Rīga, adresē Brasa

Drukāt
Banner 1050x80

Ādas veselības klīnika, SIA

Tallinas 1-27, Rīga LV-1001
Medicīnas, veselības centri, bērnu un pieaugušo ādas ārsti, ārsts Rīgā, centrā, Latvijā, Dermatologs, dermatologi, Ādas veslība, Kārpu, papilomu, kondilomu, molusku noņemšana, Dermaskopija, Ādas hronisku saslimšanu, slimību diagnostika, terapija, ārstēšana, Diagnozes noteikšana, Ādas klīnika, poliklīnika, veselības iestāde, Matu,

Gintere Andžella, audiologopēde

Strādā pēc pieraksta
Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Audiologopēds:

Audiologopēds ir ārstniecības persona, kura veic valodas, runas, saziņas spēju izpēti un novērtēšanu, konsultēšanu, logopēdisko rehabilitāciju personām ar dzirdes un redzes traucējumiem, orāli-faringeālās funkcijas traucējumiem, artikulācijas, tempa/ritma, balss traucējumiem, kā arī pēcinsulta un citiem neiroloģiskas izcelsmes runas vai komunikācijas spēju traucējumiem. 

Pieņemšana arī:

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca   

Vienības gat. 45, 

LV-1004, Rīga 

 

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga LV-1013
Par mums:

Salons "Gaismas kosmetoloģija" sāka strādāt 2001. gada oktobrī. Salons "Gaismas kosmetoloģija" ir medicīnas profila iestāde, un darbiniekiem ir augstākā medicīniskā izglītība. Mēs pirmie Latvijā sākām izmantot korporācijas LUMENIS ASV jaunās paaudzes lāzeru - Light Sheer Diode, kas palīdz uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, par ko ir pārliecinājušies visi mūsu klienti. Šī aparāta vienreizīgums ļauj izdarīt epilāciju pat uz iesauļotas ādas. Ar lāzerdušas "Dermodynamic TRI-ACTIV" (Itālija) palīdzību mēs veicam sejas ādas atjaunošanu, pēcdzemdību striju likvidēšanu, figūras korekciju. Mūsu salonā var uztaisīt ķermeņa masāžu. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm! Mūs ir viegli atrast - atrodamies netālu no Centrālā dzemdību nama Hospitāļu ielā 8. Pie salona ir bezmaksas autostāvvieta. Vienmēr būsim priecīgi Jūs redzēt!

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Tallinas 1, Rīga, LV-1001
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Mēbeļu piedāvājums:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Sabiedrisko telpu mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Mēbeles mājoklim ✓ Darbistabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles Mēbeļu ražošana:

Mēs – „Projekcijas dizains” – esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

SIA “GelvoraSergel”

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA “GelvoraSergel” parādu atgūšanas politika ir orientēta uz sadarbību un kompromisu, lai pēc iespējas efektīvi īstenotu parādu atgūšanu ārpustiesas ceļā, īpašu uzmanību pievēršot pretimnākošai un godprātīgai attieksmei pret debitoru.

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Apraksts:

Mūsu mazās un ērtās viesnīcas filozofija ir izprast katra klienta vajadzības, vienlaikus nodrošinot mierīgu izmitināšanu pilsētas klusajā centrā. Mēs piedāvājam ar nepacietību izprast visas jūsu vajadzības, mieru un klusumu, joprojām uzturoties pilsētas centrā. Izvēle starp klasisko telpu dizainu un moderno minimālismu, izsmalcinātas manieres, rītu svaigums, garšīga brokastu garša, patīkami pārsteidzošas cenas. Spilvenu un segu maigums liks justies mājīgi. Mēs saprotam, ka esat noguris pēc garās dienas un jūsu vēlmi pēc netraucētas atpūtas. Mēs zinām atšķirību starp rīta miegu un atsvaidzinošu dušu. Mūsu viesu dzīvokļos ir ērti lietojamas tālruņa līnijas, kā arī pieejams televizors. Ērta stāvvieta ļaus jums neuztraukties par savu automašīnu un tajā esošo bagāžu. Par visu ir padomāts jau iepriekš, lai varam novēlēt: “Lai patīkama atpūta”.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Pokrova kapi, Pokrova kapsētas pārvalde, SIA

Mēness 3, Rīga LV-1013
Apraksts:

Pokrova kapi – vienīgie Rīgā, kuri dod iespēju savlaicīgi iegādāties un noformēt ģimenes apglabāšanas vietu, parūpējoties par to, lai ne jūs, ne jūsu tuvinieki nesastaptos ar liekiem sarežģījumiem jau tā grūtajā brīdī. Izvietoti pilsētas centrā, līdz kurienei pat ļoti aizņemts cilvēks var tikt ērti un droši. Kapi tiek apsargāti un patstāvīgi labiekārtoti.

Zeltābele, privātais bērnudārzs

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele", Laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas, klusā Rīgas centra filiāles misija ir padarīt bērnu, feju, laumiņu un arī vecāku ikdienu interesantu, veicinot radošās domāšanas attīstību. Mēs protam izkāpt no rāmjiem, pieņemt citādo. Būt paši, būt vienkārši laimīgi. Mūsu fejas un laumiņas bērniem nodod tradicionālu vērtību apzināšanos, un latvisko dzīvesziņu caur dažādiem svētkiem. Svarīgi:  PPII "Zeltābele" filiāle atrodas Miera ielā 56, Rīgā. Klusā Rīgas centrā, blakus jaunajam Rīgas teātrim. Šeit darbojamies kopš 2018. Gada aprīļa. Bērnudārzs izvietots divos stāvos – katrā pa vienai grupas telpai. Katrā no tām brīvi, netraucēti un kvalitatīvi laiku var pavadīt 16 bērni. Katrai grupiņai ir viena mīļa audzinātāja – feja un audzinātājas palīgs – laumiņa. Vēl ikdienas gaitas papildina mūzikas skolotāja, deju skolotāja un angļu valodas skolotāja, kuru zināšanas un labsirdība nav izmērāma. Papildus rūpējoties par bērnu veselīgu stāju, ķermeni un prātu, dodamies vingrot uz Olimpisko Centru Grostonas ielā, kur mūs gaida sertificēti un profesionāli treneri, kas palīdz mums sasniegt izvirzītos mērķus. Mūsu mīļākās dienas ir piektdienas – tad pie mums ciemojās lieliskā Magmaster komanda, kura caur ģeometriskajām figūrām mums iemāca krāsas, ciparus, figūras, telpiskas figūras un dažādas interesantas lietas.

Latswim, SIA, Peldēšanas un triatlona inventāra veikals

Brīvības 121, Rīga, LV-1012
Apraksts: "Latswim" - veikalā norēķini skaidrā naudā vai ar visa veida kartēm, arī AMERICAN EXPRESS.

Ramonas Liepiņas privātprakse, SIA

Upes 9, Rīga, LV-1013
Apraksts: Zobārstniecības prakse ērti sasniedzamā vietā Rīgas Klusajā centrā pie Brasas tilta. Vides pieejamība.Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Klīnikas telpas pieejamas personām ar kustību traucējumiem.

Dilex, SIA

Senču 5, Rīga LV-1012
Eiropā un Japānā ražotu vieglo automašīnu un mikroautobusu rezerves daļas. Autoķīmija FRESCURA, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto. Mikroautobusu rezerves daļas, vieglo auto rezerves daļas, autoķīmija, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto, auto dzinēju rezerves daļas, eiropas automašīnu rezerves

CHIFFON - apģērbu šūšanas salons

Klijānu 6-105, Rīga, LV-1013
Apraksts: Salons CHIFFON Jūsu sapnis par tērpu pārvērtīs dzīvē! Uzņēmums darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā klientiem individuālu apģērbu šūšanu, veido nelielas sērijveida kolekcijas. Šeit var izvēlēties un iegādāties audumus no Francijas un Itālijas ražotājiem.

AV mēbeles, virtuves mēbeļu salons

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Klasiskās virtuves, modernās virtuves. Latvijā ražotas mēbeles. Mēbeļu ražošana pēc individuāla pasūtījuma. Mēbeļu dizains, projektēšana, izgatavošana un uzstādīšana. Virtuves mēbeles, virtuves. MDF mēbeļu fasāžu izgatavošana un uzstādīšana. Masīvkoka mēbeļu fasāžu pārdošana, masīvkoka mēbeles. Melnalksnis, ozols, ķirsis, bērzs. Koka

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

ARS būve, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Apraksts:

Būvfirma SIA "ARS būve" ir licencēts, konkurētspējīgs celtniecības uzņēmums ar visaugstākā līmeņa darba kvalitātes un uzticama, precīza sadarbības partnera reputāciju. Mūsu ikdiena ir darbs vienā specializētā nozarē - pāļu pamatu izbūvē. Celtniecības darbi sevī ietver dažāda veida pāļu dzīšanu ar speciālu tehniku, atkarībā no grunts stāvokļa un objekta atrašanās vietas. Veicam kvalitātes kontroli - pāļu veseluma pārbaudi ar ultraskaņu, ģeoloģiskās izpētes atskaites ar griezumiem un pāļu statisko pārbaudi. Pastāvīgi un plānveidīgi veltām uzmanību uzņēmuma darbinieku apmācīšanai un kvalifikācijas celšanai.