Renovācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86-901, Rīga LV-1019
Jumtu, (jumta) darbi, kausēt, kausēšana, pārkausēt jumtu renovācija , jumta renovācija , jumta renovēšana, Māju renovācija . Mājas rekonstrukcija, ēkas rekonstrukcija. Ēkas, māju energoefektivitāte.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
celtniecība, pirts, pirts celtniecība, garāžas, garāžu celtniecība, žogs, žogi, vārti, rekonstrukcija, renovācija

IG jumti

Veco Strēlnieku 9, Jelgava LV-3002
Jumti, jumtu būve, būve, būvniecība, celtniecība, jumtu renovācija , jumtu montāža, jumtu izbūve, jumts

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144h, Rīga LV-1029
jumtu izbūve, jumtu pārbūve, seguma ieklāšana, būvniecības projekti, Eiropas jumti, Garantija, jumta renovācija , Daudzstāvu dzīvojamo māju renovācija , siltināšana, ECO mājas, fasādes atjaunošana, Betonēšanas darbi,

Arhitekta Imanta Timermaņa birojs, SIA, projektēšanas birojs Cēsīs

Rīgas 23, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Celtniecība Cesis, māju rekonstrukcija Cesis, ēku renovācija Cesis, ēku būvniecība Cesis, māju būvniecība

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
slīpēšana, logu špaktelēšana, koka pakešu logu ārējās puses renovēšana, koka pakešu logu ārējās puses renovācija , , renovācija , durvju siltināšana, durvju rekonstrukcija, durvju restaurācija, garāžu durvju siltināšana

BG Cranes, SIA, Būvniecības kompānija

Rīga
Privātmāju, ražošanas ēku, komercbūvju pilna cikla būvniecība, renovācija , pārbūve, rekonstrukcija,

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Stellum, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par uzņēmumu:

Mums ir svarīgi, lai tu būvē ar prieku: kvalitatīvi, viegli un vienkārši. Palīdzēsim realizēt tavu ieceri visās celtniecības jomās. Mūsu profesionalitāte būs pamats jūsu uzticībai. 

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Atjauno" - galdniecība, restaurācija. Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes, mēbeles, interjers, dizains. Pakalpojumus sniedzam visā Latvijas valsts teritorijā.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol

Poly Systems, SIA, Hidroizolācijas vairumtirdzniecība

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Priekšrocības:

Saviem klientiem piedāvājam veikt hidroizolācijas darbu izpildi, sniedzam konsultācijas HYPERDESMO sistēmas ieklāšanā, piegādājam materiālus un apmācām tehnoloģiski pareizi veikt hidroizolācijas darbus, veicam tehnoloģijas uzraudzību.

✓ Hidroizolācijas sistēmas ✓ Hidroizolācijas konsultācijas ✓ Hidroizolācijas darbi ✓ Hyperdesmo ✓ Industriālās grīdas ✓ Terases un balkoni ✓ Stadioni un sporta laukumi ✓ Rezervuāri un baseini ✓ Deformācijas šuves ✓ Tilti un ceļi ✓ Pamatu hidroizolācija ✓ Jumtu hidroizolācija

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Decon, SIA

Piedrujas 11, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "DECON" piedāvā veikt šādus būvniecības pakalpojumus:

✓ jumta segumu ierīkošana un tirdzniecība; ✓ dažāda veida jumta renovācijas darbi.

Bezmaksas konsultācijas, objektu uzmērīšana, tāmēšana, dokumentu sagatavošana.

Normunds Lindemanis, IDV

Rīga
Par mani:

Latvijas brīvo amatnieku brālība “Namdaris”, ir Latvijas Amatniecības kameras meistaru apvienība, kas piedāvā ēku renovācijas un restaurācijas pakalpojumus. Normunds Lindemanis pēc namdara profesijas iegūšanas, ieguvis lielu pieredzi Latvija un Dienvidvelsā. Apveltīts ar radošu domāšanu un ikvienu uzticēto darbu vairāk uztver kā mākslas darbu. Atvērts sadarbībai!