Rīga, adresē Maskavas forštate

Drukāt

Olgas Lobanovas ārsta ginekologa prakse

Emīlijas Benjamiņas 3-508, Rīga LV-1050
Ginekologs, ginekologi, ginekoloģe, ginekologa konsultācijas, ārsta privātprakse ginekoloģijā, ginekologa konsultācijas, grūtnieču aprūpe, sagatavošana dzemdībām, dzemdību speciālisti, konsultācijas, kontracepcija, menopause, ultrasonogrāfija, seksuāli transmisīvo slimību diagnostika, ārstēšana. Grūtnieču ultraskaņa,

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Organza Textile" audumu veikals Rīgas centrā nodarbojas ar audumu un aizkaru tirdzniecību - piedāvājam arī šūšanas piederumus un apģērbu furnitūru. Kokvilnas batists, dabīgais zīds, viskoze, vilnas mēteļu audumi no Itālijas. Mūsu plauktos atradīsiet dažādu tipu kokvilnu, zīdu, neilona audumus, trikotāžas preces un daudz ko citu. Piedāvājam plašu klāstu ar aizkariem.

Orhi Nails, skaistumkopšanas salons

Lāčplēša 102, Rīga LV-1003
Apraksts: Studija „ORHI Nails” Rīgā piedāvā dažādus kursus: nagu kopšana, dažādi nagu dizaini, nagu modelēšana, pieaudzēšana, manikīrs (klasiskais, Eiropas, vīriešu, bērnu, spa). Studija piedāvā arī dažādus pakalpojumus, nagu kopšana, nagu pieaudzēšana, manikīrs, pedikīrs.

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Slēdzeņu remonts un uzstādīšana ✓ Durvju remonts ✓ Slēdzeņu projektēšana ✓ Rokturu uzstādīšana ✓ Rokturu remonts ✓ Videonovērošanas uzstādīšana ✓ Gudrās slēdzenes (SMARTair) ✓ Atmūķēšana ✓ Seifi ✓ Atslēgu maiņa ✓ Koda slēdzenes ✓ Durvju automātika

Pasažieru vilciens, AS

Vilhelma Purvīša 14, Rīga LV-1050
Dzelzceļa transports

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.

Peldošapirts.lv

Krasta 3, Rīga, LV-1003
Peldoša pirts Rīgā, peldoša pirts pie Nacionālās bibliotēkas, peldoša pirts uz Daugavas, pirts noma Rīgā, pirts īre Rīgā, pārvietojamā pirts, pirts vecpuišiem Rīgā, pirts vecmeitām Rīgā, peldoša pirts dzimšanas dienām, peldoša pirts tusiņiem, veselīga pirts uz ūdens, pirts prieki Rīgā, Pirts prieki uz Daugavas, peldošas pirts cenas, peldoša

Pirmā programmēšanas skola, SIA

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003
Apraksts:

PPS ir programmēšanas kursi bērniem no 5 gadu vecuma, skolēniem un pieaugušajiem. Mēs piedāvājam apgūt dažādas programmēšanas valodas ar vai bez iepriekšējas pieredzes. Dažāda vecuma skolēniem programmēšanas apguvei tiek piedāvātas atšķirīgas programmēšanas valodas gan tekstuālas, gan vizuālas. Programmēšana bērniem notiek grupās, balstoties uz iepriekšējām zināšanām un zināšanu apguves tempu. Jaunākajās grupās programmēšanas apguvei tiek izmantotas vizuālās programmēšanas vides Scratch, BBC micro:bit un code.org. Programmēšanas kursu vecākajās grupās skolēni algoritmus raksta programmēšanas valodās Python, Java, JavaScript, C++ un Arduino. Mācoties programmēšanas kursos, skolēni attīsta loģisko domāšanu, kā arī uzlabojas bērnu sekmes matemātikā. Centīgākie un mērķtiecīgākie audzēkņi ar labiem rezultātiem piedalās programmēšanas olimpiādēs un robotikas sacensībās.

 

Mēs atrodamies:

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003

Zemgaļu iela 8, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1006

Kalnciema Iela 7A, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1048

Post Office, SIA

Valērijas Seiles 1 k-3, Rīga LV-1019
Apraksts:

Droša juridiskā adrese uzņēmuma reģistrācijai un to uzturēšanai. Uzņēmums Post Office piedāvā juridiskās adreses nomu: kā komerctelpās, tā arī dzīvojamās telpās dažādās Rīgas rajonos.

Mēs garantējam:

✓ Ne viena no mūsu adresēm nav iekļauta riska adrešu sarakstā; ✓ Vienā juridiskā adresē atrodas ne vairāk kā 10 uzņēmumi; ✓ Ātrais apstiprinājums no Uzņēmuma reģistra, Valsts ieņēmuma dienesta un banku iestādes.

Sagatavosim nekustāmā īpašuma īpašnieka piekrišanu juridiskās adreses reģistrācijai 1 stundas laikā. Palīdzēsim Jums sagatavot dokumentus Uzņēmumu Reģistram. Mūsu sekretārs paziņos Jums par ienākošo korespondenci un operatīvi nosutīs Jums saņemto vēstuli skanētā veidā uz e-pastu. Ienākošās korespondences apstrādāšanas ilgums – no 1 līdz 3 dienām, atkarībā no izvēlēta īpašuma veida. Nomas ilgums – no 1 mēneša līdz 1 gadam, ar iespēju pagarināt termiņu. Nomas maksa ir atkarīga no īpašuma veida, kā arī no nomas ilguma. Komerctelpās ir iespēja iznomāt ari biroju vai darba vietu coworking-telpā.

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86-901, Rīga LV-1019
Mūsu specializācijas: ✓ jumiķu darbi, jumtu darbi ✓ jumtu remonts, jumta remonts ✓ sīki jumtu remontdarbi ✓ jumtu maiņa un nomaiņa ✓ plakano, lēzeno jumtu ieklāšana un uzkausēšana ✓ jumta (jumtu) pieslēgumu remonts (skursteņa, sienu) Papildu jumtu remontdarbi Remontējam un ieklājam uzkausējamā ruļļmateriāla jumtus. Veicam jumtu siltumizolācijas darbus, veicam arī skursteņu un parapetu restaurāciju.

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga

Rituāls 24, SIA

Kalna 11, Rīga, LV-1003
Serviss Rīga . Centrā. Maskavas forštatē. Ķengaragā. Diennakts apbedīšanas pakalpojumi. Serviss.

Roadmaster, auto moto skola

Riepnieku 4, Rīga, LV-1050
Autoskola, auto skola, autoskola Rīgas centrā, šoferu kursi, auto vadītāju apmācība, auto vadīšanas kursi, moto apmācība, autovadītāju kursi, A kategorija, A1 kategorija, B kategorija, BE kategorija, C kategorija, CE kategorija, 95 kods, teorija latviešu, krievu valodā, individuālās teorētiskās nodarbības, pirmās palīdzības kursi, rīta,

Rīga MT, SIA

Katoļu 31, Rīga, LV-1003
Internetveikali, e-komercija