Rīga, adresē Maskavas forštate

Drukāt

Rīgas skati, SIA

Akadēmijas laukums 1-17, Rīga, LV-1050
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Rīgas spīķeri, biedrība

Lastādijas 4, Rīga LV-1050
Biedrības, nodibinājumi

Rīgas starptautiskā autoosta, AS

Prāgas 1, Rīga, LV-1050
Pasažieru uzgaidāmajā zālē nakts laikā no plkst.24:00-5:00 drīkst uzturēties pasažieri ar autobusa biļeti uz ienākošo vai izejošo reisu, kura atiešanas/pienākšanas laiks ir no plkst.24:00-5:00, pasažieru pārvadājumi; biļešu rezervēšana, pasūtīšana, pārdošana, bagāžas glabātava, interneta pakalpojumi, diennakts uzgaidāmās telpas.

Rīgas vakara ģimnāzija

Gaiziņa 1, Rīga LV-1050
Izglītība: vispārējā
ZL.LV iesaka

Scooters.lv, SIA

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Rezerves daļu tirdzniecība motorolleriem Rīgā. Viss motorolleriem, Rezerves daļas motorolleriem, skuteriem. skuters.lv, skuters lv, motorolleri, skuteri, 50cc, 125cc, 2t, 4t, detaļas, detaļu tirdzniecība, tūnings, cilindrs, variators, blīve, izpūtējs, siksna, aizdedzes svece, karburators, dīze, ruļļi, bremžu kluči, gāzes trose,

Siltumserviss Rīga, PS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Siltumapgāde un siltumtīkli

Sinfonietta Rīga, valsts kamerorķestris

Ģenerāļa Radziņa krastmala 3, Rīga, LV-1050
Mākslinieciskie kolektīvi

Smile More, zobārstniecības klīnika

Latgales 243-99, Rīga LV-1019
Zobu labošana, zobu protezēšana, zobu implanti, (implantoloģija) zobu higiēna, zobu balināšana ar ZOOM, zobu restaurācija. Zobārstniecības klīnika Ķengaragā, Zobārstniecība, Stomatoloģija Ķengarags, Ortodontija, Zobārsts Ķengaragā, Maskavas ielā, Krasta ielā, Krasta masīvs, Rīgā. Zobārstniecība, stomatoloģija, ortodontija. Zobu

Stils ZS, SIA, Frizētava Rīgas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Par frizētavu:

Frizētava "Stils ZS" Rīgā, piedāvā friziera un skaistumkopšanas pakalpojumus Rīgas centrā visiem dzimumiem un vecumiem par izdevīgām cenām. 

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

Tasvet, SIA, Džinsu veikals Rīgā

Kārļa Mīlenbaha 4-2.st., Rīga LV-1050
Apraksts: Mēs piedāvājam kvalitatīvu un mūsdienīgu džinsa apģērbu un tā izstrādājumus par pieņemamām cenām bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

Trāpītava, šautuve

Aiviekstes 22, Rīga, LV-1019
Šautuve, izklaide, pasākumi, sports, shooting gallery, shooting range, ieroči, saušana, šautuve rīgā, sautuve riga, sausana, šautuve, šaušana mērķī, šaušana pa mērķi, kustīgs mērķis, šaušana profesionāļiem, šaušana amatieriem, šaušanas apmācības, šaušanas trenažieris, šaušanas treneris, šaušanas treniņi, ierocis, šaušanas klubi, sporta

UNI Tours, SIA

Dzirnavu 147a, Rīga, LV-1050
Viesnīcu rezervēšana. Apartamentu īre. Villas rezervēšana. Aviobiļetes. Airbaltic biļetes. Lētas aviobiļetes. Autobusu ceļojumi. Vīzas noformēšana. Ceļojumu apdrošināšana. Atpūta pie jūras. Kalnu slēpošana. Karstie piedāvājumi. Pēdējā brīža piedāvājumi. Tūrisma birojs. Ekskursijas pa Latviju. Ekskursijas pa Rīgu. Ekskursijas pa

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

Firsa Sadovņikova 13, Rīga, LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.