Sadzīves tehnika, visā Latvijā

Drukāt

K-Tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-207b, Rīga LV-1004
Ventilācija, rekuperācija. Ventilācijas iekārtas. Gaisa apstrādes iekārta. Siltumsūkņi. Decentralizētas ventilācijas iekārtas. Ventilācijas iekārtas privātmājām. Difuzori. Filtri. HEPA filtri. Ugunsdrošības vārsti. Gaisa regulēšanas vārsti. CAV vārsts. VAV vārsts. Trokšņu slāpētāji. Dūmu nosūces ventilatori. Gaisa-ūdens sistēmas.

1. A. Aparatūras remonts, Ivars Plankais

Lielā 20, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Audio un video tehnikas remonts, Tv remonts, Audio un videotehnikas labošana, Televizoru remonts. Televizoru remonts, TV, TV remonts, digitālo TV remonts, digitālo televizoru remonts, dekoderu remonts, audio remonts, video tehnikas remonts. Mūzikas centri,mūzikas centru remonts, monitori, monitoru remonts, auto radio, auto radio remonts, CD

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Gaisa filtri, siltumsūknis, siltuma maksas sadalītājs, siltuma alokators, temperatūras regulators, termostats, temperatūras devējs, klimata regulēšana, mājas automātika, BACnet, Modbus, M-bus, Desigo, Niagara, ventilācija, ventilācijas sistēmas, dzesēšana, dzesēšanas sistēmas, kondicionēšana, kondicionēšanas sistēmas, apkures

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Vestnest" komanda veic dažādu kravu piegādes un mantu pārvešanas - mēbeles, iekārtas, tehniku, sadzīves pārvešanu u.c. Mēs ne tikai veicam drošas kravu piegādes, bet mūsu puiši gan uznesīs, gan nonesīs uz jebkuru stāvu un noliks mantas jūsu izvēlētajā vietā. VestNest komanda parūpēs par mantu pārvietošanu Jūsu vietā. Veicam arī mēbeļu montāžu/demontāžu un rūpīgu mantu iepakošanu pārvešanai paredzētos materiālos. Nodrošinām veco mēbeļu, sadzīves tehnikas utilizāciju. Ja rodas nepieciešamība pēc mūsu pakalpojumiem vai vienkārši uzdot sev interesējošu jautājumu, droši zvaniet vai rakstiet.

Revor, SIA

Brīvības 117A, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Ergonomiski biroja un ofisa krēsli ✓ Konferenču krēsli ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Biroja galdi ✓ Augstumā regulējami stāvgaldi ✓ Konferenču galdi ✓ Metāla mēbeles ✓ Biroja plaukti ✓ Metāla plaukti ✓ Noliktavu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Biroja skapji ✓ Slēdzami dokumentu skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Garderobes skapji

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.

Tolmets Vidzeme, SIA, Salacgrīvas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Transporta 14, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
Piedāvājumā: ✓ Maisi ✓ Kastes ✓ Plēves ✓ Līmlentes ✓ Sastiprināšanas instrumenti ✓ Transportēšanai ✓ Pārtikai ✓ Birojam ✓ Pakošanas mašīnas ✓ Citi

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

Grundfos Pumps Baltic, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
Atvērtība un uzticamība: Mēs, GRUNDFOS darbinieki, rīkojamies saskaņā ar saviem vārdiem. Mūsu savstarpējā komunikācija ir atklāta un godīga, un tādā pašā veidā mēs komunicējam arī ar apkārtējo pasauli. Mēs skaidri atklājam faktus pat tad, ja tie nav patīkami. Nerimstoša mērķtiecība: GRUNDFOS uzņēmumā mēs vienmēr tiecamies pēc jauniem izaicinājumiem, lai izveidotu labākus risinājumus. Mēs lepojamies ar to, ka varam nodrošināt izcilu kvalitāti visam tam, ko mēs darām. Mēs uzņemamies vadību un ieviešam nākotnes jauninājumus jau šodien.

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

Ventmontāža, ventilācijas sistēmas

Bauskas 58-231, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu:

SIA "Ventmontāža"specializējusies ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu montāžā. Lai gan SIA "Ventmontāža" dibināta 2001. gada jūnijā, speciālistu kolektīvs ir ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi montāžas darbu veikšanā un vadīšanā. 

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

BALTIJAS INDUSTRIĀLAIS SERVISS, SIA, Elektrosuku ražošana

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: ✓ Elektrisko mašīnu suku (oglīšu) ražošana un elektrosuku (oglīšu) turētāju tirdzniecība. ✓ Grafīta materiāli (Schunk). ✓ Elektriskā piedziņa, industriālā automātika un procesu vadība. ✓ Materiāli ķīmiskajai rūpniecībai (Braude). Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Eksperti savā jomā. ✓ Pieredze. ✓ Nestandarta risinājumi. ✓ Kvalitāte. ✓ Ātras piegādes. ✓ Konsultācijas. ✓ Serviss.

HomeShop Cita Gaisma, lampu salons

Brīvības 101, Rīga, LV-1001
PRODUKTI:: ✓ AVĀRIJAS GAISMEKĻI UN MODUĻI ✓ PLAFONI ✓ STĀVLAMPAS ✓ SPOT TIPA GAISMEKĻI ✓ IEBŪVĒJAMIE GAISMEKĻI ✓ LED LENTES ✓ LED BAROŠANAS BLOKI ✓ IELAS DEKORATĪVAIS APGAISMOJUMS ✓ TEHNISKAIS APGAISMOJUMS ✓ PROŽEKTORI ✓ SENSORI ✓ MITRUMIZTURĪGIE GAISMEKĻI ✓ SPULDZES ✓ ELEKTROINSTALĀCIJAS MATERIĀLI ✓ SPOGUĻI ✓ KRĒSLI ✓ LUSTRAS ✓ GALDA LAMPAS ✓ SIENAS LAMPAS

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori

TELESPUTNIK, rāciju, antenu veikals-serviss, SIA Nika-Balt

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Par mums:

Uzņēmums SIA "Nika-Balt", veikals "TELESPUTNIK", darbojas no 1993. gada. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir pakalpojumu sniegšana radiosakaru un komunikāciju jomā. Pārdodam, sniedzam konsultācijas un veicam rāciju remontu. Mūsu sortimentā ir ciparu un analogas rācijas, CB un PMR446 bezlicenču, aviācijas, jūras radiostacijas, sprādziendrošas rācijas, amatieru transīveri, radioskeneri, Intercom motociklistiem, auto reģistratori, antenas, magnēti, akumulatori, barošanas bloki, austiņas, mikrofoni un citi aksesuāri radiostacijām, satelīta uztvērēji, LNB, virszemes un satelītu televīzījas antenas. CASIO pulksteņu plaša izvēle: G-SHOCK, BABY-G, PRO-TREK, EDIFICE un pārējie.

Ekolat, SIA

1. Preču 30A, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

Latvijas Atkritumu saimniecības uzņēmumu asociācija (LASUA)

Vietalvas 5-12, Rīga LV-1009
Misija:

LASUA misija ir pārstāvēt savu biedru ekonomiskās, sociālās un profesionālās intereses, sekmējot sociāli atbildīgu atkritumu saimniecības uzņēmumu kompleksu attīstību Latvijā. Mēs aktīvi aizstāvam savu biedru intereses un esam vienīgā profesionālā organizācija, kas pārstāv atkritumu apsaimniekošanas nozari attiecībās ar valsts institūcijām.