Restaurācija, visā Latvijā

Drukāt

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72F, Rīga, LV-1004
Grīdu ieklāšana, restaurācija . Grīda, grīdas, grīdas segumi., Parketa un dēļu, koka grīdu restaurācija , ieklāšana, slīpēšana, eļļošana. Koka kāpņu restaurācija .

Svekom, SIA

Starta 1, Rīga, LV-1026
Pakāpienu atjaunošana, trepju remonts, trepju virsmas restaurācija . Individuāla pieeja, atlaides.

TORNIS RĪGA, A.Paškova individuālais arhitektoniski vērtīgo jumtu restaurācijas uzņēmums

Rīga, Kalēju iela 54, LV-1050
Informācija no uzņēmumu reģistra

Talija, SIA

Lielezeres 4A, Rīga, LV-1007
Celtniecības un remonta darbi

Tari M, SIA

Raiņa 20, Jelgava, LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi: ✓ Protezēšana ✓ Zobu implanti ✓ Breketes ✓ Zobu kariesa ārstēšana ✓ Metālkeramika ✓ Zobu balināšana ✓ Ortodontija ✓ Plombēšana ✓ Zobu ekstrakcija Zobārstniecības klīnika:

Mūsu mājīgajā zobārstniecībā "Tari-M" piedāvā dažādas zobārstnieciskas procedūras - no profilakses un līdz pilnīgai zobu restaurācijai. Firmā izmanto jaunākās tehnoloģijas zobu implantācijai, restaurācijai un balināšanai, šeit strādājošie ārsti ar prieku atbildēs uz jūs interesējošiem jautājumiem. Mēs rūpējamies par saviem pacientiem, tāpēc piedāvājam tikai augstākās kvalitātes zobārstnieciskos pakalpojumus. Pie mums strādā profesionāļi, kuriem jūs varat uzticēties, jo ar atbildību attiecamies pret savu darbu. Gaidīsim ciemos!

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Titāns" ir vairāk nekā 25 gadu darba pieredze būvniecības sfērā. Būvniecības procesu vadībā uzņēmums izmanto pašas modernākās metodes, ieskaitot 5D metodiku, kas ļauj izpildīt visus darbus precīzi, punktuāli un laikā. SIA "Titāns" īpaši specializējas industriālajā būvniecībā. Uzņēmums veic visa veida betona un akmens darbus, hidroizolācijas darbus, klāj visa veida jumtu segumus, veic fasādes un iekšējās apdares darbus.

ToDrive, SIA

Skanstes 2, Rīga, LV-1013
Eļļas un filtru maiņa. Dzinēju remonts. Riepu maiņa, balansēšana. Riepu viesnīca. Metināšanas darbi. Bremžu sistēmas remonts. Zobsiksnas maiņa. Komerctransporta serviss. Pirmspirkšanas diagnostika.

ToGo serviss, SIA, Riepu serviss

Latgales 230, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts:

"ToGo serviss" SIA veic visa veida riepu remontus motociklu, kravas automašīnu, autobusu, meža tehnikas, traktoru, industriālās tehnikas un cita veida riepām. Riepu demontāža un montāža; riepu balansēšana; riepu remonts, arī ar karsto vulkanizāciju; kameru remonts; sezonas riepu glabāšana; riepu tirdzniecība. Analizējot riepas vizuālo stāvokli un tehniskos parametrus, mūsu speciālisti varēs ieteikt jūsu auto vajadzībai un jūsu braukšanas stilam piemērotākās riepas. Riepu serviss ir aprīkots ar modernām tehnoloģiskām iekārtām, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt riepu nomaiņu un riteņu balansēšanu.

Tukuma zonālais valsts arhīvs

Pils 22, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Dokumentu publicēšana, restaurācija , saglabāšana, sistematizācija, skanēšana, dokumentu uzkrāšana.

Tūrisma birojs Viesturdārzs, SIA

Alberta 7, Rīga, LV-1010
1 dienas ekskursijas pa Latviju. Altajs. Ap sauli ceļojumi. Atpūta Igaunijā. Autobuss uz Tallinu. Autobuss uz Viļņu. Autobusu ekskursijas. Avio ceļojumi. Baikāla ezers. Baltās naktis. Baltās naktis Sanktpēterburgā. Baltkrievija. Bauskas pils cenas. Belostoka tirgus. Bordo Francija. Brauciens ar kuģīti. Brīvdabas muzejs cenas. Brīvdienu

URBUMI.LV

Austuves 3A, Rīga, LV-1063
Apraksts: Kvalitatīvs ūdens ir nepieciešamība ikvienam šajā pasaulē, un bez tā nav iespējama cilvēka ikdiena. Spējam realizēt augstākās sarežģītības objektus visā Latvijas teritorijā, tāpēc mūsu pakalpojumus iesaka gan privātpersonas, gan vadošie uzņēmumi Latvijā. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu ūdens apgādi, nepieciešams veikt virkni procesu, sākot ar ģeoloģisko izpēti līdz urbuma veikšanai un ūdens apgādes sistēmas ierīkošanai. Urbumi.lv apvieno speciālistu komandu ar vairāk nekā 30 gadus ilgu pieredzi. Rūpes par katra klienta vajadzībām, kas apvienojumā ar augstu darba kultūru, veido mūsu uzņēmuma atpazīstamību ūdens apgādes nozares vidū.

Upesmuiža, SIA, Ražotne

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov., LV-3466
Betons, betona izstrādājumi, betona stabi, mieti, vārti, žogi, dekoratīvie betona elementi, balustrādes, parka, dārza soliņi, skulptūras, skulpturālie veidojumi. Ēku, namu, māju restaurācijas elementi, betona elementi, dekoratīvie veidojumi ēku restaurācijai, balustrādes. Pakāpieni, ēku pakāpienu izgatavošana, montāža.

Urbumu restaurācija, SIA

Vilku iela 5 – 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Informācija no uzņēmumu reģistra

V-Cehs, SIA

Cukura 1, Liepāja LV-3401
Automašīnu atjaunošana, restaurācija , body shop, car painting, car repair, vecu auto restaurācija , atjaunošana

V. Lauga, SIA

Saulrītu 11, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Auto restaurācija . Autoserviss Cēsis. Auto serviss Cēsis. Auto remonts Cēsis. Auto apkope Cēsis., Auto restaurācija Cēsis.

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

VALIS, Zobārstniecības klīnika Pārdaugavā

Valdeķu 25, Rīga, LV-1004
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības::

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.