Sadzīves tehnika, adresē Rīga

Drukāt

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Nivelieri, Tahimetri, GPS, Lāzernivelieri, Teodolīti, Skeneri, Droni, Serviss, Kalibrēšana, Optiskie nivelieri, Rotējošie nivelieri, Lāzertālmēri, Lāzerlīmeņrāži, Digitālais nivelieris, Krusta lāzeri, 3D uzmērīšana , GNSS, ĢIS, Kabeļu lokatori, Komunikāciju meklētāji, Ģeoradars, Apakšzemes radars, Skenēšana, Lāzerskeneris, Mašīnu

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Saldēšanas iekārtas, refrižeratori, refrižerators, refrižeratoru. CO2 saldēšanas un aukstuma agregāti, BITZER, FRASCOLD, Danfoss, MANEUROP, OPTYMA, COPELAND, HITACHI kompresori, agregāti un pārējā aukstumtehnikai paredzētā produkcija. LU-VE, MODINE, KELVION gaisa dzesētāji un kondensatori. Danfoss, Carel, PEGO, AKO automātika.

ALBRO GROUP SIA, AVK sistēmu projektēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Apkures, ventilācijas, gaisa dzesēšanas sistēmu projektēšana, montāža, serviss, AVK sistēmu montāža un serviss, siltummezglu projektēšana, pret dūmu aizsardzības sistēmu projektēšana un montāža, Pārstāvība Latvijas Patentu valdē, Pārstāvība EUIPO, pārstāvniecība WIPO, Preču zīmju reģistrācija Latvijas

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4A, Rīga, LV-1073
kontrole, vārsti, LED gaismekļi, LED spuldzes, prožektori, elektromateriālu vairumtirdzniecība, apgaismes tehnika

Gaco, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Profesionālā skaņas un gaismas iekārtu, tehnikas (aparatūras) uzstādīšana, īre, (noma) apkalpošana, Gaismas tehnika , profesionālā atskaņošanas tehnikas īre, profesionālā atskaņošanas tehnikas noma, profesionālā gaismas tehnika

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, sporta preces, sporta apģērbi,   sadzīves

Ķigurs Inženieri, SIA

Džohara Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Projektēšanas birojs, projektēšanas biroji, projekti, projektēšanas darbi, projektēšanas biroji Rīgā, inženieru birojs, būvinženieru birojs, būvinženieru konsultācijas, projektēšanas pakalpojumi, kompleksa projektēšana, inženierprojektēšana, inženierkomunikāciju projektēšana, inženierkomunikācijas, inženierkonsultācijas,

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Sadzīves tehnikas remonts, serviss, labošana un mobilais izbraukuma remonts. Labojam visu no veļasmašīnas līdz apkures katliem un trauku mašīnai. Sadzīves tehnikas uzstādīšana un pieslēgums. Darbi tiek veikti laicīgi un kvalitatīvi. Darba vieta Rīgā un Rīgas apkaimē. Zvaniet un sarunāsim!

JET, SIA, Biroja tehnikas salons

Lāčplēša 87F, Rīga, LV-1011
Apraksts:

SIA "JET" ir autorizēts Fellowes produkcijas izplatītājs Latvijā kopš 1997.gada. Kā arī kopš 1993.gada ir oficiāls Ricoh kopēšanas tehnikas izplatītājs Latvijā. Fellowes biroja tehnika ietver laminatorus, giljotīnas, papīra smalcinātājus, plašu izejmateriālu klāstu: vākus, spirāles, laminēšanas plēves, kā arī datoru aksesuārus, ergonomisko produktus, tīrīšanas līdzekļus un arhivēšanas sistēmas. Ricoh / Nashuatec kopētāji ietver digitālās daudzfunkcionālās ierīces, digitālos kopētājus, lielformāta un pilnkrāsu kopētājus un printerus, interaktīvās tāfeles.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala, LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija

 

Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Home & You

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Home & You

Stacijas laukums 2, Rīga, LV-1050
Interjera un dizaina preces:: ✓ Gultas veļas komplekti; ✓ Dvieļi; ✓ Halāti; ✓ Paklāji; ✓ Pledi; ✓ Virtuves piederumi; ✓ Galda piederumi; ✓ Galdauti; ✓ Trauki; ✓ Aizkari; ✓ Vannas istabas piederumi; ✓ Aromātiskās sveces; ✓ Pulksteņi; ✓ Lampas; ✓ Mīkstās rotaļlietas; ✓ Bērnu preces; ✓ Mājdzīvnieku aksesuāri; ✓ Ziemassvētku dāvanas; ✓ Dāvanas vīriešiem; ✓ Dāvanas sievietēm.
ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

ZL.LV iesaka

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga, LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

ZL.LV iesaka

SGS Sistēmas, SIA, Skaņas, gaismas, skatuves iekārtu tirdzniecība

Plēnes 4, Rīga, LV-1046
Apraksts:

"SGS Sistēmas" ir "vienas pieturas" uzņēmums, kas piedāvā tehnisko risinājumu klāstu jebkurai publiskai Telpai un Notikumam, neatkarīgi no to apjoma un nozīmīguma.Profesionālo skaņas, gaismas un skatuves iekārtu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Tehnisko projektu un risinājumu izstrāde. Projektu uzraudzība. Iekārtu remonts un lietotāju apmācība. Tiešās piegādes no pasaules labākajiem, izklaides industrijai ražojošiem uzņēmumiem.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

ZL.LV iesaka

IFC Latvija, SIA

Andreja Saharova 13A, Rīga, LV-1082
Kondicionieru izvēle: Ja jūs vēlaties justies komfortabli gan siltajā, gan aukstajā gadalaikā, tad jums būtu jāiegādājas tāda ierīce kā kondicionieris-sildītājs, kas jūsu biroja ēkas vai dzīvojamās mājas gaisu padarīs daudz siltāku vai vēsāku. Turklāt, ja jums rūp tīrs un spirgts gaiss jūsu mājoklī, arī tādā gadījumā vajadzētu padomāt par kondicioniera-sildītāja uzstādīšanu. Ja jūs esat nolēmuši savā mājā uzstādīt kondicionieri, tad jums nepieciešams izvēlēties tehniku tikai no zināmiem ražotājiem, jo tā ir šīs ierīces tiešā drošības garantija.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.