Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Dzīvnieku barība.  Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi. Lolojumdzīvnieku kopšana. Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists. Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets. Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
Kolagēna dzēriens QYRA, QYRA kolagēns, kolagēns, kolagēna peptīdi, bioaktīvie kolagēna peptīdi. Āda, ādas veselība, ādas jaunība, krunkas, grumbas, kolagēns ādai, kolagēns nagiem, kolagēns matiem, kolagēns celulītam, kolagēna peptīdi, skaistumkopšana, veselīga āda, ādas kopšana, revitalizācija, skaistumkopšanas procedūras, ādas

Stereoplus, audio tehnikas veikals

Kaivas 31 k.3, Rīga LV-1021
Stereolus, audio tehnika, akustiskās sistēmas, STEREO komponenti,  profesionālā skaņu tehnika. Hi-End sistēmas, skaļruņu sistēmas, multimediju sistēmas, elektronika, atskaņotāji, austiņas, kabeļi, aksesuāri, audio aparatūra, audio aparatūras komplekti, STEREO akustiskās sistēmas, mājas kinozāles, audio veikals. Mūzikas, skaņu

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11a, Rīga LV-1039
Elektronikas komponentes. Radio detaļu veikals internetā. Radiodetaļu veikals, e-veikals, vairumtirdzniecība, radio detaļas, radio detaļu tirdzniecība, radiodetaļu vairumtirdzniecība, elektronisko komponentu tirdzniecība, mazumtirdzniecība, vairumtirdzniecība. Diskrētie pusvadītāji. Pasīvie komponenti. Integrētās shēmas.

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Klientu apkalpošanas punkts

Ganību dambis 29, Rīga LV-1005
Gāze , gāze balons, argons, skābeklis, propāns, gāzu maisijumi, hēlijs, slapeklis, oglekļa dioksīds.

Baltic Media Ltd., SIA, Tulkošanas birojs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu piedāvātie tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Mediju un mārketinga, reklāmas tekstu tulkošana ✓ Subtitrēšana, dublēšana un ierunāšana ✓ Mājaslapu un interneta veikalu SEO tulkošana ✓ Notariāli tulkojumi un zvērināta tulka apliecinājumi ✓ Dokumentu tulkošana ✓ Tekstu lokalizācija ✓ Tehnisko tekstu tulkošana ✓ Medicīnisko tekstu tulkošana ✓ Informācijas tehnoloģiju (IT) tulkošana ✓ Terminoloģijas tulkošana ✓ Automātiskā mašīntulkošana ar rediģēšanu ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Valodu kursi

DURVJU CENTRS RĪGĀ - Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava, Andors SIA

G.Astras 8-2.stāvā, Rīga, LV-1082
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāku risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centru":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

JS projekts, SIA

Mazā Nometņu 45a, Rīga, LV-1002
Apraksts: Uzņēmums JS Projekts piedāvā plašu apģērbu klāstu, kā arī apģērbu apdrukas pakalpojumus firmām. Mūsu veikalā atradīsiet apģērbus visdažādākajiem laikapstākļiem un nolūkiem. Plašs ārpustelpu apģērbu klāsts, kā arī izturīgu darba apģērbu piedāvājums.

Momentbox.lv, Foto kaste, foto spogulis, 360 video spineris

Rīgas 181, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Lieliem pasākumiem:

Momentbox komanda parūpēsies arī par ļoti lielu pasākumu foto momentu iemūžināšanu nodrošinot Zelta momenta piedāvājumu ar šādām papildus lietām:

Reklāma uz Momentbox momentiem un foto aparāta ✓ Reklāmas displeijs ✓ Foto būdiņas noformējums

Nepieciešama konsultācija un īpaši risinājumi. Sazinies ar mūsu projektu vadītāju un noskaidro visus sev interesējošos jautājumus.

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

Balons Tev, SIA

Brīvības gatve 401c, Rīga LV-1024
Apraksts:

 "Balons Tev" – vieta, kur baloni iegūst jaunu dimensiju un padara jebkuru svinību neaizmirstamu. Mēs esam speciālizējušies balonu tirdzniecībā, piedāvājot plašu klāstu ar kvalitatīviem un radošiem baloniem bērnu ballītēm, svinībām un citiem pasākumiem. Izvēlies no mūsu plašā sortimenta bērnu iemīļotos tēlus un krāsas. Piedāvājam gan vienkāršus, gan personalizētus risinājumus, lai katrs bērns saņemtu savu īpašo balonu. Mūsu radošais komandas darbs pārvērš parastus balonus par patiesiem mākslas darbiem. Saskaņā ar pasūtījumu veidojam tematiskas kompozīcijas, kas padara ikvienu pasākumu un svinības unikālas. Mēs radām īstu burvību. Pasūtiet mūsu balonu pārsteigumu kasti, kas pilna ar krāsainiem un izsmalcinātiem baloniem, lai pārsteigtu jūsu mīļos cilvēkus. "Balons Tev" – kur katrs notikums sākas ar krāsainiem baloniem un beidzas ar smaidu uz jūsu sejas!

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Breslava, SIA, Juvelierizstrādājumu veikals

Izsmalcināts juvelieru veikals Rīgā
Brīvības 90, Rīga LV-1001
Apraksts: Juvelierizstrādājumu tirdzniecība

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Aptauju Centrs, SIA

Statistika, socioloģiskie un tirgus pētījumi
Lāčplēša 37, Rīga, LV-1011
Tikai aptaujas: iedzīvotāju, klientu, uzņēmumu vadītāju, lēmējpersonu, pircēju; darbinieku; socioloģiskās aptaujas; klausītāju, skatītāju, apmeklētāju tiešās intervijas, telefonintervijas, ielu intervijas, intervijas dzīvesvietās. Izmantojot: tiešās aptaujas, telefonaptaujas, interneta aptaujas, aptaujas pārdošanas,

Rīgas Mākslas un mediju tehnikums

Jūrmalas gatve 96, Rīga, LV-1029
Programmas:: ✓ Multimediju dizaina speciālists (WEB, animācija, mobilā aplikācija) ✓ Videooperators ✓ Apgērbu dizaina speciālists ✓ Foto dizaina speciālists ✓ Metālmākslas izstrādājumu modelētājs ✓ Stila mēbeļu modelētājs ✓ Vizuālās reklāmas dizaina speciālists ✓ Vides dizaina speciālists ✓ Tēlniecības objektu dizaina speciālists ✓ Tekstilmateriālu dizaina speciālists ✓ Apdares darbu tehniķis ✓ Interjera dizaina speciālists ✓ Mēbeļu galdnieks
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.