšana. Psihologa konsultācijas Liepājā, psihologs Liepājā, psiholoģiskā palīdzība, psiholoģe Baiba Pavlovska, karjeras konsultante Liepājā, karjeras konsultācijas Liepājā, konsultācijas karjeras izvēlē, mediācija,

Lejas-Andersones I. psihologa privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācija jauniešiem ✓ Grupu psihoterapija ✓ Psihisko traumu psihoterapija ✓ Atbalsta terapijas Apraksts:

Konsultācijas virzītas uz klienta resursu apzināšanos, tikšanos pašam ar sevi, savām vēlmēm un reālajām iespējām. Tās veicina sevis pašizjūtu. Konsultācijas sekmē problēmsituāciju izpratni un attiecību labirintu šķetināšanu. Konsultācijās tiek veikta risinājumu meklēšana attiecībās ar citiem un attiecībās ar sevi. Būšu kā pavadošais atbalsta gids jūsu individuālajā izaugsmes ceļojumā. Mana izglītība ir psihologijā (konsultēšanā psiholoģiskās krīzes situācijās, grupu psihoterapijā (psihodinamiskā pieeja), psihisko traumu psihoterapijā (psihodinamiskā procesuāli-somatiskā pieeja)), kā arī pedagoģijā un jogā. Darba pieredze: 2004. – 2005. skolas psihologs; 2005. – 2009. psihologs, karjeras konsultants PKIVA; kopš 2009.gada psihologa privātprakse; kopš 2012.gada psihologs ieslodzījuma vietā.

Paspārnes G. psihoterapeites privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Konsultācijas klātienē un attālināti. Konsultācijas individuāli un grupā. Psihodrāma. Supervīzijas.

Ārstes psihiatres I.Grīnfeldes prakse, SIA

Raudas 8, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Ārstes psihiatres Ingas Grīnfeldes Prakse. Pieņemšana Raudas ielā 8, Tukuma poliklīnikā, 2. stāvs, 216. kab. Maksas pakalpojumi: šoferu, šaujamieroču komisija, medicīniskās izziņas iestādēm darbam īpašos apstākļos, bāriņtiesām, iestājai mācību iestādēs. Maksas pakalpojumu cena 7 EUR. Izziņas izsniedz Tukuma, Kandavas, Engures un Jaunpils novadu iedzīvotājiem pēc deklarētās dzīvesvietas. Bērnus līdz 18 gadiem pieņem tikai ar vecākiem, aizbildņiem vai notariāli apstiprinātu pilnvaru.

Taubes I. psihologa privātprakse

Beātes 62, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Taubes I. psihologa privātprakse piedāvā smilšu spēles metodi bērniem un pieaugušajiem, individuālās konsultācijas, grupu nodarbības pieaugušajiem, vecākiem un pedagogiem, kā arī Marte Meo metodi - bērnu un vecāku komunikācijas uzlabošanai, bērniem ar hiperaktivitāti, USD, autiska spektra un uzvedības traucējumiem.
ZL.LV iesaka

Gundas Pūces psihologa privātprakse

Lielā 9, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Gunda Pūce, psiholoģe Saldus pilsētā. Sniedz psihologa pakalpojumus pēc pieprasījuma. Pieaugušo un bērnu psiholoģiskā konsultēšana. Konsultē arī attālināti.

Sertificēta psiholoģe konsultatīvās psiholoģijas un izglītības un skolu psiholoģijas jomās.

Psihoterapeits Ilva Dandzberga

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 83-80, Jūrmala LV-2016
Apraksts: Psihoterapeits, psihoterapeita pakalpojumi Jūrmalā. Psihoanalītiskā psihoterapija.

Agešina A., psihologa privātprakse

Jūrmalas 22, Liepāja LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ konsultē ģimenes un attiecību jautājumos; ✓ parāda ceļu, kā palielināt naudas plūsmu; ✓ sniedz konsultācijas harmoniskai biznesa attīstībai; ✓ palīdz atbrīvoties no stresa un mūsdienu bailēm. Atbrīvo no hroniska noguruma; ✓ apmāca meditēt; ✓ vada ģimenes un biznesa konstelācijas; ✓ piedāvā pašapziņas izvietojumus; ✓ vada cigun nodarbības.

Analītiskās psiholoģijas un smilšu spēles terapijas centrs, SIA, Vera Ščerbakova

Meistaru 4-1, Rīga LV-1050
Par mani: Vera Ščerbakova - psihoterapijas speciāliste, Junga analītiķe, starptautiski sertificēta smilšu spēles terapeite, apmācīttiesīga supervīzore (ISST TM).

Dr. Irēnas Mangales privātprakse, dēļu terapija, akupunktūra un biorezonanse

Stirnu 8-328, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Dēļu terapija; ✓ Homeopātija; ✓ Akupunktūra (atkarību ārstēšana); ✓ Biorezonanse Dēļu terapija: Ārstniecisko procedūru ar dēlēm sauc par hiroduterapiju. Medicīniskās dēles ir efektīvs ārstniecisks līdzeklis. Ar tām var izraisīt daudzas kompleksas, gan specifiskas, gan nespecifiskas, izmaiņas cilvēka organismā. Dēlēs sakoncentrētas visas dzīvībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, tāpēc tās var izmantot dažādu slimību ārstēšanai. Vieglāk pateikt, ko hirudoterapija neārstē, jo dēles palīdz pat tādos gadījumos, kad tradicionālā medicīna ir bezspēcīga. Šī terapija palīdz ārstēt sieviešu problēmas, asinsvadu problēmas, insults, psoriāze, kā arī vairogdziedzera saslimšana, depresiju un grūti ārstējamas ādas slimības.

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Veita U. privātprakse psihiatrijā

Mārupes 1a-6, Rīga LV-1002
Par mani:

Uldis Veits, sertificēts psihiatrs ar vairāk kā 40 gadu darba pieredzi savā nozarē. Veicu konsultācijas, diagnostiku un ārstēšanu pie garastāvokļa, miega traucējumiem, depresijām, trauksmes un nemiera, aizkaitināmības, baiļu sajūtām, satraucošiem pārdzīvojumiem, sadzīves un novecošanās izraisītām uzvedības un garīgām problēmām. Ārstēšanā var tikt izmantotas medikamentozas un psihoterapeitiskas metodes.

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstēšanās soļi “Klīnikā Dzintari”:: Pieraksts rindas kārtībā uz valsts apmaksāto (tālr. +37167754811) vai maksas programmu (tālr. +37129549983), vai pa e-pastu: dzintari@dzintari.lv. Ar jums sazinoties tiks ieplānots iestāšanās datums un laiks, kad jāierodas klīnikā, līdzi ņemot nosūtījumu (valsts programmai uz "Klīniku Dzintari"), personu apliecinošu dokumentu. Ja jums būs nepieciešama nakšņošana, lūgums par to savlaicīgi informēt klīniku, lai varam veikt rezervāciju jūsu izvēlētajā sadarbības viesnīcā. Iestāšanās dienā norādītajā laikā jāierodas pie klīnikas reģistratūras. Reģistratūrā tiks noformēti atbilstoši dokumenti plānotajai programmai. Klients saņem pirmo ārsta konsultāciju, kur tiek nozīmēts viss nepieciešamais veiksmīgai ārstēšanai. Klientam tiek izstrādāts individuāls grafiks, pēc kura klients vadās turpmākajā ārstniecības laikā. Ārstniecības kursa ilgums maksas progammās 5 dienas, valsts programmā no 1 līdz 4 nedēļām. Ja nepieciešams, tiek noformēta DNL (darba nespējas lapa). Pēc ārstniecības kursa beigām visus speciālistus ir iespējams apmeklēt ambulatori.

Sertificētas ārstes Solvitas Lauvas privātprakse psihoterapijā

Pulkveža O.Kalpaka 16-211, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Psihoterapija ir terapijas veids, kurā profesionāli apmācīta persona palīdz atrisināt emocionālas jeb psiholoģiska rakstura problēmas, izmantojot psiholoģisku pieeju. Psihodinamiskā psihoteapija palīdz cilvēkam apzināties un pieņemt savas jūtas, tās saskatīt, izprast un saprast zemapziņas konfliktus un neveselīgus uzvedības vai izturēšanās veidus. Līdz ar to samazinās vai izzūd simptomi un ir iespējama personības garīgā attīstība, pilnveidošanās un funkcionēšana augstākā līmenī.