Rīga, adresē Maskavas forštate

Drukāt

Olgas Lobanovas ārsta ginekologa prakse

Emīlijas Benjamiņas 3-508, Rīga LV-1050
Ginekologs, ginekologi, ginekoloģe, ginekologa konsultācijas, ārsta privātprakse ginekoloģijā, ginekologa konsultācijas, grūtnieču aprūpe, sagatavošana dzemdībām, dzemdību speciālisti, konsultācijas, kontracepcija, menopause, ultrasonogrāfija, seksuāli transmisīvo slimību diagnostika, ārstēšana. Grūtnieču ultraskaņa,

Balteks-Lat, SIA

Lastādijas 17, Rīga LV-1050
Darba audumu vairumtirdzniecība, Audumi formastērpiem, audumi darba apģērbiem, Audumi, Audumu vairumtirdzniecība darba, formas apģērbiem, Audumu vairumtirdzniecība, tirdzniecība, odere, kamuflāžas audums, karavīru, mednieku audums, gaismu atstarojoša lente, tenta audumi, tents, kamuflāža, vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība,

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Informācija par piegādi:

PIEGĀDES RĪGAS PILSĒTAS ROBEŽĀS

✓ piegādes cena ir 15–35 EUR (atkarībā no kravas izmēra un attāluma no mūsu noliktavas), ✓ mēbeles pacelšana uz stāvu vai ienešana telpās cenā nav iekļauta. Preces piegādes tarifs līdz dzīvokļa durvīm ir 3-8 EUR - par stāvu (atkarībā no kravas smaguma un gabarītiem), ✓ piegāde tiek veikta darbā laikā (P. – Pt. 10:00 - 20:00), ✓ lielgabarīta mēbeles tiek piegādātas izjauktā veidā, ✓ iepriekš pasūtītas preces iespējams saņemt mūsu noliktavā Rīgā (preču saņemšana noliktavā ir iespējama 3 darba dienu laikā pēc preces ierašanās mūsu noliktavā Rīgā).

PIEGĀDE LATVIJĀ

✓ piegādes cena Latvijā tiek aprēķināta, ņemot vērā Jūsu dzīvesvietu (precīza cena pa telefonu birojā), ✓ mēbeļu piegāde ārpus Rīgas notiek tikai līdz parādes durvīm.

Master Glass, SIA, Stiklinieku darbnīca

Latgales 116, Rīga LV-1003
Stiklinieku darbi:

Spoguļu un stikla izgatavošana pēc pasūtījuma.

✓ Izgatavošana, piegāde, uzstādīšana, montāža ✓ Griešana, pulēšana, slīpēšana, urbšana, metināšana ✓ Facete, plēvju, aizsargplēvju līmēšana, rāmēšana ✓ Zīmējumi uz spoguļa vai stikla ar smilšu strūklu ✓ Stikla paketes

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Organza Textile" audumu veikals Rīgas centrā nodarbojas ar audumu un aizkaru tirdzniecību - piedāvājam arī šūšanas piederumus un apģērbu furnitūru. Kokvilnas batists, dabīgais zīds, viskoze, vilnas mēteļu audumi no Itālijas. Mūsu plauktos atradīsiet dažādu tipu kokvilnu, zīdu, neilona audumus, trikotāžas preces un daudz ko citu. Piedāvājam plašu klāstu ar aizkariem.

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga

Biocon, SIA, Laboratorija

Grebenščikova 1-334, Rīga LV-1003
Apraksts: Pieteikšanās COVID-19 testam pa tālr. 20006062; rezultāti 24h laikā. Laboratorija, kura ievieš Latvijā jaunus medicīniskos laboratorijas izmeklējumus. Pakalpojumi pacientiem un medicīnas iestādēm. Imunologa konsultācijas.
ZL.LV iesaka

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.

Love Home Riga, SIA

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Psihologa pakalpojumi ✓ Astrologs ✓ Konsultācijas pāru attiecībām Apraksts:

"Love Home" ir attiecību un pašizaugsmes centrs, kas radīts mīlestībā. Šeit ir iespēja rast atbildes uz taviem jautājumiem un saņemt atbalstu grūtos brīžos. Mēs atradīsim laiku Tev, kurā varēsim satikties un pārrunāt to, kas Jums uz sirds.

ZL.LV iesaka

Scooters.lv, SIA

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Apraksts:

Visu moto marku, rolleru un skuteru rezerves daļas, tūnings. Mūsu veikals strādā kopš 2008 gada.

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Rīgā

Krasta 68, Rīga, LV-1019
Auto mazgāšana. Automazgātava. Auto mazgātuve. Mazgāšanas iela. Auto mazgāšana 4 minūšu laikā. Virsbūves mazgāšana. Auto mazgāšana ar vasku. Karstais vasks, Neste automazgāšana, automazgātuve pie Neste .

Orhi Nails, skaistumkopšanas salons

Lāčplēša 102, Rīga LV-1003
Apraksts: Studija „ORHI Nails” Rīgā piedāvā dažādus kursus: nagu kopšana, dažādi nagu dizaini, nagu modelēšana, pieaudzēšana, manikīrs (klasiskais, Eiropas, vīriešu, bērnu, spa). Studija piedāvā arī dažādus pakalpojumus, nagu kopšana, nagu pieaudzēšana, manikīrs, pedikīrs.

Fissman SIA, interneta veikals, preču izsniegšanas punkts, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, TC "Mols", Rīga LV-1003
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

AB Transystems, SIA

Latgales 227, Rīga LV-1019
Mūsu specializācija:: ✓ furnitūra un mēbeļu un industriālie riteņi ✓ dažādu metāla konstrukciju furnitūra ✓ antivibrācijas buferi

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu konsultāciju: info@abtransystems.lv, vai apmeklējiet birojus!

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

BAO, AS, Nolietotās elektrotehnikas savākšanas punkts

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  

DNS automātika, SIA

Krasta 86, Rīga, LV-1019
Produkti:: ✓ Dūmu novadīšana ✓ Dabiskā ventilācija ✓ Automātika ✓ Ugunsdrošība ✓ Durvju automātika ✓ Dūmu aizkari ✓ Dūmu lūkas Ugunsdrošības, ventilācijas un automātikas risinājumi: SIA “DNS automātika” – dabiskie risinājumi Jūsu drošībai un veselībai! SIA “DNS” automātika ir Vācijas uzņēmuma D+H Mechatronic AG oficiālais pārstāvis Latvijā. Pirms 40 gadiem D+H Mechatronic AG bija viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas ir attīstījis dabiskās, elektriski vadāmās dūmu un karstuma izvadīšanas sistēmas. Tāpēc D+H Mechatronic AG dūmu un karstuma izvadīšanas jomā ir vairāk pieredzes un kompetences nekā jebkuram citam piegādātājam. D+H Mechatronic AG – tas ir: 40 gadu pieredze pasaules tirgū, vairāk kā 1 000 000 objektu visā pasaulē, pētniecības centrs, izstrādes un ražošanas centrs Vācijā, jebkādas sarežģītības pakāpes dūmu izvades sistēmu izstrāde un ražošana jebkurai ēkai.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas.