Siltumsūkņi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Akvedukts, AS, KAC Liepāja

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
ķīmija, viss baseiniem, kanalizācijas caurules, cauruļvadi, dārza preces, degvielas uzpildes iekārtas, siltumsūkņi

Akvedukts, AS, KAC Saldus

Dzirnavu 23, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apkures katli, apkures iekārtas, santehnika, ģeotekstils, baseinu aprīkojums, ūdenskritumu sūkņi, baseinu ķīmija, viss baseiniem, kanalizācijas caurules, cauruļvadi, dārza preces, degvielas uzpildes iekārtas, siltumsūkņi, siltumtehnika, apkure, dūmvadi, kamīni krāsnis, krāsnis, kamīni, metāla caurules, tērauda caurules, dzeramā

Akvedukts, AS, KAC Madona

Saules 61i, Madona, Madonas nov. LV-4801
Santehnikas tirdzniecība

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Samsung, Multisplit, Split, RAC, COP kondicionēšana, dzesēšana, gaisa kondicionieri, siltumsūkņi , Samsung

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1b, Daugavpils LV-5404
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

Onninen EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Samsung, Multisplit, Split, RAC, COP kondicionēšana, dzesēšana, gaisa kondicionieri, siltumsūkņi , Samsung

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Samsung, Multisplit, Split, RAC, COP kondicionēšana, dzesēšana, gaisa kondicionieri, siltumsūkņi , Samsung

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
, termoregulatori, infrasarkanās pirtis, kondicionieri, ventilācija ar rekuperāciju, gaisa aizkari, siltumsūkņi

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
pakalpojumi, santehnika, ūdens, ūdens apgāde, ūdensvads, ūdensfiltri, filtri, caurules, ūdens pieslēgšana, ūdens pievads, pievads, gruntsūdeņi, drenāža, drenāžas sistēma, drenāžas izbūve, ārējie tīkli, iekšējie tīkli, ūdens tīkli, skaitītāji, ūdens skaitītāji, ūdens plombas, plombēšana, attīrīšana, boileri, montāža, uzstādīšana,

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
Preces: ✓ Gaiss-gaiss siltumsūkņi ✓ Gaiss-ūdens siltumsūkņi ✓ Zeme-ūdens siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Gāzes apkures katrli ✓ Saules baterijas ✓ Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas

Condair, SIA

Ūbeļu 15-22, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

SIA "Condair" ir Jūsu sadarbības partneris telpu mikroklimata risinājumu - ventilācija, dzesēšana, mitrināšana, sausināšana, telpu mikroklimats - izveidošanā.

Uzņēmumā strādā nozarē pieredzējuši un zinoši speciālisti, kas ieteiks Jūsu situācijai atbilstošāko telpu mikroklimata risinājumu.

Sadarbojoties ar mums, klients saņem ne tikai kvalitatīvas iekārtas, bet arī individuālu pieeju un pozitīvu attieksmi sadarbībā.

SOLARWAY, SIA

Planīcas 50, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Mēs piedāvājam:: ✓ Saules paneļi (saules baterijas) ✓ Inventori (tīkla, hibrīda un akumulatoru) ✓ Saules paneļu stiprinājumi ✓ Saules paneļu kabeļi, konektori un citi papildus materiāli ✓ Saules paneļi un to sistēmu uzstādīšana ✓ Dokumentu sagatavošana valsts atbalsta iegūšanai

BL serviss, SIA

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Darbības jomas:: ✓ Kondicionieri ✓ Ventilācija ✓ Siltumsūkņi ✓ Apkure Apraksts: Uzņēmums piedāvā kondicionieru, ventilācijas, gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu, kā arī apkures sistēmu uztādīšanu, apkalpošanu un remontu. Uzņēmuma darbinieki ir kvalificēti speciālisti ar ilggadēju pieredzi nozarē, tāpēc spējam ieteikt labākos iespējamos risinājumus atbilstoši klienta vēlmēm. Uzticētos darbus veicam ātri, precīzi un kvalitatīvi. 

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi