Restaurācija, visā Latvijā

Drukāt

Eirodent, SIA

Krišjāņa Valdemāra 17A - 2.st., Rīga, LV-1010
Zobu restaurācija . Zobu protezēšana, raušana. Gudrības zobu raušana. Rentgens, (RTG).

Eirodurvis, SIA

Kurzemes prospekts 3G, Rīga, LV-1067
Avārijas dienesti

Eko projekts, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1083
palisandrs, olīvkoka, parketa ieklāšana, parketa slīpēšana, parketa lakošana, parketa eļļošana, parketa restaurācija

Ekokrāsnis Tev, SIA

Dīķa 3, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Valmiera, kamīnu meistars, kamīnmeistars, krāšņu podnieks, kamīnu mūrēšana, kamīnu remonts, kamīnu restaurācija

Ekostrūkla

"Pērkoņi", Pilsrundāle, Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3921
strūklošana, sausā smilšu strūkla, slapjā smilšu strūkla, virsmu atjaunošana, virsmu attīrīšana, virsmu restaurācija , strūkla, virsmu strūklošana, virsmu nostrūklošana fasādes atjaunošana, fasādes attīrīšana, fasādes restaurācija

Electa, SIA

Krišjāņa Valdemāra 106 - 182, Rīga, LV-1013
protezēšana, zobu balināšana, zobu ķirurģija, zobu implantācija, mutes higiēna, žilbinošs smaids, estētiskā restaurācija

Eliteja, UAB

Lielirbes 17A, Rīga, LV-1046
Parketa ieklāšana, slīpēšana, lakošana, eļļošana, restaurācija .

Elitera, SIA, Tirdzniecības nams

Saules 70, Daugavpils, LV-5401
H0LL0W FIBER, spilvenu tīrīšana, spilveni, segas, dvieļi, dūnas, spalvas, dūnu-spalvu, dūnu izstrādājumu restaurācija , , spalvu izstrādājumu restaurācija , izšuvumi uz veļas, izšuvumi pēc pasūtījuma, TAC, galda servēšanas

Elizabete klīnika, zobārstniecība un lāzerterapijas klīnika Rīgas centrā

Elizabetes 31, Rīga, LV-1010
Ārstēšanas metodes: ✓ Zobu ārstēša ✓ Protezēšana ✓ Higiēna ✓ Implanti ✓ Mākslinieciskā restaurācija ✓ Balināšana ✓ Vector ✓ Lāzerterapija ✓ BEZMAKSAS zobārstniecības pakalpojumi BĒRNIEM līdz 18 gadiem: zobu ārstēšana, zobu higiēna 

 

Enola, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Aizkraukles 23, Rīga, LV-1006
Piedāvājam plašu produkciju klāstu:: ✓ Ķīmiskie un diagnostikas reaģenti ✓ Reaģenti medicīnai un mikrobioloģijai ✓ Laboratorijas trauki un mēraparāti ✓ Laboratorijas aparatūra, iekārtas ✓ Mācību līdzekļi Par mums:

Ķīmijas sabiedrība "Enola" dibināta 1992. gadā. Mūsu darba mērķis – apgādāt ķīmijas laboratorijas ar visu tām nepieciešamo. Jēdziens – “ķīmijas laboratorija” mūsu izpratnē ir ļoti plašs, tas ietver sevī gan analītiskās, fizikālās un sintētiskās ķīmijas, gan bioķīmijas, mikrobioloģijas un pat klīniskās diagnostikas laboratorijas, jo tajās visās tiek veikti ķīmiskie procesi. Neesam aizmirsuši arī skolas – apgūt ķīmiju bez laboratorijas eksperimentiem ir tik garlaicīgi! Pie mums Jums ir iespēja konsultēties, kā arī pasūtīt lietišķas izstrādnes un produktu analīzes.

Ervīns Siliņš, IK, Kapu pieminekļi

Alūksnes 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

CENU SADĀRDZINĀJUMS IR NELIELS!

Izgatavojam granīta kapu pieminekļus, apmales, soliņus un cita veida izstrādājumus. Pasūtījuma izgatavošanai tiek izmantots roku darbs.

Pieminekļus izgatavojam individuāli pēc Jūsu izvēlētās formas un gravējuma. 

Strādājam no Zviedrijas un Somijas iegādāta materiāla. 

Veicam labiekārtošanas darbus, stādām puķes un citus darbus.

37 gadu darba pieredze ar kapu pieminekļiem.

Strādājam katru dienu, kā arī svētku dienās. Strādājam pa visu Latviju!

Estētiks, SIA

Kleistu 18A - 1, Rīga, LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3A-4, Rīga LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Mēbeļu ražošana, mēbeļu izgatavošana, mēbeles Preiļos, korpusa mēbeles, mēbeļu restaurācija .

FASĀDES RESTAURĀCIJA, SIA

Brīvības gatve 432 k-1 – 43, Rīga, LV-1024
Informācija no uzņēmumu reģistra

FIA, SIA

Rīga
Apraksts:

Esam profesionāls grīdu segumu ieklāšanas, apdares uzņēmums, kas darbojās no 2012. gada un specializējas augstas kvalitātes grīdas segumu risinājumos kā dzīvojamām ēkām, tā kemercēkām. Mūsu komanda veic katram klientiem vislabāko servisu, sākot no konsultācijām, materiālu piedāvāšanu, beidzot līdz ieklāšanai un apkopei.

FK Industry, SIA

Rūpniecības 3, Talsi, Talsu nov., LV-3201
vārti, apkures katli, kūpinātavas, metāla konstrukcijas, metināšanas darbi, metāla detaļu atjaunošana, restaurācija

FM un D, SIA, auto krāsotava

Ganību 21c, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Auto virsbūves metināšana, krāsošana Kuldīgā.
ZL.LV iesaka

FamilyDent, SIA

Baltāsbaznīcas 34-1, Rīga LV-1015
Ko Piedāvā Mūsu Zobārstniecības Klīnika?: ✓ I-PRF tehnoloģijas zobārstniecībā ✓ Zobu izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu terapija ✓ Endodontija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Gudrības zobu raušana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu implanti

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi: ✓ Metāla žogi ✓ Metāla vārti ✓ Metāla margas ✓ Metāla trepes ✓ Metāla lustru restaurēšana ✓ Metāla lējumi ✓ Metāla izstrādājumi ✓ Metālapstrāde Par mums:

Firma savas darbības laikā ir uzkrājusi lielu praktisko pieredzi. Mūsu darbus var apskatīt daudzās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī Igaunijā, Tallinā, Krievijā. Sadarbojamies ar daudzām lielām celtniecības firmām Latvijā, tādām kā SIA "RE&RE", "RBS SKALS", "Mūsu māja", "VELVE", "Montāžnieks-D", "RRB" u.c., kā arī darbojamies privātajā sektorā. Mūsu darbus var apskatīt: Vācu vēstniecība Tallinā, Mazā Ģilde Rīgā, ASV vēstniecība Rīgā, Baltkrievijas vēstniecība Rīgā, Franču vēstniecība Rīgā, viesnīca "Latvija", "Bergs", uzņēmums "Latvijas Balzams", Latvijas Banka, Nacionālais Teātris Rīgā, Ķīpsalas dzīvojamais rajons, Tirdzniecības centrs "Berga Bazārs", Centrālā dzelzceļa stacija Rīgā un citās vietās.