Siltuma iekārtas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k.2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts:

Uzņēmums Autohim ražo dzesēšanas šķidrumus (antifrīzu), automobiļu vējstiklu mazgāšanas šķidrumus. Nodrošinot nepieciešamo asortimentu, uzņēmums «Autohim» ražo arī destilētu ūdeni, aizdedzināšanas šķidrumus, šķidrumus apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Realizējam rietumu ražotāju eļļas, smērvielas, un bremžu šķidrumus. Uzņēmums «Autohim» saviem klientiem sniedz konsultācijas un piegādā savu produkciju. 

Siltumserviss Eko, siltināšana ar beramo vati

"Atvari" -10, Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Ieguvumi:: ✓ Beramās vates izmaksas un pakalpojuma izmaksas ir zemākas salīdzinājumā ar citiem siltināšanas veidiem, turklāt tai nav atgriezumu, kas padara tās iestrādi izdevīgāku. ✓ Siltināšana ar beramo vati ir daudz ātrāka salīdzinājumā ar ruļļu vai lokšņu materiālu. Dienas laikā mēs varam nosiltināt līdz 200 m². ✓ Salīdzinot siltināšanu ar lokšņu un ruļļu siltumizolācijas materiāliem, beramā vate veido nemainīgi lielu siltumizolācijas slāni bez spraugām, kā arī stingri nosiltina vietas ap dažāda tipa komunikācijām un jumta konstrukcijām, piemēram, jumta kopnēm, nodrošinot augstu siltumnoturību. ✓ Daudzas beramās vates ir ugunsdrošas. Tām ir A1 klase, kas atbilst absolūti nedegošam materiālam.

ALBRO GROUP SIA, AVK sistēmu projektēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Apkures, Ventilācijas, Gaisa dzesēšanas(AVK) projektēšana ✓ Juridiskās konsultācijas ✓ Dažādu juridisko dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvība Latvijas Patentu valdē, EUIPO un WIPO Mūsu vērtības:: ✓ Precizitāte Mums ir svarīgi noteikt termiņus, kuros mēs varam izstrādāt darbu un pie tā stingri pieturamies. ✓ Atbildība Mēs uzņemamies atbildību par katru izstrādāto darbu. ✓ Kvalitāte Mums ir svarīga darba kvalitāte, katru darbu izstrādājam ar domu, ka tas ir mūsu paša radīts darbs, kurš prezentē mūs kā profesionāļus.

EcoInnovation, SIA

Andrejostas 20, Rīga LV-1045
Apraksts: Tīra, kvalitatīva un estētiska apkārtējā vide cilvēkam rada miera un mājas sajūtu. Mūsu uzņēmums SIA "EcoInnovation" ir izveidots, lai nodrošinātu Jūsu vēlmēm un vajadzībām atbilstošas inovatīvās tehnoloģijas apkures, kondicionēšanas un ventilācijas jomās, lai radītu komfortu ap Jums un Jūsu tuvajiem, gan bargajos ziemas mēnešos, gan arī vasaras karstākajās dienās. SIA "EcoInnovation" apvieno uzticamu, kvalitatīvu un videi draudzīgu tehnoloģiju ražotāju - "Mitsubishi Electric" (Japāna). Mēs strādājam, lai radītu Jums māju sajūtu un lai zemes, gaisa un ūdens sistēmas vienmēr pastāvētu dinamiskā līdzsvarā.

JK kvalitāte, SIA, Būvniecības uzņēmums Zemgalē

Uzvara, Bauskas 2-3.st., Gailīšu pagasts, Bauskas nov. LV-3931
Būvuzņēmuma pakalpojumi:: ✓ Privātmāju, ēku būvniecība ✓ Demontāžas darbi  ✓ Iekšdarbi, apdares remontdarbi  ✓ Krāsošanas darbi  ✓ Ēku fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana  ✓ Angāru betonēšanas darbi  ✓ Sporta laukumu atjaunošana ✓ Daudzstāvu māju renovācija, siltināšana  ✓ ECO mājas, fasādes atjaunošana  ✓ Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana  ✓ Santehniskie darbi ✓ Flīzēšana ✓ Ūdensapgāde  ✓ Kanalizācijas ierīkošana  ✓ Jumta seguma maiņa, renovācija  ✓ Elektroinstalācija, elektromontāžas darbi  ✓ Projektēšanas darbi, tāmēšana ✓ Būvdarbi, zemes darbi

 

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Projektēšanu veicam izmantojot programmu Solid Works. Būvkonstrukcija un inženierkomunikāciju projektēšana.

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Termogrāfija un materiālu iestrāde: ✓ Termogrāfija ir infrasarkanā starojuma vizualizācija. To veic ar termālo attēlu veidošanas kameru, ko izmanto, lai noteiktu siltuma noplūdes vietas ēkas siltumizolācijā. Iegūtos rezultātus var izmantot, lai uzlabotu siltumnoturību, apkures un ventilācijas sistēmu efektivitāti, kā arī pēc būvdarbiem noteiktu to kvalitāti. Pasūtot termogrāfiju, jūs iegūsiet detalizētu pārskatu par katru ēkas vai iekārtas posmu. Termogrāfiju ēkās var veikt, kad ēkas iekšējā temperatūra no temperatūras ārā atšķiras vismaz par 10 grādiem.

 

✓ Sausā iestrāde tiek izmantota horizontālās un slīpās konstrukcijās, piemēram, uz grīdām vai jumta slīpnē. Sausais izolācijas materiāls tiek izpūsts spraugās un aizpilda pat vissīkākās konstrukcijas šķirbas. Ar sausās iestrādes metodi ir iespējams aizpildīt dažādus “tukšumus” ēku sienās (piemēram, starp ģipškartona konstrukcijām), padarot defektus par lietderīgiem un pats galvenais siltiem efektiem.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Eiroplasts, SIA

Acone, Granīta 32 k.6, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2119
Apraksts: SIA “Eiroplasts” ir Latvijas uzņēmums ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sadzīves ventilācijas risinājumu un produktu izstrādē un ražošanā. Kvalitatīva, droša un funkcionāla produkcija, interesanti dizaina risinājumi, plašas izvēles iespējas un izdevīgi sadarbības noteikumus. „Eiroplasts” stratēģiskais mērķis ir apmierināt patērētāju augošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem ventilācijas produktiem. Ikvienam patērētājam, izmantojot „Eiroplasts” produkciju, ir iespējas veidot savu dzīves stilu, paaugstināt dzīves kvalitāti, ierīkojot dzīvoklī vai darba vietā ventilācijas sistēmu. Piedāvājot nestandartizētu produkciju, uzņēmums "Eiroplasts" palīdz ikvienam patērētājam izvēlēties piemērotāko risinājumu.

Tapflo, SIA

Dārzciema 60-222, Rīga LV-1073
Mūsu produkti:: ✓ Membrānu sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi - CP Pumps ✓ Peristaltiskie sūkņi ✓ Skrūvveida sūkņi - Nova Rotors ✓ Filters Tapflo Par Tapflo:

Tapflo grupa ir neatkarīgs, ģimenes īpašumā esošs Eiropas ražotājs un globāls membrānu sūkņu, centrbēdzes sūkņu un citu rūpniecisko procesu iekārtu piegādātājs. Tapflo savas pārstāvniecības ir 30 valstīs un neatkarīgi izplatītāji vairāk nekā 45 valstīs.

Vilevi, SIA, Darba drošības uzņēmums

Graudu 29a, Rīga, LV-1058
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vilevi, SIA, darba drošības Vidzemes filiāle

Kocēni, Ošu 6, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Siltuma detektori. Darba drošība būvlaukumā, darba vides risku novērtēšana, darba vides riski.