Restaurācija, visā Latvijā

Drukāt

Alse Dental, SIA

Raiņa 5A - 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
ieteikumi zobu kopšanai, veseli zobi, skaisti zobi, zobu labošana, zobu plombēšana, zobu estētiskā restaurācija

Alūksnes zonālais valsts arhīvs

Rūpniecības 1, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Dokumentu publicēšana, restaurācija , saglabāšana, sistematizācija, skanēšana, dokumentu uzkrāšana.

Anser, SIA

Brīvības gatve 197B, Rīga, LV-1039
daļēja vai visa dzīvokļa pārplānošana, dzīvokļu kapitālā pārveidošana, dzīvokļu renovācija, dzīvokļu restaurācija

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga, LV-1012
Klasiskās mākslas galerija ANTONIJA piedāvā: ✓ Izsoles ✓ Gleznas ✓ Grafikas ✓ Porcelānu ✓ Porcelāna traukus ✓ Dizaina priekšmetus ✓ Iespieddarbus ✓ Antikvārus priekšmetus ✓ Mākslas darbus ✓ Izstādes Mākslas, antikvariātu un dizaina priekšmetu izsoļu nams:

Sniedzam konsultācijas mākslas darbu izvietošanai interjeros un padomus privātkolekciju, korporatīvo kolekciju veidošanai. Veicam pētījumus, darījumus un konsultācijas mākslas darbu novērtēšanai, ekspertīzei un restaurācijai. Rīkojam ikmēneša izsoles!

Apo, SIA

Tērbatas 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Motociklu rāmju atjaunošana, restaurācija , atslēgu, slēdzeņu atjaunošana, restaurācija .

Aqua Latvia, SIA

Jāņmuiža, Gravas 5, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4154
Restaurācija

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Arhitektoniskās izpētes grupa, SIA

Arsenāla 3-4.st., Rīga, LV-1050
Arhitektūra, projektēšana. Vēsturisko celtņu izpēte, rekonstrukcijas-restaurācijas projekti. Interjera un iekārtas priekšmetu projekti.

Arkāde dental, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 2-2.st., Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Kosmētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Implantoloģija ✓ Mutes dobuma higiēna Par uzņēmumu:

SIA "Arkāde Dental" dibināta 2003. gadā un sniedz visa veida zobārstniecības pakalpojumus. Uzņēmums nodrošina profesionālu attieksmi pret ikvienu klientu. Uzņēmuma speciālisti nodrošina nevainojamu kvalitāti.

Arnika K, SIA

Valkas 2e, Daugavpils, LV-5417
kokam, Zāģripas, Zāģripas kokam, Zāģripas pārdošana, Zāģripas tirdzniecība, Zāģripas ražošana, Zāģripas restaurācija , griezējinstrumentu tirdzniecība, Kokapstrādes griezējinstrumentu ražošana, Kokapstrādes griezējinstrumentu restaurācija

ArtFabrics, SIA, ierāmēšanas salons

Skolas 27, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA "Artfabrics" nodarbojas ar visu veidu ierāmēšanu. Mūsu praksē ir noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan dizaina objektus. Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras saistītas ar mākslu, dizainu u.c. Esam atvērti dažādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju!

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Artprofs, SIA

Studentu 5, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Celtniecības darbi Krāslavā, Latgalē, Latvijā, Ēku celtniecība, Māju būvniecība, Būvniecība, celtniecība, remonta darbi, remontdarbi, rekonstrukcija, māju renovācija, montāžas darbi, kapitālā būvniecība, pārbūve, pamatu darbi, pamatu mūrēšana, mūrēšana, pamatu betonēšana, apmetuma veidošana, apmetums, fasādes, jumiķa darbi, jumtu

Arvīds Zirnis, krāšņu un kamīnu meistars

Zeļļu 13-40, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Kamīnu un krāšņu mūrēšana ✓ Kamīnu un krāšņu remonts ✓ Seno krāšņu un kamīnu restaurācija Krāšņu podnieks:

Arvīds Zirnis, krāšņu podnieks ar vairā kā 30 gadu pieredzi, mūrē un remontē apkures krāsnis, pirts krāsnis, maizes krāsnis, pavardus, kamīnus, krāsnis skārda apvalkā u.c.. Ir iespēja sagādāt vajadzīgos materiālus un pieejami dažādi krāsns podiņi. Piedāvāju arī seno krāšņu un kamīnu restaurāciju. Darbus veicu visā Latvijā.

Asimet, SIA

Abula 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Valmierā, hidrocilindru remonts Valmierā, hidraulisko cilindru remonts Valmierā, hidraulisko cilindru restaurācija , asināšana Valmierā, šķēres asināšana Valmierā, šķeldošanas nažu asināšana, kokapstrādes instrumentu restaurācija

Atanors, SIA

Ulbroka, Peldu 6-15, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Atjauno" - galdniecība, restaurācija. Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes, mēbeles, interjers, dizains. Pakalpojumus sniedzam visā Latvijas valsts teritorijā.

Aurakmens, IK

"Mazāres", Babīte, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Aurakmens, IK, Filiāle

Slokas 45, Jūrmala, LV-2015
Laukakmens pieminekļi, poļevik, nosaukumu kalšana akmenī, pieminekļu restaurācija , montāžas darbi Jūrmalā