Rīga, adresē Torņakalns

Drukāt
Banner 1050x80

HM Rīga, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums

Mūkusalas 63-1.st., Rīga, LV-1004
Apraksts:

"HM Rīga", Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, nodarbojas ar iepakojuma ražošanu, lakošana ar UV laku. Izciršana, spiešana, krāsainā spiešana līdz B1 formātam. Folijas presēšana. Druka ar UV krāsām. Braila raksts. Kastīšu līmēšana. Iepakojuma un reklāmas dizaina izstrādāšana. Mūsu tipogrāfija piedāvā dažādus poligrāfijas produkcijas veidus.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.
ZL.LV iesaka

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20a, Rīga LV-1004
Apraksts:

Sadzīves tehnikas remonts, serviss, labošana un mobilais izbraukuma remonts. Labojam visu no veļasmašīnas līdz apkures katliem un trauku mašīnai. Sadzīves tehnikas uzstādīšana un pieslēgums. Darbi tiek veikti laicīgi un kvalitatīvi. Darba vieta Rīgā un Rīgas apkaimē. Zvaniet un sarunāsim!

ZL.LV iesaka

Torņkalna veterinārā klīnika un aptieka, Veosa, SIA

Vienības gatve 66, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Torņkalna Veterinārā klīnika un aptieka" Vienības gatvē 66, Rīgā, Torņakalnā kopš 2002. gada piedāvā izcilu dzīvnieku ārstēšanu un aprūpi un citus veterināros pakalpojumus. Mūsu Veterinārā klīnika Pārdaugavā piedāvā vispārējo profilaktisko, terapeitisko un plānveida ķirurģisko palīdzību mājdzīvniekiem.  

Mūsu mērķtiecīgā un gādīgā veterinārārstu komanda ir ar plašu pieredzes un zināšanu klāstu veterinārijā. Gaidīsim Jūs un Jūsu mājdzīvnieku mūsu ģimenē.

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Pārdaugavā

Uzvaras bulvāris 10, Rīga, LV-1048
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

Wilde Logistics, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"WILDE Logistics" ir uzsākusi savu darbību 2010. gadā. Uzņēmumā strādā pieredzējuši un zinoši loģistikas speciālisti ar daudzu gadu pieredzi. Mēs piedāvājam pilnu loģistikas pakalpojumu klāstu, protam rast risinājumus arī nestandarta situācijās un esam radoši savā darbā. Veicam regulārus pilno un salikto sauszemes kravu pārvadājumus pēc noteikta grafika. Mums rūp katrs mūsu klients!

Alcoscan, veikals

Mūkusalas 71, TC "Rīga Plaza"-1.st., Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Rovico Latvia" piedāvā sertificētus, uzticamus un precīzus alkometrus, kā arī to pilnu servisu. EATA apstiprināti. Atbilst Latvijas likumdošanai. "Rovico Latvia" ar alkometriem apgādā policiju, robežsardzi, pašvaldības policiju, lidostas, lidsabiedrības, autobusu parkus, lielus un mazus uzņēmumus, kā arī privātpersonas. "Rovico Latvia" ir saņēmis ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikātu. Ja iedzer, nepaļaujies uz sajūtām! Pārbaudi sevi, izmantojot oriģinālo Alcoscan alkometru!

BST Rīgas baseini, SIA, baseinu ierīkošana, aprīkojums

Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA "BST Rīgas baseini" pakalpojumi:: ✓ Baseinu apkope; ✓ Baseina sagatavošana ziemai; ✓ Baseina sagatavošana sezonai. Baseinu ierīkošanas un apkopes speciālisti:

Mūsu speciālistiem ir ilggadīga (pat vairāk kā 20 gadu) pieredze peldbaseinu ierīkošanā un apkopē.

Mūsu galvenie darbības virzieni ir:

✓ Peldbaseinu aprīkojuma tirdzniecība, montāža un konsultācijas; ✓ Peldbaseinu,  mākslīgo dīķu un strūklaku ierīkošana. Aprīkojums visdažādākās formas un izmēra baseiniem, dīķiem un strūklakām; ✓ Dažādu veidu dezinfekcijas līdzekļi peldbaseinu, dīķu, SPA baseinu ūdens uzturēšanai un kopšanai, saunu kopšanai; ✓ Bīdāmās jumta konstrukcijas. Dažādas krāsu, formas un izmēru variācijas. Var izmantot virs baseiniem, SPA baseiniem vai vienkārši kā nojumes; ✓ SPA masāžas baseini. Piedāvājam pasaules labāko ražotāju masāžas baseinus; ✓ Projektētājiem sniedzam nepieciešamo informāciju pareizai peldbaseinu projektu izstrādei.
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Copy Pro" ir pilna servisa kopētava ar divām filiālēm Rīgā - Raiņa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4 (Mūkusalas Biznesa centra teritorija), kas jau vairākus gadus saviem klientiem piedāva plašu pakalpojumu klāstu, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes jomā.

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45a, Rīga LV-1004
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Profesionāls riepu serviss ✓ Jaunas un lietotas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vasaras un ziemas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vieglmetāla un tērauda diski, disku tirdzniecība ✓ Motociklu riepas ✓ Riepu montāža, balansēšana un uzglabāšana ✓ Disku remonts, atjaunošana, krāsošana ✓ Kondicionieru uzpilde un diagnostika ✓ TPMS sistēmu kalibrēšana

Tvaikonis, SIA, Ķīmiskā tīrītava Rīgā

Buru 16, Rīga LV-1004
Apraksts: Apģērbu tīrītava un veļas mazgātava, kas apvienojuši augstu izpildes un apkalpošanas servisu ar saprātīgām cenām. Iespēja izsaukt kurjeru uz mājām vai biroju. Nestandarta lietu tīrīšana. Aizkaru, pufu, žalūziju, paklāju ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana, ekspress 24 stundu laikā.

Evis Ltd, SIA, Filiāle

Mūkusalas 41-3.st., Rīga, LV-1004
Rēzekne Rīga .

Rīgas 4. pasta nodaļa

Satiksmes 2, Rīga LV-1004
Pasts, pasta pakalpojumi