Rekonstrukcijas darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
iekrāvēji, krāvēji, celtniecības mašīnas, iekraušanas pakalpojumi, izkraušanas pakalpojumi, dīķu rakšanas darbi , , zemes darbi , transporta pakalpojumi, ceļu remonta tehnika.

Cieceres ūdensrozes, SIA

Krasta 34, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Ainavu arhitektūra, ainavu dizains, apstādījumu ierīkošana, apzaļumošanas cenas, apzaļumošanas darbi ,, labiekārtošanas uzņēmumi, paklājzāliens, parku ierīkošana, parku uzturēšana, teritorijas apzaļumošanas darbi

Lienes dārzi

Matīši, Liepu 3a, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Dārzs, dārza veidošana, dārza kopšana, dārza projekta veidošana, konsultācijas dārza izveidē, pļaušanas pakalpojumi, frēzēšana, kapu apzaļumošana, dārza projektēšana, dārza uzkopšana, dzīvžogs, dzīvžoga kopšana, dzīvžoga stādīšana, krūmu kopšana, trimmerēšana, trimmerēšanas pakalpojumi, parku stādīšana, dīķu izveide, zāles

Balvu enerģija, AS

Bērzpils 30, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Darbība: Pašreiz Balvu pilsētas siltumtrases ir pilnībā rekonstruētas - rekonstruēto siltumtrašu garumi sastāda kopējo summu 8974,45 metri - Stekentavā 2'141.55 metri un pilsētā 6'832.9 metri. Pagājušā gadsimta sešdesmitajos-septiņdesmitajos gados būvēto siltumtrašu rekonstrukcijas darbi tika paveikti no 1998. gada līdz 2007. gadam.Centralizētajai siltumapgādes sistēmai Balvos ir pieslēgti 121 objekti, tai skaitā: dzīvojamās mājas - 62 (2300 dzīvokļi ar kopējo apsildāmo platību 107961 m2); privātmājas, sabiedriskās ēkas - 59 objekti. Visas ēkas ir pieslēgtas pēc 2-cauruļu pieslēgumu shēmas un tajās ir izbūvēti individuālie siltummezgli. Visos objektos ir uzstādīti siltumenerģijas skaitītāji.

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

Inra Dizains, SIA, Projektēšanas darbi

Strādājam birojā, kontakti tikai attālināti.
Mazā Nometņu 1, Rīga LV-1002
Apraksts: Projektēšana, projektēšanas darbi Rīgā, mēbeles, mēbeļu dizainēšana, dizains.

Konor, SIA

Rīgas 113, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Apraksts: Uzņēmums darbojas jau no 1992.gada. Šo gadu laikā esam uzkrājuši plašu pieredzi un specializējamies siltumapgādes un siltumtīklu realizācijas darbos.

R17 būve, SIA

Smilšu 1-43, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Par uzņēmumu:

Būvniecības uzņēmums ar ilgstošu darbības pieredzi Zviedrijā, Vācijā, Lietuvā, Igaunijā veic celtniecības darbus no pamata līdz atslēgai. Ļoti labi panākumi vēsturisko fasāžu renovācijās un rekonstrukcijā. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam interesē kvalitatīva darba rezultāts. 

ZL.LV iesaka

Āres EG, SIA

Kurmene, "Māliņi" , Kurmenes pagasts, Bauskas nov. LV-5115
Apraksts:

Meliorācijas darbi. Grāvju rakšana un tīrīšana. Ceļu un laukumu būve. Pašizgāzēja, dampera, ekskavatora pakalpojumi.

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Līva" ir standarta klases viesnīca Liepājā ar vairāk nekā pusgadsimtu senu vēsturi. "Līva" piedāvā 115 viesu numuriņus, kas iekārtoti un aprīkoti atbilstoši dažādu viesu ‒ gan aktīvu darījumu cilvēku, gan taupīgi noskaņotu pludmales apmeklētāju prasībām.

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

Rietuma Ilze, arhitekte

Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Arhitekte piedāvā savus pakalpojumus ēku arhitektūras projektēšanā - individuālās dzīvojamās mājas, mazstāvu daudzdzīvokļu ēkas, sabiedriskās ēkas, ražošanas ēkas, angārus. Esošu ēku projektu legalizācijā, vienkāršotas pārbūves izstrādē, autoruzraudzības veikšanā, ēkas nodošana ekspluatācijā, ģenerālplānu izstrādē, darba zīmējumu izstrādē, 3D vizualizāciju izstrādē, telpu iekārtošanā, mēbeļu skiču izstrādē.

PSIA Ventspils nekustamie īpašumi

Užavas 8, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” izveidota 2004. gada 1. novembrī, ar mērķi nodrošināt pašvaldības nekustamā īpašuma pārvaldīšanu (t.sk. dzīvojamo māju pārvaldīšanu, nedzīvojamo telpu nomu, zemes nomu). Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” ir lielākais nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmums Ventspils pilsētā. Uzņēmums sniedz iedzīvotājiem un namu apsaimniekotājiem arī konsultēšanu dzīvojamo māju pārvaldīšanas jautājumos.

Way, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

SIA "Way" veic dzelzceļa infrastruktūras tehniskā aprīkojuma būvniecības darbus, remontu un tehnisko apkopi, dzelzceļa virsbūves darbus (sliedes, sliežu ceļi), pārbrauktuvju un pāreju izbūvi, veicam zemes darbus zem sliežu ceļiem (zemes klātne un dzelzceļa zemes nodalījuma josla).

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27a, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: AL Ceļu Būve, uzņēmums ar augstu darba kvalitāti un procesu kultūru. AL Ceļu Būvei ir pārdomāta nākotnes vīzija savā nozarē un uzņēmējdarbībā. Uzņēmums strādā, lai uzlabotu ceļu kvalitāti Latvijā. Stratēģiski plānota un pārdomāta darba organizācija sniedz iespēju garantēt augstu darbu kvalitāti un savlaicīgu izpildes termiņu ievērošanu. Ceļu būves uzņēmuma misija - būt līderiem darbu kvalitātē.

Būvdarbi, SIA

Kārklu 8, Daugavpils LV-5401
Celtniecība, būvniecība, celtniecības darbi , būvdarbi, remonta darbi , rekonstrukcija, fasāžu rekonstrukcijas , darbi , fasādes darbi , apdares darbi , demontāžas darbi , demontāža, iekšdarbi, betona grīdu sagatavošana

ODILE MODULS, SIA

Valdlauči, "Gutta 2" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Celtniecība, būvniecība, celtniecības darbi , ēku rekonstrukcija, rekonstrukcijas darbi , projektēšana, , betonēšana, betonēšanas darbi , pamatu betonēšana, monolītbetonēšana, daudzdzīvokļu ēku būvniecība,