Rīga, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

ReTone, SIA

K.Barona 64, Rīga, LV-1011
Izbraukumi: Mūsu klientu ērtībām mēs izbraucam uz lielākajām Latvijas pilsētām. Izbraukumos, tieši tāpat kā ofisā, mums ir visa nepieciešamā aparatūra dzirdes pārbaudei - dzirdes zuduma noteikšanai un dzirdes aparātu noregulēšanai atbilstoši katra klienta individuālajām vajadzībām. Piedāvāto dzirdes aparātu klāsts praktiski ir tāds pats kā Rīgas ofisā. Nepieciešamības gadījumā izbraucam pie klienta uz mājām.

Visidarbi.lv, darba sludinājumi

Baznīcas 20/22-30, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:

"Visidarbi.lv" iespējas darba meklētājiem:

✓ Darba meklētāja profila pievienošana datubāzei; ✓ Pieteikšanās vakancēm; ✓ Parakstīšanās atbilstošām vakancēm e-pastā; ✓ Vakanču un pieteikuma dokumentu saglabāšana savā profilā.

"Visidarbi.lv" iespējas darba devējiem:

✓ Darba sludinājuma publicēšana (pakalpojumu plāni - standarts, premium, premium dual); ✓ Papildus risinājumu izmantošana pieteikumu palielināšanai un darba devēja atpazīstamības veicināšanai; ✓ Tehniskā atbalsta nodrošināšana, konsultāciju saņemšana par darba tirgu un darba sludinājumu sastādīšanu.

Zooķepas

K.Barona 78a, Rīga, LV-1001
Kvalitatīva barība no zīmoliem: GranataPet, Virbac, Buddy:

Mūsu veikalā Jūs atradīsiet preces kaķiem, suņiem, grauzējiem un putniem. Augstas kvalitātes kaķu un suņu barība no GranataPet (Vācija), Virbac (Francija), Buddy (Zviedrija) un no citiem kvalitatīviem  zīmoliem. Daudzveidīga konservu izvēle, papildbarība, veselīgi gardi našķi. Ārstnieciskā barība dažādos atveseļošanās periodos. 

Pasūti savam mīlulim labākos produktus un saņem tos norādītajā adresē!

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

Technogym Latvija, Technogym trenažieri

Technogym trenažieri.Turpinām strādāt klātienē
Brīvības 40, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Profesionālās trenažieru iekārtas Technogym. Technogym trenažieri. Tirdzniecība, serviss, konsultācijas. Piedāvājam plašu trenažieru un svaru klāstu, pieejams viss no skrejceļiem un riteņu trenažeriem līdz brīvajiem svariem un hantelēm, virvēm, benķiem un daudziem citiem sporta produktiem.

Zobārstniecības klīnika Akrībija, SIA, Rīgas centrā

Marijas 20-4, Rīga, LV-1011
Zobārstniecības klīnikas "Akrībija" galvenais mērķis:

Mūsu galvenais mērķis un uzdevums – sniegt pacientiem kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus. Vairāki no klīnikas ārstiem ir guvuši pieredzi arī Lielbritānijas universitātēs, kā arī joprojām regulāri papildina savas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas dažādos kursos un semināros. Atnākot uz klīniku, pacients var būt drošs, ka ārstēšanas procesā tiks izmantotas jaunākās metodes. Viss klīnikā tiek radīts pacientu vajadzībām. Pie mums strādā profesionāla zobārstu komanda, kura katram pacientam izstrādā individuālu ārstēšanas plānu, lai tas būtu optimālākais tieši Jums.

Baltic Restaurants Latvia, SIA

Aktuālo informāciju skatīt mājas lapā!
Elizabetes 20, Rīga LV-1050
Darbības novirzieni:: ✓ kafejnīcas, restorāni un ēdnīcas ✓ ēdināšana skolās, bērnudārzos, aprūpes iestādēs ✓ ēdienu piegāde ✓ banketu apkalpošana ✓ ēdināšana lielos pasākumos ✓ „Subway” franšīze ✓ konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma Banketi: "Baltic Restaurants" ir 20 gadu ilga pieredze dažāda mēroga un budžeta banketu rīkošanā. Līdz ar to, uzņēmums spēj kvalitatīvi parūpēties par visu pakalpojumu kompleksu, sākot ar ēdienu un beidzot ar ziediem vai citiem telpu dekoriem. E-pasts saziņai: banketi@balticrest.com

Relāde, SIA

Lāčplēša 83a, Rīga, LV-1011
Audumi:: ✓ atlaides ✓ sezonas izpārdošana ✓ krepatlass ✓ šifons ✓ trikotāža ✓ džinss ✓ velvets ✓ tafts ✓ organza ✓ gabardīns ✓ samts ✓ kostīmu audumi ✓ mēteļu audumi ✓ atlass ✓ kaprons ✓ flīzelīns ✓ mežģīņu audums ✓ žakarda audumi ✓ kokvilna ✓ pusvilnas ✓ lins ✓ kanva ✓ uzvalku audumi ✓ deju tērpi ✓ kora tērpi ✓ sintepons ✓ korsetes audums ✓ audums korsetei ✓ odere, ✓ žakards, ✓ mākslīgā āda, ✓ mežģīnes, ✓ trikotāža, ✓ audumu furnitūra, ✓ apģērbu furnitūra, ✓ audumu krāsa, ✓ krāsas audumiem, krāsot audumu. Audumi kostīmam žaketei, svārkiem, biksēm , kleitai, vakartērpam, mētelim. Plašs sortiments. Audumu izvēle.

Viesnīca Viktorija ***

A.Čaka 55, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Veselības centrs "Krio", kurā apvienoti krioterapijas profesionāļi ar ilggadēju pieredzi darbā ar klientiem un starptautisku pieredzi krioterapijas jomā. Jautā mums, kā krioterapija var palīdzēt Tev justies labāk. Mēs darbojamies krioterapijas jomā jau 8 gadus. Krioprocedūras iesakām un piedāvājam izmantot kompleksā veidā, apvienojot kopējo krioprocedūru ķermenim (procedūra kriosaunā) ar lokālo kriomasāžu (sejai vai galvas ādai) un skābekļa terapiju.

Monte Kristo kafija, veikals - kafejnīca

Ģertrūdes 27, Rīga LV-1011
Apraksts:

Rīgas labākā kafija labākajā kafijas veikalā! "Monte Kristo" kafija piedāvā plašu izvēli ar kafijām un tējām. Pie mums atradīsiet gan dažādas klasiskās kafijas, gan aromatizētas kafijas, kuras varat aplūkot mūsu mājaslapā. Tirgojam arī tējas no dažādām pasaules valstīm. Nodarbojamies arī ar vairumtirdzniecību.

HomeShop Cita Gaisma, lampu salons

Brīvības 101, Rīga, LV-1001
PRODUKTI:: ✓ AVĀRIJAS GAISMEKĻI UN MODUĻI ✓ PLAFONI ✓ STĀVLAMPAS ✓ SPOT TIPA GAISMEKĻI ✓ IEBŪVĒJAMIE GAISMEKĻI ✓ LED LENTES ✓ LED BAROŠANAS BLOKI ✓ IELAS DEKORATĪVAIS APGAISMOJUMS ✓ TEHNISKAIS APGAISMOJUMS ✓ PROŽEKTORI ✓ SENSORI ✓ MITRUMIZTURĪGIE GAISMEKĻI ✓ SPULDZES ✓ ELEKTROINSTALĀCIJAS MATERIĀLI ✓ SPOGUĻI ✓ KRĒSLI ✓ LUSTRAS ✓ GALDA LAMPAS ✓ SIENAS LAMPAS

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Gruminga skola, mācību centrs

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Gruminga skola piedāvā:: ✓ Rīgas Domes licencēta programma - intensīvais 11 dienu bāzes kursu tiem, kuri vēlas apgūt profesiju "Grumeris - suņu un kaķu frizieris"; ✓ Seminārus pieredzējušo grumeru kvalifikācijas celšanai; ✓ Seminārus mājdzīvnieku īpašniekiem ar mērķi iemācīt pareizi kopt savus mīluļus mājas apstākļos.

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

Darts Serviss, Auto stiklu tonēšana

Auto stiklu aizsargplēves
E.Birznieka-Upīša 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"Darts Serviss", auto stiklu un auto lukturu tonēšana. Auto stiklu aizsargplēves. Sauli aizsargājošas aizsargplēves automašīnām. Reklāma uz auto. Karbona plēves, krāsainas plēvas mašīnu aplīmēšanai.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

SkinPRO, lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs

E.Birznieka-Upīša 20a, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerepilācija ✓ Lāzerkosmetoloģija ✓ Ķermeņa korekcijas procedūras ✓ Kosmetoloģija Lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs:

SkinPRO centrs ir lāzerepilācijas un kosmetoloģijas etalons Rīgā. Mēs rūpējamies par jūsu komfortu un veselību. Mūsu mērķis bija izveidot vietu ar augstākās kvalitātes aprīkojumu no Izraēlas, Vācijas un Itālijas ar augsti kvalificētiem Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas speciālistiem.

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Pakalpojuma sniegšanas vieta:

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, + vēl 490 pagastos

Juvelieris Jevgēnijs Jarošs, juvelierizstrādājumu darbnīca

Artilērijas 56, Rīga, LV-1009
Apraksts: Juvelieris ir mākslinieks, kurš pārvērš zeltu Jūsu sapņos! Juvelierizstrādājumu remonts un izgatavošana pēc pasūtījuma. Zelts, sudrabs, dārgakmeņi. Juvelieris ar 40 gadu darba stāžu. Latvijas Amatniecības kamera Meistara Diploms.