Restaurācija, adresē Rīga

Drukāt

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Kokapstrādes produkti, baļķu atdalītāji, garinātāji, rampas, pakošanas iekārtas, līnijas, frēzes, konstrukcijas, konveijeru iekārtas, metāla malkas žāvēšanas kastes, metālapstrāde, pulvera krāsošana, kokapstrādes iekārtu ražošana, kokapstrādes iekārtu uzlabošana, kokapstrādes iekārtu mehanizācija, pneimatiskais moto pacēlājs,

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
logu siltināšana, logu renovēšana, logu remonts, logu labošana, durvju labošana, remonts, koka logu restaurācija , pakešu logu ārējās puses renovācija, renovācija, durvju siltināšana, durvju rekonstrukcija, durvju restaurācija

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

K.Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

Ramonas Liepiņas privātprakse, SIA

Upes 9, Rīga, LV-1013
Apraksts: Zobārstniecības prakse ērti sasniedzamā vietā Rīgas Klusajā centrā pie Brasas tilta. Vides pieejamība.Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Klīnikas telpas pieejamas personām ar kustību traucējumiem.

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Apraksts: "Āgenskalna zobārstniecība" ir ārstniecības uzņēmums ar 30 gadu pieredzi. Tā darbība aizsākās tālajā 1985. gadā kā dakteres Džesmondas Niķes privātprakse, kurā sākotnēji bija tikai viens ārsta kabinets un darbojās divi speciālisti - Dr. Niķe un viņas asistente. Uzņēmums ir izaudzis līdz trīs ārstu kabinetiem, kuros darbojas ārsti, zobu higēnisti un ortodonts Dr. Edmonda Niķe, kā arī ir izveidojusies ilgtermiņa sadarbība ar Latvijas Stomatoloģijas institūta sejas žokļu ķirurgu Viktoru Pimanovu un Dentālās Studijas zobu tehniķiem Kaspara Dimpera vadībā. Mūsu speciālisti ir sertificēti un regulāri papildina zināšanas, apmeklējot seminārus un lekciju kursus Latvijā un ārvalstīs. Nemitīga zināšanu papildināšana nodrošina jaunāko tehnoloģiju un ārstēšanas metožu ieviešanu un izmantošanu ārstniecības procesā. Uzņēmums lepojas, ka tā paspārnē sadarbībā ar Stradiņa Universitātes Zobārstniecības fakultāti, jaunajiem speciālistiem tiek dota iespēja iegūt augstas kvalitātes praktiskās zināšanas.

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni" , Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana Apraksts:

Pamat darba profils ir apkopes un remontdarbi lauksaimniecības tehnikai, galdniecības iekārtām, celtniecības un saimniecības tehnikai. Remontē, restaurē un izgatavo detaļas, mehānismus un iekārtas standarta un nestandarta vajadzībām. Dažādu metāla un industriālās plastmasas virpošana, frēzēšana, griešana un zāģēšana leņķos ar lentzāģi, ēvelēšana un urbšana. Tērauda un nerūsējošā tērauda metināšana, dažādu metālu lodēšana, nedaudz slīpēšana un presēšana ar hidropresi. Kā arī tiek sniegta konsultācija problēmu risināšanai.

Markson, SIA, Autoserviss

Rīgas 105c, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: Autoserviss Ķekavā. Starteru un ģeneratoru diagnostika, remontdarbi.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga LV-1012
Klasiskās mākslas galerija ANTONIJA piedāvā: ✓ Izsoles ✓ Gleznas ✓ Grafikas ✓ Porcelānu ✓ Porcelāna traukus ✓ Dizaina priekšmetus ✓ Iespieddarbus ✓ Antikvārus priekšmetus ✓ Mākslas darbus ✓ Izstādes Mākslas, antikvariātu un dizaina priekšmetu izsoļu nams:

Sniedzam konsultācijas mākslas darbu izvietošanai interjeros un padomus privātkolekciju, korporatīvo kolekciju veidošanai. Veicam pētījumus, darījumus un konsultācijas mākslas darbu novērtēšanai, ekspertīzei un restaurācijai. Rīkojam ikmēneša izsoles!

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

ArtFabrics, SIA, ierāmēšanas salons

Skolas 27, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA "Artfabrics" nodarbojas ar visu veidu ierāmēšanu. Mūsu praksē ir noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan dizaina objektus. Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras saistītas ar mākslu, dizainu u.c. Esam atvērti dažādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju!

SINTIJA AUTO, SIA, Autoserviss

Pretrūsas auto apstrāde!
Jaunciema gatve 320b, Rīga LV-1015
Par autoservisu: Auto serviss “Sintija auto” specializējas automašīnu pretrūsas apstrādes veikšanā ar ekskluzīvo “Mercasol” un rūsas noņemšanā ar pēdējās paaudzes īpaši saudzīgo smilšu strūklošanu, visa veidu automašīnu virsbūvju remontā un krāsošanā. Uzņēmums sadarbojas ar visām Latvijas lielākajām apdrošināšanas kompānijām.

Silavas Servisa Centrs, SIA, Autoserviss

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Darbības apraksts:

Silavas servisa centrā strādā kompetenti meistari, kuri atbild par sava darba kvalitāti. Lai izmaksas būtu paredzamas, sastādām remontdarbu tāmi. Mūsu devīze: “Rūpīgs darbs un godīgums!”

Auto servisa pakalpojumi: ✓ Auto remonts apkope ✓ Riepu montāža, balansēšana, remonts ✓ Ritošās daļas pārbaude, remonts ✓ Bremžu diagnostika, remonts ✓ Savirzes regulēšana ✓ Metināšanas darbi ✓ Motoru, dīzeļmotoru remonts ✓ Zobsiksnas maiņa ✓ Lukturu regulēšana ✓ Mikroautobusu remonts ✓ Nodrošina ar rezerves daļām ✓ Bremžu pārbaude uz stenda

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Par zobārstniecību:

Zobārstniecības kabinets piedāvā zobu ārstēšanu un protezēšanu, smaganu saslimšanu ārstēšanu, zobu ķirurģiju, mutes dobuma higiēnu, pastāvīgo un piena zobu ārstēšanu bērniem. Kabinetā strādā sertificēti speciālisti - zobārsti un zobārstniecības māsas. Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 1300-00007.

Alse Dental, SIA

Raiņa 5a-2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu rentgens Par klīniku::

"ALSE DENTAL" jauna, perspektīva zobārstniecība pašā Siguldas centrā. Piedāvājam zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, kā arī zobu protezēšanas pakalpojumus. Gaidīsim Jūs ciemos!

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Hospitāļu 23-201, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ:

✓ 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. ✓ 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. ✓ 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Diesel Systems, SIA, Dīzeļu autoserviss

Bruņinieku 139, Rīga LV-1009
Apraksts: Dīzeļu automašīnu diagnostika. Sprauslu un sūkņu remonts, adaptācija. Sprauslu kodēšana. Turbīnu remonts. Sprauslu, augstspiediena sūkņu un turbīnu demontāža un montāža. BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, PIEZO. Ritošās daļas remonts un pārbaude. GRM komplektu maiņa. DPF filtru un EGR programmatiskā atslēgšana.