Rīga, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Autospoguli.lv, autospoguļu darbnīca un serviss Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Autospoguļi. Autospoguļu pagrieziena rādītāju remonts. Auto spoguļu sildīšanas remonts, serviss. Auto spoguļu izgatavošana. Auto spoguļu uzstādīšana. Auto spoguļu gravēšana. Atpakaļskata spoguļu remonts. Sānu spoguļu remonts, serviss. Salona spoguļu serviss. Spoguļu remonts. Auto spoguļu marķēšana. Auto spoguļu pielīmēšana. Motociklu

ieramejam.lv, Ierāmēšanas studija Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Gleznu, fotogrāfiju, plakātu, akvareļu, diplomu, ikonu, reprodukciju u.c. ierāmēšana, spoguļu ierāmēšana, spoguļu rāmji, televizoru ekrānu ierāmēšana, izšuvumu ierāmēšana, pasportū, pasportū ierāmēšana, rāmji, rāmīšu izgatavošana, tirdzniecība, rāmji telpu interjeram, ierāmēšanas salons Rīgā, ierāmēšanas darbnīca, studija Rīgas

Hairland, frizētava

Brīvības 90, Rīga LV-1001
Hairland, Hairland Rīga , Hairland Brīvības iela, Barber shop, Frizētava, Frizētava Rīga , Frizētava vīriešiem, , Vīriešu frizētava, Bārberists, Barber, Barbershop Rīga , Vīriešu frizētava barbershop, Vīriešu frizieris

AVER Brokerage, SIA

Baznīcas 5, Rīga LV-1010
Nekustamā īpašuma vērtēšana. Nekustamā īpašuma tirdzniecība. Telpu noma. Izīrē telpas. Biroju noma. Dzīvokļu īre. Pārdod dzīvokļus. Ražošanas telpas. Pārdod dzīvokli, pārdod māju, pārdod zemi, nekustamais īpašums, nekustamo īpašumu aģenti, nekustamo īpašumu aģentūra, nekustamo īpašumu filiāle Daugavpilī, nekustamo īpašumu filiāle

LM Juridiskais birojs, Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 58-kab.K517, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Juridiskie pakalpojumi Rīgas centrā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Komercsabiedrību dibināšana, likvidācija Rīgā, Rīgas centrā. ✓ Firmu, privātpersonu maksātnespēja Rīgā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Advokāta pakalpojumi Rīgas centrā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Izbraukums pie klienta. ✓ Apkalpošana visā Latvijā.

Easy Solution, SIA

K.Barona 70, Rīga LV-1001
Apraksts: Profesionāls jebkāda sarežģītības līmeņa Apple un DJI tehnikas remonts Rīgā: iPhone, iPad, MacBook Air, MacBook Pro, iMac u.c. Neatkarīgi no bojājuma iemesla profesionālais Apple remonts Rīgā kopā ar “iServiss.lv” ir garantija kvalitatīva rezultāta iegūšanai par izdevīgu cenu. Uzticiet savus gadžetus uzņēmumam ar nevainojamu reputāciju! Ierīces bezmaksas diagnostikai ir nepieciešamas apmēram 10–15 minūtes. Jebkuri vienkārši bojājumi tiek novērsti 15–20 minūšu laikā pēc iepriekšēja pieraksta.

iServiss.lv, specializēts Apple tehnikas servisa centrs

Specializēts Apple tehnikas servisa centrs
K.Barona 70, Rīga, LV-1001
Apple serviss, apple remonts, ātrais iPhone remonts. iServiss.lv, iPhone remonts, IPod remonts, IPad remonts, Psp remonts, Macbook remonts, Xbox remonts, Xbox, Playstation remonts, mobilo telefonu remonts, datoru remonts, iPhone detaļas, iPod detaļas, iPad detaļas, iPhone aksesuāri, iPod aksesuāri, iPad aksesuāri, mobilo telefonu
ZL.LV iesaka

Best Clean, SIA IMG Trading

Artilērijas 40 k.2-20, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Best Clean" – labākā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana Rīgā, kas garantē augstu kvalitāti un doto uzdevumu ātru izpildi. Mēs strādājam ar itāļu tehniku, kas ir labākā pasaulē, un pašiem dārgākajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem (ASV). Piedāvājam arī mēbeļu, matraču un paklāju žāvēšanu turpat jūsu dzīvesvietā. Profesionāli speciālisti izdarīs savu darbu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju. Bet ķīmiskās tīrīšanas cenas jūs patīkami pārsteigs.

Karāls Plus, SIA, Apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Šarlotes 1-, Rīga LV-1001
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Bēres; ✓ Kremācija; ✓ Bēru mielasti; ✓ Transportēšana no/uz Eiropu. Apbedīšanas cenu piedāvājumi:

Apbedīšanas birojs "Karāls" piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

ZL.LV iesaka

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Esmilufoto.lv

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga, LV-1050
Apraksts: ES MĪLU FOTO komanda parūpēsies par Tavu skaistāko notikumu iemūžināšanu kvalitatīvos foto produktos - personalizētos kalendāros, kanvās, plānotājos un fotogrāfijās! ES MĪLU FOTO mājaslapā Tev ir iespēja īpašā veidā iemūžināt neaizmirstamus dzīves mirkļus un dalīties ar tiem, iepriecināt sevi, savus mīļos - draugus, ģimeni vai kolēģus!

Galeri ierāmēšanas salons, SIA SPT dizains

Merķeļa 17/19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi::

Vēlaties ierāmēt oriģināldarbu, fotogrāfiju vai zīmējumu, bet nezināt, kādu noformējumu tiem labāk izvēlēties? Vienmēr esam gatavi sniegt konsultācijas un ieteikumus, veltīt Jums nedalītu uzmanību un piedāvāt vislabākos risinājumus! Salonā “pielaikosim” Jūsu atnestajam darbam visdažādākos rāmjus, līdz atradīsim vispiemērotāko un Jums tīkamāko!

✓ Eļļas, akrila oriģināldarbi ✓ Zīmējumi, grafikas, pasteļi, akvareļi ✓ Izšuvumi, pērlīšu darbi ✓ Oriģinālie darbi

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

Nekustamo īpašumu aģentūra Latio

Elizabetes 21a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

PILAT nekustamie īpašumi

Ģertrūdes 90, Rīga, LV-1009
Apraksts:

SIA "PILAT REAL ESTATE" ir nekustamo īpašumu kompānija, kas ir specializējusies un aktīvi darbojas Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī Kurzemē un īpaši Liepājas reģionā pazīstama ar zīmolu „PILAT”. Piedāvājam daudzpusīgu atbalstu un risinājumus darījumos ar nekustamo īpašumu. Mūsu pakalpojumos ietilpst: īpašumu pārdošana un piemeklēšana; ilgtermiņa/īstermiņa īre; īres dzīvokļu uzraudzība un maksājumu kontrole; juridiskais atbalsts; 3D virtuālās tūres un citu vizuālo materiālu izstrāde īpašumu prezentēšanai; īpašuma tirgus cenas noteikšana.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Ieroči, SIA, Ieroču veikals Rīgā

Turpinām strādāt klātienē!
Dzirnavu 83, Rīga, LV-1011
Preces un pakalpojumi:: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apavi medībām ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs ✓ Ieroču aksesuāri Medību un makšķerēšanas veikals:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācija

Skolas 3, Rīga, LV-1010
Apraksts: LĀPA ir biedrība un Latvijas Ārstu biedrības kolektīvais biedrs, kas apvieno 62 psihoterapeitus un psihosomatiskās medicīnas ārstus un 9 veicinātājbiedrus. Dibināta 1991. gadā. LĀPA misija ir rūpēties par ārstu psihoterapeitu kvalitātes augstāko standartu uzturēšanu. Tā rūpējas par psihoterapeitu izglītību un kvalifikāciju. LĀPA ir valsts uzticēta ārstu sertifikācijas funkcija psihoterapijas specialitātē. LĀPA popularizē zināšanas psihodinamiskajā psihiatrijā, psihosomatiskajā medicīnā un psihoterapijā.

Permanent akadēmija

Strēlnieku 9, Rīga LV-1010
Apraksts:

Permanentā akadēmija ir skola, kas izveidota, lai katrs, kurš vēlas, varētu apgūt permanentā grima meistara profesiju. Mūsu akadēmijas programma ir izstrādāta tā, lai katrs absolvents pēc apmācībām varētu uzsākt savu privātpraksi kā savas nozares speciālists - permanenta meistars. Mēs vēlamies, lai katrs mūsu students sasniedz labākos rezultātus, tādēļ lielu uzmanību pievēršam praksei, lai katra studenta darbi būtu dabīgi, izskatīgi un skaisti. Mūsu akadēmijas pasniedzēji ir starptautiska līmeņa permanentā grima meistari, kas ieguvuši dažādas starptautiskās balvas dažādos kongresos un konkursos. ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Rokdarbu materiālu veikals Pērļotava

K.Barona 39, Rīga, LV-1011
Piedāvājumā viss nepieciešamais rotu izgatavošanai:: ✓ metāla un sudraba furnitūra ✓ dabīgie akmeņi ✓ koka un plastmasas pērlītes ✓ instrumenti ✓ adatas pērļošanai un vienkārši šūšanai ✓ fimo ✓ filcs ✓ dzija un adāmadatas ✓ lentas ✓ mežģīnes ✓ dāvanu maisiņi un kastītes ✓ mākslīgie ziedi ✓ rotas kāzām un ballēm