Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Paspārnes G. psihoterapeites privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Psihoterapeite Liepājā. Psihoterapeite Kurzemē. Psihoterapija. Psihodrāma. Supervīzijas. Supervizore. Individuālā, grupu terapija. Pāru terapija. Konsultācijas Liepājā un Rīgā. Psihoterapeite Rīgā, Gita Paspārne, veģetatīvā distonija, individuālā terapija.

Judokan, džudo klubs

Saulkalnes 18, Rīga, LV-1058
Judokan, džudo klubs, sporta klubs, sporta centrs, Bērnu džudo, Bērnu džudo nodarbības, pieaugušo džudo, pieaugušo džudo nodarbības, sporta nodarbības, džudo sports, džudo sacensības, džudo turnīrs, džudo Rīgā, džudo klubs Rīgā, džudo meistarsacīkstes, džudo treniņu, džudo treneris, vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības, Džudo,

MDC būve, SIA

"Cīruļi", Bērzs, Zaubes pagasts, Cēsu nov., LV-4113
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu, ielu būvniecība ✓ Bruģēšana ✓ Dažāda veida laukumu izbūve ✓ Zemes rakšanas, pārvietošanas darbi ✓ Teritorijas labiekārtošanas darbi ✓ Apzaļumošana, apstādījumi ✓ Drenāžas, lietusūdens kanalizācijas sistēmu izbūve ✓ Demontāžas darbi

Diadents, SIA

Melīdas 10-62, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Zobu raušana ✓ Protezēšana ✓ Smaganu ārstēšana ✓ Zobu ķirurģija ✓ Kroņi ✓ Plombēšana ✓ Zobārsta konsultācijas Apraksts:

Dr. Bankoviča klīnika Vecmīlgrāvī. Mūsu klīnikas piedāvajumā: zobu ārstēšana, terapija, ķirurģija un higiēnista pakalpojumi.

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

"Attekas", Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Remdek, SIA

"Industriālais parks", Vītoliņi, Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

Broki, SIA

#Esam atvērti# Atslēgu serviss # Juvelierizstrādājumi
Parka 3, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "Broki" piedāvā juvelierizstrādājumu tirdzniecību, kā arī juvelierizstrādājumu labošanu. Pārdošanā bižutērija, dāvanas, izlejamās smaržas, pulksteņi. Remonts, atslēgu pievīlēšana, atslēgu SOS, atslēgu servisa pakalpojumi. Pulksteņu remonts, gravēšana, atslēgu pievīlēšana.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Autogars, SIA,

Saulrītu 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Noregulēt auto savirzi; ✓ Auto antikorozija; ✓ Riepu maiņa un balansēšana; ✓ Auto diagnostika Pārbūve:

Veicam standarta 4x4 auto pārbūvi palielinātai caurbraucamībai. Liekot lietā ilggadējo pieredzi bezceļu braukšanā, spēsim jums palīdzēt uzlabot un pilnveidot jūsu 4x4 automobili, jūsu priekam un nepieciešamībai.

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k-1, Rīga, LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.

Rīgas ģimnāzija Maksima, SIA

Pārmiju 14A, Rīga, LV-1057
Apraksts: Privātskola "Maksima", privātģimnāzija "Maksima". Privātā ģimnāzija "MAKSIMA", pamatskola "MAKSIMA".

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Agro-Dzelzava, SIA

"Vārpas", Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873
Apraksts:

SIA "Agro-Dzelzava" ir piena ražošanas komplekss "Vārpas". Lopkopība: liellopi. Lauksaimniecības produkcijas ražošana. Graudkopība.

Martina serviss, SIA, nekustamo īpašumu, komerctelpu noma Rīgas centrā

Lāčplēša 51-1, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Martina serviss" jau kopš 1998. gada nodarbojas ar namu apsaimniekošanu. Uzņēmums piedāvā arī dzīvokļu un komercplatību nomu.

Balta istaba, SIA

Krišjāņa Barona 45/47 - 10, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA “Balta istaba” piedāvā augstas kvalitātes visa veida ēku (ieskaitot 3. grupas ēku) projektēšanas pakalpojumus. Būvprojektu izstrāde, saskaņošana, autoruzraudzība un būvprojektu ekspertīze.

Galeri, salons

Merķeļa 17/19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: Vēlaties ierāmēt oriģināldarbu, fotogrāfiju vai zīmējumu, bet neziniet kādu noformējumu tiem labāk izvēlēties? Vienmēr esam gatavi sniegt konsultācijas un ieteikumus, veltīt Jums nedalītu uzmanību un piedāvāt vislabākos risinājumus ! Salonā “pielaikosim” Jūsu atnestajam darbam visdažādākos rāmjus, līdz atradīsim vispiemērotāko un Jums tīkamāko! ✓ Eļļas, akrila oriģināldarbi ✓ Zīmējumi, grafikas, pasteļi, akvareļi ✓ Izšuvumi, pērlīšu darbi ✓ Oriģinālie darbi

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.