Rīga, adresē Imanta

Drukāt
Banner 1050x80

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

Optiluks optika, veikals

Anniņmuižas bulvāris 40a, Rīga LV-1069
Piedāvājam: : ✓ redzes pārbaudi ✓ briļļu ietvarus ✓ kontaktlēcas ✓ briļļu izgatavošanu ✓ saulesbrilles ✓ briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus Apraksts:

Optiluks optika darbojas jau vairāk nekā 22 gadus, piedāvājot klientiem augsta servisa līmeni un kvalitatīvas brilles. Mūsu optikas salonos ir plaša vadošo ražotājfirmu briļļu ietvaru, saulesbriļļu, briļļu lēcu un kontaktlēcu izvēle. Papildus iespējams iegādāties kvalitatīvus briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus un aksesuārus. Redzes pārbaude. Mēs pārstāvam brendus Latvijā BOLON, SOLANO, BALDININI u.c.

L un V, SIA, Autoserviss Rīgā, Imantā

Turpinām strādāt klātienē!
Skandu 11, Rīga, LV-1067
Servisa pakalpojumi: ✓ Datora diagnostika ✓ Dzinēju remonts ✓ Pārnesumkārbu remonts ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Gāzes iekārtu uzstādīšana ✓ Riteņu ģeometrija ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Metināšanas darbi ✓ Virsbūves krāsošana

Rīgas meži, SIA

Jūrmalas gatve 78d, Rīga, LV-1029
Mežsaimniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, kokzāģētava, kokaudzētava, dārzi un parki, cirsmu tirgošana, cirsmu izsoles, meža pārdošana, koku pārdošana, koki uz celma, sēklas, atpūtas vietas, meža stādi, dekoratīvie stādi, meža stādāmā materiāla realizācija, meža stādāmais materiāls, sēklu realizācija, koku sēklu ražošana, apaļkoksne,

Rīgas 69. vidusskola

Imantas 11a, Rīga LV-1067
Izglītība: vispārējā

Remija, SIA, Šūšanas darbnīca

Dammes 8, Rīga LV-1067
Rīga Purvciems, Vidzemes priekšp. Rīga Pļavnieki, Latgales priekšp., Rīga Āgenskalna priedes, Pārdaugava, Kurzemes rajons Rīga Āgenskalns, Pārdaugava, Kurzemes rajons Rīga

Rīgas 69. vidusskolas attīstības biedrība,

Imantas iela 11A, Rīga, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra

RIGA HOME, IK

Imantas iela 13, Lejasciems, Lejasciema pag., Gulbenes nov., LV-4412
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rīga prints, SIA

Kurzemes prospekts 3g, Rīga LV-1067
Poligrāfijas pakalpojumi

Bambino Rīga, SIA

Slokas 171a, Rīga, LV-1067
Pasākumu organizēšana, atribūtika

ESSE TURS, Rudačenko individuālais uzņēmums Rīgas pilsētas komercfirma

Rīga, Imantas iela 15 - 2, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra

Z & Z, N.Zdanoviča individuālais uzņēmums Rīgas pilsētas firma

Imantas iela 3A – 75, Rīga, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rīgas arhitekti, SIA

Tālavas gatve 13-16, Rīga, LV-1029
Arhitektūra, projektēšana

DŽUSI, Rīgas pilsētas Svetlanas Sizovas individuālais uzņēmums komercfirma

Imantas iela 3A – 33, Rīga, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra

JUTA-M, Jusupova individuālā komercijas-ražošanas firma, Rīgā

Imantas iela 4A – 56, Rīga, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra

LIPTONS, Andreja Paškovska individuālais uzņēmums Rīgas pilsētas firma

Imantas iela 3A – 79, Rīga, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra