Santehnika, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Akvai Rores Ciet? Tehniskais kanalizācijas dienests, SIA, diennakts avārijas dienests

Rīga
Diennakts tehniskais kanalizācijas serviss, dienests. Avārijas dienests, kanalizācijas avārija, diennakts avārijas dienests, avārijas likvidēšana, aizsērējuma likvidēšana, kanalizācijas tīrīšana, stāvvadu tīrīšana (remonts) santehniķis, sanitārtehniskie (santehniskie) darbi. Asenizācija, kanalizācijas aku tīrīšana,

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
infrasarkanie degļi, karstā ūdens tvertnes, Tērauda un alumīnija radiatori, konvektori, Cirkulācijas sūkņi, santehnika

Enesan, SIA

Rītausmas 2, Rīga, LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Avārijas dienests ✓ Ūdensapgāde ✓ Siltummezgli ✓ Ūdens filtru uzstādīšana ✓ Kanalizācijas ierīkošana ✓ Kanalizācijas serviss ✓ Ēku tehniskā apkalpošana ✓ Apkure ✓ Santehnikas uzstādīšana Mēs piedāvājam:: ✓ Elastīgu maksājumu sistēmu, kā arī fiksētu ikmēneša maksu un faktiskās darba izmaksas ✓ Speciālistus, kas strādā mūsu komandā, ar lielu pieredzi šajā jomā, meistari prot darīt savu darbu ātri un efektīvi ✓ Avārijas dienestu 24h septiņas dienas nedēļā  ✓ Garantiju visiem izpildītiem darbiem ✓ Risinājuma piedāvājums un darbu tāmēšana ir bez maksas ✓ Augstas kvalitātes materiālus un instrumentus, mēs sadarbojamies ar tādiem ražotājiem kā: ANT, Danfoss, TAC, Grundfos, Wilo, SWEP, Alfa Laval

NORD GROUP, SIA

Vestienas 20, Rīga LV-1035

Gadu gaitā esam parādījuši daudzas veiksmīga uzņēmuma īpašības, līdz ar to nemitīgi papildinām savas aprindas ar nozīmīgiem partneriem būvniecības vidē, palīdzot daudz ko paplašināt un papildināt būvniecības nozarē.

Katru dienu mēs gūstam milzīgu pieredzi un spējam mācīties no citu kļūdām.

Mūsu speciālisti veic arī darbus mājās, birojos, veikalos un komerctelpās:: - Demontāžas darbi.

- Jumta seguma uzstādīšana.

- Fasādes darbi.

- Regipša darbi, sienas un griestu apšuvums.

- Krāsošanas darbi, tapetēšana.

- Flīzēšana.

- Lamināta, linoleja, vīnila un paklāju uzklāšana.

- Santehnikas darbi.

-Būvdarbu tāmes sastādīšana.

 

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums:

Mēs esam arhitektūras kompānija, kas sadarbībā ar profesionālu būvnieku komandu piedāvājam saviem klientiem realizēt sapni par savu māju. Līdz ar to, saviem klientiem spējam nodrošināt visu izpildes procesu, sākot no skices līdz mājas atslēgai!​

Mūsu pieredzes bagāžā ir ļoti daudz realizētu arhitektūras un būvniecības projektu, kā rezultātā spējam saviem klientiem nodrošināt profesionālu attieksmi un kvalitatīvu izpildes rezultātu.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Titāns" ir vairāk nekā 25 gadu darba pieredze būvniecības sfērā. Būvniecības procesu vadībā uzņēmums izmanto pašas modernākās metodes, ieskaitot 5D metodiku, kas ļauj izpildīt visus darbus precīzi, punktuāli un laikā. SIA "Titāns" īpaši specializējas industriālajā būvniecībā. Uzņēmums veic visa veida betona un akmens darbus, hidroizolācijas darbus, klāj visa veida jumtu segumus, veic fasādes un iekšējās apdares darbus.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

KUR Serviss, SIA

Rīga
Apraksts:

Būvniecības uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši profesionāli, veic pilna cikla celtniecības darbus no  ''A-Z''. Garantējam kvalitāti un termiņu ievērošanu. Pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem!

Digits, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi::

Dizain-projekta izstrāde kopā ar dokumentāciju, kur iekļauts:

✓ Dizain-koncepta izveidošana pēc klienta vēlmēm un stila ✓ Visi interjera tehniskie rasējumi realizācijai ✓ Krāsu gammas un apdares materiāli ✓ Individuāli izstrādātas interjera mēbeles un apgaismojums ✓ Atsevišķi stila elementi, aksesuāri un izstrādājumi ✓ Materiālu un darbu izmaksas aprēķins ✓ Santehnika ✓ Interjera 3D Vizualizācijas & Rendering katrai telpai

Agni, SIA

Brīvības 173, Rīga LV-1012
Angļu santehnika un flīzes, grīdas flīzes, sienas flīzes, vannas, izlietnes, dušas, krāni no Imperial

Amadeus dizains, SIA, apkures katlu serviss

Dammes 25, Rīga, LV-1069
Apraksts: SIA „Amadeus Dizains” nodarbojas ar apkures sistēmu un katlu tirdzniecību un montāžu kopš 2004. gada. Mēs ierīkosim apkuri Jūsu mājā, dzīvoklī vai ražotnē un veiksim visus ar to saistītos darbus, sākot ar projekta izstrādi un beidzot ar apkures sistēmas nodošanu ekspluatācijā. Spējam ar siltumapgādi saistītos jautājumus atrisināt kvalitatīvi un ātri, piedāvājot katrai konkrētai situācijai visefektīvāko risinājumu !

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.