Rīga, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

Rīgas Āgenskalna baptistu draudze

Mārupes 14, Rīga LV-1002
Reliģija: baznīcas, draudzes

Rīgas Āgenskalna pirmsskola

Cieceres 3, Rīga LV-1002
Bērnudārzi, bērnu pieskatīšana

SAP Latvia, SIA

Raņķa dambis 30-110, Rīga, LV-1048
Programmatūra, programmēšana

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Veco mantu izvešana, Auto evakuācija avakuators Rīga , Auto help evakuācija Rīga , auto evakuācija Rīgā

SILTA-MĀJA.LV, Siltumsūkņi, apkure, kondicionieri

Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
Mēs piedāvājam: ✓ Augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieņemamām cenām ✓ Sniedzam pilna servisa ciklu uzstādītai tehnikai visā Latvijā ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas servisu ✓ Veicam pie mums neiegādātu siltumsūkņu un kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršana: ✓ Durvju atvēršana ✓ Auto durvju atvēršana ✓ Dzīvokļu durvju atvēršana ✓ Garāžu atvēršana ✓ Seifu atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Auto bagāžnieku atvēršana Apraksts:

Slēdzeņu SOS serviss. Durvju atvēršanas, atmūķēšanas procesā durvis necieš! Mēs atmūķējam, atveram slēdzenes, nevis nodarbojamies ar vandālismu un uzlaušanu. Ilggadējā pieredze un labi meistari ir mūsu panākumu pamats. Liela daļa slēdzeņu modeļu pēc atmūķēšanas procesa paliek darba kārtībā un tos var turpināt lietot. Mēs atveram (atmūķējam) durvis gan ar vienkāršām, gan ar vissarežģītākajām slēdzenēm.

Saava-LV, SIA, Ražotne

Alīses 2a, Rīga LV-1046
Jūrmala, Limbaži, Liepāja, Līvāni, Ludza, Krāslava, Kuldīga, Krustpils, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Rīga

Santadent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Mārupes 1a, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Zobārstniecības un zobu higiēnista pakalpojumi bērniem un pieaugušajiem Āgenskalnā. Bērniem līdz 18 gadiem - bezmaksas!

Saules aptieka, SIA

O.Vācieša 13, Rīga, LV-1004
Medikamentu vairumtirdzniecība

Servix Grupa, SIA

Rīga
Servix. lv, servix, Autoservisu salīdzināšana, eļļas maiņa, eļļas maiņa akcija, autoserviss, online autoserviss, autoservisu reitings, uzticams autoserviss, autoservisu brokeris, auto remonts, auto apkope, autoriepas, kondicionieru uzpilde, riepu maiņa, riepu montāža, lukturu regulēšana, auto serviss, auto darbnīca, dzinēja

Skrīveru saldumi, SIA

Pārslas 3, Rīga, LV-1002
Konditorejas izstrādājumu, saldumu ražošana

Standard Riga, SIA

Klostera 9/11-10, Rīga, LV-1050
Juridiskie pakalpojumi

Tatjana Judina un partneri, IU

Rīga
Tulka apstiprinājums. Tulkošana, (tulkojumi). Tulkojumi ar notariālu apstiprinājumu, ar tulka apstiprinājumu. Notariāli apstiprināti tulkojumi, zvērināts tulks. Tulkošanas birojs. Tulkojumi no/uz angļu, vācu, krievu, lietuviešu, igauņu, ukraiņu, franču, spāņu, itāļu valodas. Medicīnisko dokumentu tulkošana. Juridisko dokumentu

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Pilsoņu 13, Rīga, LV-1002
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Templum, SIA, Privātskola

Meža 4, Rīga, LV-1048
Mācību process privātskolā notiek divos posmos:: ✓ 9:00 - 13:00 (1. - 12. klasēm) - obligātie mācību priekšmeti ✓ 14:00 - 17:00 (7. - 12. klasēm) - radošās nodarbības (ritmika, teātra māksla, jaunrades pulciņš, praktiskie darbi psiholoģijā, angļu un latviešu valodas klubi) Par skolu: "Templum" ir 1994.gadā dibināta privāta vidusskola, kas atrodas Rīgā, Meža ielā 4. Skolas mācību procesu tiek organizēts nelielās klasēs (līdz 10 skolēniem) un individuāli, ņemot vērā audzēkņu īpašības un personību. Netiek uzdoti apjomīgi mājas darbi, tā vietā koncentrējoties uz produktīvu darbu stundās un pašsagatavošanos nodarbībās. Pastāv individuālas padziļinātu mācību programmas sekmīgākajiem skolēniem. Regulāri tiek rīkoti sporta pasākumi, mācību ekskursijas un projektu nedēļas. Privātskolā mācās bērni no dažādām ģimenēm un valstīm, līdz ar to mācību laikā skolēni pakāpeniski pāriet no krievu valodas uz bilingvālu apmācību.

Topzaluzi Group, SIA

Rīga
Apraksts:

SIA "TOPZALUZI GROUP" - mūsdienīgs uzņēmums - vienmēr braucam pie klienta paši. Sadarbojoties ar mums, pasūtīt žalūzijas būs ļoti vienkārši. Kasešu žalūzijas logiem (standarta, atstarojošas, nakts blackout, diena-nakts), Rullo žalūzijas, Plisē žalūzijas, Koka/Alumīnija horizontālās žalūzijas, Vertikālās žalūzijas, Romiešu. Rīga un Rīgas rajons - Bezmaksas meistara izbraukšana uz vietas un mērīšana; Žalūziju izgatavošana un uzstādīšana pēc pasūtījuma vidēji 10 dienu laikā. Cenas ir atkarīgās no izvēlēta veida, materiāla un izmēra - aizpildiet pieteikumu meistara izsaukšanai TOPZALUZI mājaslapā!

VSM Riga, SIA

Ernestīnes 12, Rīga LV-1046
Kuģu personāla komplektēšana