Rīga, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Sertificēts podologs Ilga Prinkalne

A.Čaka 50, Rīga LV-1011
Apraksts:

Ilga Prinkalne, sertificēts podologs Rīgas centrā - ārstnieciskā pēdu aprūpe, varžacu un kārpu apstrāde, nagu sēnītes apstrāde, bojātu nagu protezēšana ar ārstniecisko gelu, ādas sabiezējumu likvidēšana, ieaugušu nagu korekcija, izmantojot titāna diegu. Iespējamas mājas vizītes!

Jautrītes Liepiņas ārsta prakse otorinolaringoloģijā, SIA

Brīvības 68, Rīga, LV-1011
Pakalpojumu saraksts:: ✓ radiofrekvences elektrokoagulācija deguna gliemežnīcām un mandelēm; ✓ ultrasonoskopija deguna blakus dobumiem; ✓ rinomanometrija (deguna elpošanas funkcijas izvērtēšanai); ✓ timpanometrija; ✓ audiometrija; ✓ deguna endoskopija; ✓ balsenes endoskopija; ✓ auss mikroskopiska izmeklēšana un/vai endoskopija, videoendoskopija; ✓ deguna blakus dobumu skalošana (vakuuma atsūkšana); ✓ deguna asiņošanas apturēšana; ✓ Haimora dobuma punkcija; ✓ deguna dobumu, rīkles dobuma, balss saišu endoskopiska izmeklēšana; ✓ mandeļu lakūnu skalošana; ✓ medikamentu ievadīšana balsenē; ✓ sēra korķu izņemšana un/vai skalošana; ✓ paracentēze; ✓ furunkuļa, abscesa atvēršana; ✓ svešķermeņu izņemšana; ✓ anestēzija; ✓ injekcijas ādā, zemādā, muskulī; ✓ injekcijas vēnā; ✓ video; ✓ video endoskopija balsenei un aizdegunei; ✓ fibrorinofaringolaringoskopija; ✓ elektrokoagulācija.

Žanetes Freibergas pēdu aprūpes kabinets, podologs Rīgā

A.Čaka 50, Rīga, LV-1011
Apraksts: Podologs Rīgas centrā veic profesionālu ārstniecisko pēdu aprūpi.

Ģimenes pēdu veselības centrs, Foot.in, SIA

Lāčplēša 59, Rīga LV-1011
Galvenie pakalpojumi podoloģijā:: ✓ Pēdu aprūpe/ ārstnieciskā pēdu aprūpe ✓ Podologa konsultācija/ sertificēts podologs ✓ Bērnu/ pusaudžu pēdu ādas un nagu aprūpe ✓ Kārpu/varžacu apstrāde ✓ Ieauguša naga korekcija ✓ Ortoniksija (naga koriģēšanas sistēmas) ✓ Naga protezēšana ✓ Apavu dezinficēšana ✓ Pēdu masāžā/reflektorā pēdu masāža ✓ Roku nagu apstrāde ✓ Fizioterapija/ fizioterapeita pakalpojumi ✓ Individuālas nodarbības ✓ Rehabilitācija

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Dr. Vijas Plūmes ginekoloģijas privātklīnika - diagnostika un ārstēšana, ginekoloģiskās operācijas, ultrasonogrāfija, dzemdniecība

Bruņinieku 67, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Dr. Vija Plūme ir sertificēts operējošs ginekologs. Dr.Plūmes ginekoloģijas privātklīnikas pakalpojumi: - Ginekoloģiskās konsultācijas. - Laparoskopiskas operācijas. - Histerorezektoskopija. - Dzemdes kakla elektroekscīzija. - Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija. Konsultācijas Rīgā un Ādažos.

Ārstu prakse Saulespuķe, SIA

A.Čaka 83/85-2.st., Rīga, LV-1011
Par ārstu praksi:

"Saulespuķē" jums palīdzēs augsti kvalificēti un pieredzējuši ģimenes ārsti, ginekologi, ultrasonogrāfi, masieri, endokrinologs, dermatovenerologs, neirologs un kardiologs.

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Siliņš Māris, ārsts psihoterapeits Rīgā

A.Čaka 83/85-68, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ psihoterapeita konsultācijas ✓ pāru psiholoģija/psihoterapija ✓ ģimeņu psiholoģija/psihoterapija ✓ individuālā psiholoģija/psihoterapija u.c. Par speciālistu: Psihoterapeits Māris Siliņš, 90.gadu sākumā sākot darbu Ģimenes centrā, par savu moto ierakstīja frāzi, kas vēl šodien precīzi apzīmējot viņa nodarbošanos – "Palīdzēt cilvēkiem labāk saprast un pieņemt pašiem sevi un savas attiecības ar citiem".

Rīgas Lāzer klīnika, SIA

Strēlnieku 9-5, Rīga LV-1010
Apraksts:

Rīgas Lāzer klīnikā izmantojam tikai jaunākās paaudzes lāzertehniku, kas ļaus sasniegt viss labākos rezultātus.

ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

ZL.LV

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
ZL.LV - populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā:

ZL.LV ir populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā, kas sasniedz ap 19% (265 000) interneta lietotāju. Portālu galvenokārt izmanto, lai iegūtu biznesa uzziņas - informāciju par preču un pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, šeit atrodami arī noderīgi padomraksti, pasta indeksu saraksts, kā arī Latvijas un pilsētu kartes, kur meklēt sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu. Informācija par uzņēmumiem sakārtota pēc nozarēm, meklējumus iespējams veikt pēc dažādām kategorijām, tādējādi ātri un ērti atrodot sev vajadzīgo. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā ZL.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

Accuratio, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

K.Valdemāra 23, Rīga, LV-1010
Piedāvātie grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ Nodrošinām finanšu grāmatvedības uzskaiti ✓ Veicam ārvalstu uzņēmumu filiāļu grāmatvedības uzskaiti, sagatavojam pārskatus un nodokļu deklarācijas ✓ Sniedzam jaunu uzņēmumu reģistrācijas pakalpojumus ✓ Aprēķinām, uzskaitām un deklarējam klientu nodokļus ✓ Sagatavojam gada pārskatus ✓ Nodrošinām vadības grāmatvedības uzskaiti pēc klientu pieprasījuma ✓ Konsultējam nodokļu un finanšu uzskaites jautājumos ✓ Organizējam grāmatvedības uzskaiti ✓ Sagatavojam operatīvās bilances un peļņas vai zaudējumu aprēķinus ✓ Veicam klientu darbinieku darba algu aprēķinu, algas nodokļu un iemaksu aprēķinu ✓ Tiek izstrādāta klientu personāla dokumentācija ✓ Organizējam klientu lietvedību ✓ Sniedzam klientu biroja administrēšanas pakalpojumus ✓ Sniedzam atskaites klientu ārvalstu mātes uzņēmumiem

ARI Accounting Service, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL000200 ©
Lāčplēša 27-6, Rīga LV-1011
Vispirms cilvēki pēc tam cipari.:

SIA "Ari accounting service" ir uz klientu orientēts uzņēmums, kam ir svarīgi izveidot un saglabāt labas attiecības ar klientu jebkurā situācijā. Uzņēmums garantē individuālu pieeju ikvienam klientam. Precīza grāmatvedība ir būtiska. Uzturiet detalizētu uzskaiti par izdevumiem, ienākumiem un citiem nodokļu aspektiem. Tas palīdzēs izvairīties no nepamatotiem nodokļiem un optimizēt izmaksas. Esam grāmatvedības eksperti! Grāmatvedība ir mūsu sirds darbs! 

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Dievs Svētī, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Miera 27, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Rīgas Privātie Kapi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dažādu konfesiju ceremonijas