Reklāma

Drukāt
Banner 1050x80

HM Rīga, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums

Mūkusalas 63-1.st., Rīga, LV-1004
Apraksts:

"HM Rīga", Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, nodarbojas ar iepakojuma ražošanu, lakošana ar UV laku. Izciršana, spiešana, krāsainā spiešana līdz B1 formātam. Folijas presēšana. Druka ar UV krāsām. Braila raksts. Kastīšu līmēšana. Iepakojuma un reklāmas dizaina izstrādāšana. Mūsu tipogrāfija piedāvā dažādus poligrāfijas produkcijas veidus.

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70-2, Rīga LV-1011
Apraksts: Dizaina izstrāde un maketēšanas pakalpojumi. Nodrukāsim ātri un kvalitatīvi: ofseta vai digitālā druka, sietspiede, kopēšana un pavairošana, pēcapstrādes pakalpojumi.

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

ProLED, SIA, Led Gaismas reklāmai

Ūnijas 15a, Rīga, LV-1039
LED barošanas bloki, barošanas bloki gaismas reklāmai, gaismas reklāma .

www.pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Informatīvie pakalpojumi

Ideju dizains, SIA, apsveikuma kartiņas, ielūgumi, pasūtīšana, izgatavošana

Rīga
Personalizētas apsveikumu kartītes, ielūgumi.:

Apsveikuma kartīte ir sūtītāja saruna ar saņēmēju. Saruna caur krāsām, formām, simboliem un protams, visu ko ietverat redzamajā un neredzamajā vēlējumā. Tā ir kā stāsts un rotaļa, kurā piedalās stāstītājs un klausītājs. Vai klausītājs stāstā uztver to pašu ko stāsta stāstītājs? Tas atkarīgs no klausītāja, stāstītāja un apsveikuma kartītes :)

Ideju dizains meistari izgatavo personalizētas, tematiskas apsveikuma kartītes uzņēmumiem. Kartītes dizainu iespējams piemērot uzņēmuma logo, stilam, krāsām, un citām vajadzībām. Apsveikumus iespējams iegādāties arī elektroniskā, gif un video formātā.

Pašdarināti, personalizēti, jūsu pasākuma stilam un krāsu gammai piemēroti ielūgumi lai ir pirmais vēstnesis par skaisto, ilgoto un svarīgo jūsu dzīves notikumu! Taureņi, mežģīnes, rozes, magones, rudzupuķes, pērlītes, lentītes vai  latvju raksti ir tikai neliela daļa no idejām apspēlētā tēmu klāsta, kuras piedāvājam jūsu ielūgumu dizainam.

Dāvana Tev, SIA

Ganību dambis 22d, Rīga LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Piedāvājam ātru dāvanu, vannas ziedu pušķu, dekora piegādi visā Latvijā ar DPD kurjeru vai pakomātos, individuāla pieeja klientam, ✓ Apsveikuma kartiņās veicam ierakstus pēc klienta lūguma, ✓ Bezmaksas piegāde pakomātos no 40 EUR, ✓ Iespējama dāvanu izveide no visa mūsu klāsta, iespēja piegādāt dāvanu neatklājot, kas ir sūtītājs (pēc klienta velmēm).

Birma PETS Sarkandaugava, suņu un kaķu frizētava

Tilta 11 k.1, Rīga LV-1005
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšana.  Pakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
"Troll" produktu izgatavošanas standarti::

"Troll" produkti ir izgatavoti tā, lai tie atbilstu Eiropas, Austrālijas vai Amerikas drošības standartiem. Mūsu produkti tiek regulāri pārbaudīti un sertificēti dažādos akreditētos Eiropas testu institūtos. "Troll Nursery" ar lepnumu piedāvā jums vienu no drošākajiem pieejamajiem produktiem tirgū.

SIA Ceļojumu laiks, tūrisma aģentūra Rīgā

Volguntes 27-14, Rīga, LV-1046
Apraksts: Organizējam kolektīviem un skolēniem ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā pa Latviju, uz Lietuvu, Igauniju, Poliju, Ukrainu, Rumāniju, Skandināvijas valstīm un citām Eiropas valstīm. Organizējam ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā skolēniem pavasara, vasaras un rudens brīvdienās, kā arī jebkurā citā laikā. Organizējam kruīzus no Rīgas. Rezervējam viesnīcas. Noformējam ielūgumus tūrisma vīzas saņemšanai.

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

A.Deglava 45, Rīga, LV-1035
Apraksts: Uzņēmums PLASTILUX-GROUP ražo un pārdod zīmolu ULTRAMARIN, SUNNEX, POLYNEX šūnu polikarbonātu. Visbiežāk polikarbonātu izmanto lauksaimniecībā – siltumnīcu būvniecībā, ziemas dārziem un verandām. Pēdējā laikā polikarbonāts tiek izmantots dažādu reklāmu un izstāžu stendu, vitrīnu un paviljonu veidošanai.

Lailux foto

Rīgas 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kāzu, ģimenes, gaidību, bērnu foto sesijas, izbraukuma foto sesijas jebkurā Latvijas vietā, attālums nav šķērslis (klienta komforta zonā), foto sesijas, fotostudijā. Fotostudijā ir iekārtota atsevišķa telpa, kurā var pārģērbties, lai iejustos dažādos tēlos, izmantot Make-up speciālista un friziera pakalpojumus (par papildus samaksu) un iemalkot kopā ar fotogrāfu siltu tēju vai kafiju. Brīva, nepiespiesta un nesteidzīga atmosfēra. Individuāla pieeja katram klientam. Kopā realizēsim pašas trakākās idejas! Laipni lūgti!

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

Vigorius, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Alekša 12, Rīga LV-1005
Apraksts: Sudraba un zelta rotas lietas, galda piederumi no Latvijas, Krievijas, Itālijas. Rotu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Sudraba ikonas.

Tantuki Production, SIA

Daugavgrīvas 49 k.1, Rīga LV-1007
Apraksts:

Tantuki Production -  pieredzējusi VIDEO- AUDIO studija, kas veic augstu profesionālo darbību VIDEO reklāmas veidošanā, izgatavošanā. AUDIO reklāmas izgatavošanā, veidošanā, Profesionāla filmu ieskaņošanā, subtitrēšanā, dublāžā. Guntis Krivms Tantuki Production  VIDEO- AUDIO studijas vadītājs un galvenā veiksmes atslēga - personība un viņa unikālā balss, bez kuras vairs nespējam iedomāties ne TV3 pašreklāmas, ne TV seriālus, ne TV raidījumus, ne AUDIO- VIDEO reklāmas. Radoša sadarbība ikvienā  VIDEO- AUDIO reklāmas risinājumu radīšanā, elegantu klipu veidošanā.

Galvenā studijas darbošanās sfēras:

* Video reklāma, veidošana, izgatavošana;

* Audio reklāmas izgatavošana, veidošana;

* Profesionāla filmu ieskaņošana;

* TV šovi, TV raidījumi, TV produkti - filmēšana;

* Vadītājs, audio, video reklāmas guru  GUNTIS KRIVMS.

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Mi Lab, SIA, skūteri un roboti

Dārzciema 58, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mi Lab ir uzņēmums, kas specializējas elektrisko skrejriteņu, mopēdu un velosipēdu tirdzniecībā, kā arī rezerves daļu piedāvāšanā. Mēs nodrošinām remontu un rezerves daļas:

✓ Elektriskie skrejriteņi, velosipēdi ✓ Roboti putekļu sūcēji ✓ Mobilie telefoni ✓ Li-Ion akumulatori ✓ Akumulatoru instumenti

Klienti var pieteikties remontam vai konsultācijai, zvanot vai rakstot mums vai gaidām mūsu adresē Dārzciema ielā 58, Rīgā.

 

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

AmberBit, SIA, domēna reģistrēšanas serviss

Čiekurkalna 2.šķērslīnija 4 k.1-19, Rīga LV-1026
Apraksts: Domēna iegāde. Domēna reģistrācija, domēns. Oficiāla .eu, .lv un .lt pilna servisa reģistratūra – ātri reģistrē un ērti administrē savus domēna vārdus.
Reklāmas galvenais uzdevums ir sabiedrības informēšana un uzņēmuma tēla veidošana. Tiek piedāvāta uzņēmuma zīmola un grafiskās identitātes izstrāde, reklāmas stratēģijas izveide, informējošo kampaņu nodrošināšana. Tiek piedāvāti drukātie reklāmas materiāli (bukleti, flaijeri, brošūras, vobleri, posteri, plakāti u.c.), izstrādājumu apdruka, stendi un baneri, kā arī - reklāmas suvenīri un prezentācijas. Aktuāla ir reklāma internetā, TV un radio, presē un sociālajos tīklos. Var tikt izstrādātas mājaslapas atbilstoši SEO kritērijiem.