Rīga, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

EiroVest, SIA

Hanzas 16, Rīga LV-1045
Apmācības, semināri, kursi, konferences, izglītība, grāmatvedība, lietvedība, konsultācijas, grāmatvedības kursi, lietvedības kursi, grāmatvedības semināri, semināri grāmatvežiem, semināri vadītājiem semināri lietvežiem, lietvedības semināri, kvalifikācijas celšana grāmatvežiem, licencētas mācību programmas, personāla

Metala grafika, SIA

Rencēnu 20, Rīga, LV-1073
Pulverkrāsošana Rīgā, Pulverkrāsošana Latvijā, Metāla polimēru pārklājums, Durvju pulverkrāsojums, Auto disku polimēra pārklājums, Smilšu strūkla, Smilšstrūkla, Skrošu strūkla, Metāla krāsošana, Metālizstrādājumu krāsošana, Strūklošana, Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība, abrazīvā tīrīšana, Detaļu atjaunošana ar smilšu

Bogdanovs Vladimirs, veterinārārsts Bolderājā un Jūrmalā

Dzintaru prospekts 60-3, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Veterinārārsts, vetārsts, veterinārā palīdzība Jūrmala, Rīga, Bolderāja. Bogdanovs Vladimirs - veterinārārsts Jūrmalā, vetārsts Bolderājā. Pakalpojumu klāstā ietilpst vakcinācija, analīzes, mikročipi, ES pases, ķirurģija, kastrācija, sterilizācija, vīrusu un lipīgās slimības, mājas vizītes, izmeklējumi, klīniskā izmeklēšana, konsultācijas. Pieņemšana Bolderājā, Keramikas 2-70, Rīga.

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.

Mi Lab, SIA, skūteri un roboti

Dārzciema 58, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mi Lab ir uzņēmums, kas specializējas elektrisko skrejriteņu, mopēdu un velosipēdu tirdzniecībā, kā arī rezerves daļu piedāvāšanā. Mēs nodrošinām remontu un rezerves daļas:

✓ Elektriskie skrejriteņi, velosipēdi ✓ Roboti putekļu sūcēji ✓ Mobilie telefoni ✓ Li-Ion akumulatori ✓ Akumulatoru instumenti

Klienti var pieteikties remontam vai konsultācijai, zvanot vai rakstot mums vai gaidām mūsu adresē Dārzciema ielā 58, Rīgā.

 

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

SI Cipari, SIA

Sesku 10 k-1-68, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Konsultācijas grāmatvedībā ✓ Uzņēmumu dibināšana ✓ Pilns grāmatvedības cikls ✓ Gada ienākumu deklarācija ✓ Pārskatu un atskaišu iesniegšana VID SI CIPARI grāmatvedība:

SIA "SI CIPARI" sniedz pakalpojumus un konsultācijas grāmatvedībā.

1 Energy, SIA

Alsungas 14A, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Autests, SIA, Administrācija

Antenas 2, Rīga LV-1004
Apraksts: Auto tehniskā apskate, motociklu tehniskā apskate. CSDD. Rīga

Autests, SIA, automašīnu tehniskās apskates stacija Jūrmala

Lielupes 28A, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Auto tehniskā apskate, motociklu tehniskā apskate. CSDD. Jūrmala, Tukums, Rīga, Vidzeme.

Griekkosmetik, SIA, kosmētikas veikals

Dzērbenes 14-214, Rīga LV-1006
Apraksts: Naturālā kosmētika ar olīvu eļļu – „Macrovita”

Active Travel, SIA

Berģi, Lauvu 22, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Apraksts:

Piedāvājumi ceļojumiem uz dažādiem galamērķiem. Čarterceļojumi no Rīgas, Viļņas un Tallinas, aviobiļetes, viesnīcu rezervācijas, koorporatīvie un grupu ceļojumi, īpašas atlaides senioriem, jaunlaulātajiem un grupām.

Saviem klientiem piedāvājam gan pēdējā brīža ceļojumus, gan agrās rezervācijas iespējas jaunajām sezonām, gan braucienus skolēnu brīvlaikā un citos valsts svētkos vai brīvdienās. Pieejami īso brīvdienu ceļojumi, čarterceļojumi uz siltajiem galamērķiem, piemēram, Ēģipti, Turciju, Grieķiju, Spāniju, slēpošana un eksotiskie ceļojumi. Pēc klientu vēlmēm piemeklējam viesnīcas ar nepieciešamo ēdināšanu – pieejami apartamenti bez ēdināšanas, kā arī ar brokastīm, viss iekļauts vai kādu citu nepieciešamo ēdināšanas pakalpojumu. Iespējams arī iegādāties dāvanu kartes ceļojumiem.

Active Travel sadarbojas ar visiem Latvijas tūrisma operatoriem (Novatours, TEZ Tour, Alida Tours, Coral Travel, JoinUp, ITAKA, Anex tours, FlyMeAway,  365 brīvdienas, Hermes travel, Impro un citiem) kā arī sadarbības partneriem ārpus Latvijas.

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25F, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Tirguskalns, SIA

Ilmājas 19, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "TIRGUSKALNS" ir uzņēmums ar lielu pieredzi sausā betona konstrukciju un mazo arhitektūras formu ražošanā. Ražojam betona atkritumu urnas, parka soliņus, betona puķu podus. Mēs izgatavojam, piegādājam un uzstādam izstrādājumus!