Restaurācija, visā Latvijā

Drukāt

Prime Dental Clinic, zobārstniecība Teikā

Burtnieku 36A, Rīga, LV-1084
Zobārstniecības pakalpojumi un specializācija: ✓ Terapija ✓ Kariesa ārstēšana un fotopolimēro plombu uzstādīšana ✓ Endodontija un zobu kanālu ārstēšana ar mikroskopu ✓ Estētiskā zobu restaurācija ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu ekstrakcija ✓ Zobu un mutes dobuma higiēna ✓ Zobu balināšana ✓ Ortodontija

Proffloor, SIA

Vienības gatve 32, Rīga LV-1004
Apraksts: Uzņēmums ar ilggadēju pieredzi un profesionāliem meistariem veiks koka grīdu, parketa ieklāšanu, kopšanu un atjaunošanu (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana). Pie mums var iegādāties augstas kvalitātes parketu, parketa dēļus, līmes, eļļas un lakas koka grīdām.

Prognoze serviss, SIA

Kurbada 6, Rīga, LV-1009
Virsbūves restaurācija . Virsbūves krāsošana. Virsbūves pulēšana. Elektriskie darbi., Auto restaurācija . Auto rezerves daļas.

Promus, SIA

Zirņu 17 - 22, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Pieredzējušu profesionāļu komanda īstermiņā veiks kvalitatīvus ēku pamatu, sienu un jumtu izbūves darbus, kā arī komunikāciju izbūvi Jūsu īpašumam.

Sniedzam konsultācijas pirms būvniecības sākšanas. Sadarbībai atvērti!

Proring.lv

Ganību dambis 19, Rīga, LV-1005
Dubultmasas/ vienmasas spararatu atjaunošana, restaurācija . Apļveida virsmu slīpēšana.
ZL.LV iesaka

Protecta, SIA

Antonijas 18-7, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu:

SIA "Protecta" sniedz zobārstniecības pakalpojumus. Ir nodrošināta vides pieejamība un iespēja personām ar funkcionāliem traucējumiem saņemt zobārstniecības pakalpojumus.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Pētersons, zobārstniecības kabinets

Nīcgales 27, Rīga LV-1035
Pakalpojumi:: ✓ Zobu raušana ✓ Zobu ķirurģija ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Pieaugušo zobārstniecība ✓ Protezēšana ✓ Zobu labošana ✓ Implantu ievietošana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu restaurācija ✓ Kariesa profilakse

R.K.C.F. Renesanse, SIA

"Kalnāres", Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Celtniecība, remonts, Celtniecības, restaurācijas un remonta darbi. Būvniecība, būvdarbi, rekonstrukcija, remontdarbi, tāmēšana, konsultācijas, ēkas, būves, celtnes, mājas, Kocēni. Privātmāju un daudzdzīvokļu māju būve, māju būve, māju renovēšana, angāri, angāru būve, ēku montāža, demontāža. Rūpniecisko objektu būvniecība. Bruģis,

RB FASADES, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki veic kvalitatīvus visa veida ventilējamas fasādes izbūves darbus, kā arī citus fasādes darbus. Cenas pieņemamas, sadarbībai atvērti.

RD & Veseļi, SIA

"Veseļi", Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Akas rakšanas, restaurācijas, tīrīšanas, dezinfekcijas darbi. Biokanalizācijas uzstādīšana unn pieslēgšana.

RESTAURĀCIJAS DARBNĪCAS, Jāņa Tuča individuālais uzņēmums, Rīga

Bruknas iela 8 – 50, Rīga, LV-1058
Informācija no uzņēmumu reģistra

RESTAURĀCIJAS PROJEKTI, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Kārļa Vatsona iela 6, Rīga, LV-1014
Informācija no uzņēmumu reģistra

RESTAURĀCIJAS STUDIJA, SIA

Gaigalas iela 23B – 3, Rīga, LV-1016
Informācija no uzņēmumu reģistra

ROKOKO, veikals, SIA Betibellas Mēbeles

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Apraksts: Iespēja iegādāties antīkas mēbeles, kā arī tās nomāt.

RUP, SIA

Alderi, Pērles 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts:

SIA "RUP" specializējas būvniecībā, tehniskā un konsultatīvā uzraudzībā.

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3", Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Par uzņēmumu:

Attīstībā esošs uzņēmums piedāvā kokapstrādes iekārtu ražošanu, restaurāciju, pārveidošanu, remontu, kā arī citus pakalpojumus. Nodarbojamies arī ar kvalitatīvu pulverkrāsošanu, izgatavojam dažādas metālkonstrukcijas, mēbeļu detaļas no metāla.  Aicinām sadarbībai!