Rīga, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

BEST-Riga, biedrība

Daugavgrīvas 2, Rīga LV-1048
Biedrības, nodibinājumi

Bisoks, SIA

Kalnciema 74a, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola RISEBA, SIA

Meža 3, Rīga LV-1048
Jauna studiju ēka - Arhitektūras un mediju centrs H20 6, Ūdens iela 6, Rīga .

CargoRiga, SIA

Kalnciema 1a, Rīga, LV-1048
Starpvalstu un vietējais pārvietošanās serviss Rīga Latvija Eiropa Krievija Baltkrievija Skandināvijā

DTA birojs, SIA

Rīga
Juridiskie pakalpojumi, juridiskās konsultācijas, juridiskie pakalpojumi, juridiskā rakstura konsultācijas, tiesvedības dokumentācija, prasības pieteikums, prasības paskaidrojums, pretprasība, lēmumu pārsūdzēšana, apelācijas sūdzība, kasācijas sūdzība, klientu pārstāvība un strīdu risināšana tiesā un ārpus tiesas, klientu

DUDE BIKES, SIA, motociklu veikals, serviss

Kalnciema 40e, Rīga LV-1046
Panākumi rada jaunas iespējas.:

2020. gadā mūsu komandai pievienojās sieviete, mūsu trešā komandas dalībniece, lai mēs visi kopā pierādītu, ka motociklistu pasaule nepieder tikai vīriešiem, benzīna smaržai, melnām ādas jakām un satiksmes troksnim. Dude Bikes motociklu veikalā ieradies videi draudzīgs un kluss Zviedrijas dizaina un Premium kvalitātes elektromotocikls Cake no Zviedrijas, kas ir piemērots gan trakiem bezceļu izbraucieniem, gan pilsētas satiksmei. Piedzīvojumiem pilsētā pieejams oriģināls elektromoto SUPER73 - Kalifornijas dzīvestila zīmols, kas apvieno motociklu mantojumu un jauniešu kultūru. Tomēr mīlestība pret klasisko motociklu nav atstāta novārtā. Dude Bikes preču klāstam ir pievienojies arī F.B Mondial - ielas, motokrosa un flat track stila motocikli no vēsturiska Itālijas moto ražotāja.

Da Ma Rīga, SIA

Melnsila 22, Rīga LV-1046
Skaistumkopšana

Dental Guru

Mazā Nometņu 57, Rīga, LV-1002
zobu protēzes, neizņemamās zobu protēzes izgatavošana, elastīgās zobu protēzes, zobu kapes, zobu kapes Rīga , plate, zobu platīte, zobu plāksnītes, platītes, zobu plates, zobu platītes, zobu platītes izgatavošana Rīga

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšana ✓ auto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

E-Kredīts, AS, Filiāle Āgenskalns-Maxima

Mazā Nometņu 29, Rīga, LV-1002
Zelta uzpirkšana. Juvelierizstrādājumu tirdzniecība. Zelta uzpirkšana, dārgmetāli, dārgmetālu uzpirkšana, juvelierizstrādājumu tirdzniecība, juvelierizstrādājumu tirdzniecība Daugavpilī, juvelierizstrādājumu tirdzniecība Rēzeknē, juvelierizstrādājumu tirdzniecība Rīgā.

EZrent auto noma, EZ services, SIA

Slokas 1, Rīga LV-1048
Apraksts:

EZrent.lv auto noma ir uzņēmums, kas darbojas RīgāLatvijā, mēs esam vairāk kā ar 8 gadu pieredzi auto īres un transporta pakalpojumu sniegšanas jomā.

EZrent.lv auto nomas mērķis ir sniegt klientiem uzticamus un drošus pakalpojumus, kas izpaužas gan kā rūpes par klienta ērtībām un drošību, gan arī kā akurāta un uzticama autoparka uzturēšana. Mēs darām visu, lai Jums būtu patīkami ar mums sadarboties.

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
Siltumsūkņi: Mēs piedāvājam gaisa siltumsūkņus, kas ir ekoloģiska un ekonomiski izdevīga apkures sistēma, atbilstoša Latvijas klimatam. Gaiss-gaiss tipa siltumsūkņi piemērota privātmājām, dzīvokļiem, vasarnīcām, birojiem, veikaliem, kafejnīcām, tehniskajām telpām. Šāda apkure ir moderna, salīdzinoši vienkārši uzstādāma, ērta, droša un ekonomiski izdevīga.

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana

FERATUM LIFE, SIA - apsardzes firma

Ernestīnes 12, Rīga, LV-1046
Pakalpojumi::

Apsardzes pakalpojumi:

✓ Birojiem ✓ Dzīvokļiem ✓ Komerctelpām ✓ Pasākumiem ✓ Koncertiem ✓ Fizisko personu pavadīšana Par mums::

SIA „FERATUM LIFE” ir apsardzes uzņēmums, kas sniedz pakalpojumus gan juridiskām, gan fiziskām personām visā Latvijā. Mēs izstrādājam individuālus piedāvājumus fiziskajai apsardzei – birojiem, dzīvokļiem, komerctelpām, kā arī pasākumu apsardzei, pavadīšanai, piemērojot mūsu uzņēmuma iespējas klientu vajadzībām un vēlmēm. Uzņēmumā strādā profesionāļi, kuru uzkrātā pieredze jau šodien mums sniedz iespēju izteikt pārliecību par mūsdienīgu un dinamisku uzņēmumu.

Gren Rīga, SIA

Daugavgrīvas 21, Rīga, LV-1048
Elektroenerģijas ražošana
ZL.LV iesaka

Grill Garden, SIA, Grildārzs

Nometņu 58, Rīga LV-1002
Apraksts:

Mūsu "Grildārzs" ir lieliska vieta dažādiem pasākumiem un svinībām – banketiem, kāzu mielastiem, dzimšanas dienu svinībām, korporatīviem pasākumiem, prezentācijām, semināriem. Mēs gādāsim lielisku atmosfēru ģimenes saietiem, draugu ballītēm un romantiskām vakariņām. Uz oglēm grilētie ēdieni un lieliskā virtuve apmierinās jebkuru gaumi. Katru dienu pieejams pusdienu piedāvājums.

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Piedāvājumā:: ✓ Žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ Vertikālās žalūzijas ✓ Horizontālās žalūzijas ✓ Foto žalūzijas ✓ Romiešu žalūzijas ✓ Žalūzijas jumta logiem ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas ✓ Moskītu tīkli