Remonts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

1. A. Aparatūras remonts, Ivars Plankais

Lielā 20, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Televizoru, audio un video aparatūras remonts, garantijas aparatūras remonts - serviss. Ivars Plankais 29 274410.

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Apraksts:

"IONICA SERVISS" darbojas jau vairāk nekā 15 gadus, sniedzot pakalpojumus apkures, ventilācijas, dzesēšanas, siltumsūkņu un vispārējā klimata apkalpošanas jomā, kā arī veic arī projektēšanu un montāžu. Tāpat "IONICA SERVISS" ir vienīgais uzņēmums Baltijā, kas ir izstrādājis mākslīgā ledus slidotavu tehnoloģiju un ilggadēji to veiksmīgi lietojis. Ar ēku automatizāciju "IONICA SERVISS" nodarbojas jau kopš dibināšanas, un mūsu mērķis kopā ar SIEMENS ir panākt automatizācijas risinājumu ieviešanu visās nozīmīgās celtnēs, padarot to par industrijas standartu, ar mērķi ekonomēt energoresursus un padarīt sistēmu apkalpošanu mobilāku un efektīvāku. "IONICA SERVISS" ir unikāla pieredze automātikas projektēšanas jomā (BMS-Building Management Systems) ar kvalitatīvi izveidotām un projektētām sistēmām, kas atšķiras no konkurējošām sistēmām ar stabilitāti, rentabilitāti, optimālu veiktspēju un, ņemot vērā sistēmu darbības ilgtermiņu, tām tirgū nav analogu.

Lekos, SIA

Brīvības 50, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Lekos" jau kopš 2001. gada specializējas traktoru, lauksaimniecības tehnikas, kā arī slaukšanas aparātu rezerves daļu tirdzniecībā. Uzņēmums piedāvā arī dažādus citus instrumentus, kā arī traktortehnikas riepas.

Savenko A., individuālā darba veicējs, Diennakts durvju SOS Latgalē

Jelgavas 54, Daugavpils LV-5404
Pakalpojumi:: ✓ Atslēgu un slēdzeņu izgatavošana ✓ Durvju atvēršana ✓ Slēdzeņu remonts ✓ Čipu programmēšana ✓ Domafonu un slēdzeņu uzstādīšana un nomaiņa Diennakts durvju atmūķēšana:

Mūsu firma nodarbojas ar: atslēgu dublikātu izgatavošanu un slēdzeņu avārijas atvēršanu, auto atslēgu programmēšanu un to remontu, barošanas elementa, atslēgas korpusa vai mikroslēdža nomaiņu. Tāpat iespējamas atslēgu kopijas domofonam un vārtu pultīm. Automobiļu slēdzeņu remonts un pārkodēšana. Vairāk nekā 20 gadu pieredze šajā nozarē. Mēs nepārtraukti mācāmies un attīstāmies. Mūsu darba princips: GARANTIJA, KVALITĀTE un DROŠĪBA.

DVL, SIA

"Betona rūpnīca", Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3129
Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī inerto materiālu ražošana. Mazgāta smilts, oļu un šķembu ražošana. Papildus ražošanas darbam veicam arī betona piegādi Rīgas reģionā, Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē. Par mums: Uzņēmums "DVL" ražo dažāda tipa transportbetonu, javu un pamata blokus. Ražošanā tiek izmantots sertificēts cements no „CEMEX”, kā arī sertificētas, mazgātas smiltis un šķembas, ko piegādā SIA „Veismaņi” un SIA „Garkalnes grants”.

ELZIŅS CRAFTS

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: ELZIŅS CRAFTS - juvelieris Gatis Elziņš piedāvā savas idejas un pārmantotās prasmes arodā pārvēst īstos darbos. Kolekcijā ietilpst unikāli gredzeni, auskari, kaklarotas un rokassprādzes. Iespējams pasūtīt arī laulības vai saderināšanās gredzenus.

 

AD CELTNIEKS, SIA

"Kalnāres", Vilzēni, Braslavas pagasts, Limbažu nov., LV-4068
Apraksts:

SIA "AD CELTNIEKS" piedāvā jums kvalitatīvus celtniecības pakalpojumus, JCB ekskavatora-iekrāvēja pakalpojumus, grāvju un dīķu rakšanas pakalpojumus. Piedāvājam arī teritorijas apzaļumošanas un labiekārtošanas pakalpojumus, logu mazgāšanu, telpu uzkopšanu, telpu ģenerālo tīrīšanu.

Lekāls, SIA. Metālapstrāde Vidzemē

A.Kronvalda 40 k.18, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Metālapstrāde, detaļu atjaunošana meža tehnikai, detaļu atjaunošana lauksaimniecības tehnikai, detaļu atjaunošana automašīnām, vieglajām automašīnām, kravas automašīnām. Detaļu atjaunošana mežvedējiem, meža vedēju piekabēm. Detaļu atjaunošana traktoriem, traktoru piekabēm. Lietotas, atjaunotas detaļas. Hidromanipulatoru, manipulatoru, fiskaru, hidrocilindru remonts. Valmiera, Jaunpiebalga, Vidzeme, Vecpiebalga, Limbaži, Madona, Sigulda, Gulbene, Cēsis.

RED serviss, SIA, Dimantu urbšana un zāģēšana

Turpinām strādāt klātienē vai objektos!
Pulka 3 k-13, Rīga LV-1007
Celtniecība un rekonstrukcija::

Viens no firmas virzieniem ir celtniecība. Jau vairāk nekā 15 gadus mēs veicam dažādus celtniecības darbu veidus Latvijas teritorijā. Firmai ir sertifikāts (licence) celtniecības darbu veikšanai.  Mūsu firma veic arī būvprojektu vadīšanu, objektu tehnisko uzraudzību.

A & A, SIA

Mazā Nometņu 35, Rīga LV-1002
Par uzņēmumu:

SIA "A&A" piedāvā jumtu segumu ierīkošanu, ēku siltināšanu, starppaneļu šuvju hermetizāciju. Sintepona un neausto materiālu ražošana.

Gaboteh, SIA, Traktortehnikas, Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus laukums 15, Subate, Augšdaugavas nov., LV-5471
Mūsu sortimentā ir:: ✓ augsnes apstrādes tehnika ✓ pļaujmašīnas ✓ pļaujmašīnas-smalcinātāji ✓ miglotāji ✓ iekrāvēji ✓ kartupeļu racēji ✓ kartupeļu šķirotāji ✓ betonmaisītāji ✓ graudu šneks ✓ barības dalītāji ✓ piekabes un daudz dažādas traktortehnikas. 

Revor, SIA

Brīvības 117A, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

BST Steel, SIA

Jaudas 2A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
SIA Bst Steel piedāvā:: ✓ Metināšana Mig/mag, Tig, Lāzermetināšana; ✓ Metāla konstrukciju izgatavošana; ✓ Projektēšana; ✓ Cauruļu lāzergriešana; ✓ Lokšņu lāzergriešana; ✓ Metāla locīšana; ✓ Krāsošana; ✓ Montāža objektā.

Visas metāla konstrukcijas atbilst EN 1090 EXC2 standartiem.

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas", Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40C, Rīga LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

ERBO, SIA

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Pakalpojumi:: ✓ Būvniecības darbi ✓ Labiekārtošanas darbi ✓ Saliekamo skursteņu montāža ✓ Tāmēšanas pakalpojumi ✓ Konsultācijas Apraksts:

Būvuzņēmuma ERBO pakalpojumi: būvniecība - dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, rekonstrukcija, remonts; jumtu rekonstrukcija, seguma nomaiņa, remonts; fasāžu atjaunošana, siltināšana, apdare; saliekamo skursteņu montāža; labiekārtošanas darbi - bruģēšanas darbi; akmeņu, dolomīta, ķieģeļu mūrēšana; sētu, žogu uzstādīšana un montāža; tāmēšanas pakalpojumi; konsultācijas.

AkaTe, SIA

Dārza 8-8, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
SIA "AkaTe" piedāvā:: ✓ URBŠANA - SĀKOT NO 55 EUR/METRĀ ✓ TAMPONĀŽĀ - PĒC VIENOŠANĀS ✓ SKALOŠANA - 150 EUR Cenas:: ✓ Urbšana - sākot no 45 EUR/metrā ✓ Tamponāža - pēc vienošanās ✓ Skalošana - 150 EUR Apraksts:

SIA "AkaTe" galvenie darbības virzieni ir aku dziļurbumu veikšana, sūkņu uzstādīšana, dziļurbumu apkalpošana un remonts.

Rears, SIA

Dārza 8, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība; ✓ Sertificēta skursteņslauķa pakalpojumi; ✓ Zibensaizsardzība; ✓ Drošības, vājstrāvas sistēmas; ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope; ✓ Darba aizsardzība un drošība Serviss: Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība, apkope un serviss. Zibensaizsardzība – projektēšana, montāža. Veicam sistēmu apkalpošanu un montāžu.

DURVJU ATVĒRŠANA, diennakts slēdzeņu SOS serviss

Droša aizkritušu durvju atvēršana👌 💯
Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Durvju un slēdzeņu atvēršanas pakalpojumi:: ✓ durvju un slēdzeņu atvēršana ✓ seifu atvēršana un remonts ✓ automobiļu atvēršana - SOS serviss ✓ slēdzeņu iegriešana un nomaiņa uz drošākām ✓ videonovērošanas un domofona iekārtu uzstādīšana ✓ čip atslēgas domofonam, durvju apdare

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.