Remonts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ozirs, IK

Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Gaisa siltumsūkņu tirdzniecība, pārdošana, remonts . Mitsubishi gaisa siltumsūkņi.

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5A, Rīga, LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Ramda C, SIA

Sala, Alejas 3, Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Apraksts:

SIA “RAMDA C” dibināta 2011.gadā, un piedāvā augstas kvalitātes metāla konstrukciju izgatavošanu, piegādi un montāžu, kā arī būvniecību visā Latvijas teritorijā un ārpus tās.

Rīgas Mērnieks, SIA

Vietalvas 1, Rīga, LV-1009
Vajadzīgs mērnieks: Vajadzīgs sertificēts mērnieks Rīgā vai citur Latvijā? Palīdzēsim. Mūsu uzņēmuma mērnieki sniedz topogrāfiskās mērniecības pakalpojumus ēku un zemju īpašniekiem un arhitektiem visā Latvijā. Zvaniet! Cena: Pakalpojuma cenu veido trīs faktori: (1) nepieciešamo mērījumu skaits. To nosaka zemes gabala vai jau būvējamās ēkas pamatu forma; (2) atrašanās vieta; (3) termiņi. Orientējošas pakalpojuma izmaksas parasti varam sniegt jau telefonsarunā, kad mērnieks būs no Jums ieguvis mazliet konkrētāku informāciju par uzmērāmo zemes gabalu vai ēku.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Logu remonts; ✓ Stikla pakešu maiņa; ✓ Logu regulēšana; ✓ Blīvējumu maiņa; ✓ Furnitūra maiņa; ✓ Logu hermetizācija; ✓ Insektu sietu uzstādīšana; ✓ Drošības furnitūras iestrāde; ✓ Holz plus alumīniju uzstādīšana; ✓ Logu restaurācija; ✓ Verama loga iestrāde neveramā logā; ✓ Nestandarta risinājumi

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi", Lestenes pagasts, Tukuma nov. LV-3146
Pakalpojumi: Piedāvājam praktiski visu, kas saistīts ar logu remontu, apkopi un modernizāciju, tajā skaitā: stikla pakešu maiņu, logu regulēšanu, blīvējumu maiņu, furnitūra maiņu, logu hermetizāciju, insektu sietu uzstādīšanu, drošības furnitūras iestrāde, Holz plus alumīniju uzstādīšanu, logu restaurāciju, verama loga iestrāde neveramā logā, nestandarta risinājumi u.c.

EJ COMPANY

"Jaunzāģeri" , Limbažu pagasts, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "EJ Company" specializācija ir iekšējā un ārējā kanalizācijas izbūve, ūdens apgādes risinājumi. Santehnikas darbi, mini ekskavators. Darbus veic pieredzējuši augsti kvalificēti speciālisti ar ilggadēju profesionālā darba pieredzi, nodrošinot lielisku rezultātu katrā objektā, kurā tiek veikti klienta pasūtītie darbi.

Būvgružu pārstrāde, SIA

Granīta 14, Rīga, LV-1057
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Konteineru noma ✓ Būvgružu izvešana ✓ Ēku demontāža ✓ Pārdod šķembas ✓ Pārdod malku ✓ Tehnikas noma Tehnikas noma: ✓ Ķēžu ekskavators ar kausu ✓ Frontālais iekrāvējs ✓ Konteineru vedējs Par mums: Būvniecības atkritumu izvešanu un utilizēšanu ar speciālo tehniku. Var iegādāties šķembas (betona, asfaltbetona u.c. ) no pārstrādātiem būvniecības atkritumiem, malku.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

Latvijas Amerikas acu centrs, SIA, Acu klīnika

Augusta Deglava 12A, Rīga, LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Diagnostika ✓ Diagnostiskie izmeklējumi ✓ Acu un redzes pārbaude bērniem ✓ Lāzerterapija ✓ Ķirurģija ✓ Optika ✓ Kontaktlēcas ✓ Acu spiediena mērītāju noma ✓ Plakstiņu higiēna ✓ Acu veselība grūtniecības laikā ✓ Redzes korekcija ✓ Nakts lēcas ✓ Klīniskie pētījumi

ToGo serviss, SIA, Riepu serviss

Latgales 230, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts:

"ToGo serviss" SIA veic visa veida riepu remontus motociklu, kravas automašīnu, autobusu, meža tehnikas, traktoru, industriālās tehnikas un cita veida riepām. Riepu demontāža un montāža; riepu balansēšana; riepu remonts, arī ar karsto vulkanizāciju; kameru remonts; sezonas riepu glabāšana; riepu tirdzniecība. Analizējot riepas vizuālo stāvokli un tehniskos parametrus, mūsu speciālisti varēs ieteikt jūsu auto vajadzībai un jūsu braukšanas stilam piemērotākās riepas. Riepu serviss ir aprīkots ar modernām tehnoloģiskām iekārtām, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt riepu nomaiņu un riteņu balansēšanu.

Avārijas dienests, SIA

Dzirciema 89-6, Rīga LV-1055
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Sanitāras un apkures iekārtas uzstādīšana un apkalpošana ✓ Sūces novēršana zem vannas ✓ Sūces novēršana zem izlietnes ✓ Maisītāja uzstādīšana un remonts ✓ Izlietnes uzstādīšana ✓ WC poda uzstādīšana ✓ Vannas uzstādīšana ✓ Radiatora uzstādīšana ✓ Duškabīnes uzstādīšana ✓ Veļas mašīnas pieslēgšana ✓ Trauku mazgājamās mašīnas pieslēgšana ✓ Ūdens sildītāja (boilera) uzstādīšana ✓ WC poda pārplūdes trauka remonts ✓ Sifona maiņa ✓ Kanalizācijas cauruļu maiņa (līdz 110mm) ✓ Aukstā-karstā ūdensvada izbūve ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu uzstādīšana ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu apkope

Aironi, SIA, Asenizācijas pakalpojumi

Kaķasēkļa dambis 31, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Cauruļvadu skalošana līdz pat Dn 2000 ✓ CCTV videoinspekcija ✓ Tauku atsūknēšana ✓ Attīrīšanas iekārtu apsaimniekošana ✓ Avārijas dienests 00-24 ✓ Kanalizācijas atsūknēšana ✓ Aku skalošana ✓ Aku atsūknēšana ✓ Cauruļvadu remonts ✓ Aku remonts ✓ Bioloģiskā kanalizācija ✓ Lietus ūdens kanalizācija ✓ Dziļurbuma kanalizācija

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

Villa TS, SIA

"Svilpji", Murjāņi, Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.