Skaņa, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
dahua Technology IP videonovērošana, DAHUA videokameras, tīkla kameras darbam un mājai, WIFI videokameras, DAHUA video ieraksta iekārtās, video serveri un darbstacijas, DAHUA HDCVI kameras, monitori, Hanhwa monitori, informācijas nesēji, HDD 1TB, 2TB, 3TB, 4TB, 6TB un 8TB, Dahua videonovērošanas aksesuāri, PTZ kameru vadības pultis,

Garīši, ZS

"Garīši" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Pārtikas ražotne. Pārtikas vairumtirdzniecība. Dārzeņu produkcijas tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Garīši, vietējais ražotājs. Ražots Latvijā. Sautēti kāposti, skābēti kāposti, marinēti kāposti, svaigi kāposti, marinētas bietes, vārītas bietes, galda bietes svaigas, bietes vakuuma iepakojumā, vārīti kartupeļi, vārīti sagriezti

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: Biroja mēbeles, biroja galdi, elektriski augstumā regulējami galdi, augstuma regulējami galdi, biroja krēsli, atvilktņu bloki, biroja starpsienas, akustiskie paneļi, arhīva plaukti, arhīvi, iekarināmās mapes, biroja skapji, biroja plaukti, failu skapji, biroja paklāji, datorgaldi, rakstāmgaldi, dokumentu skapji, sedlu krēsli,

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Privātais bērnudārzs, dārziņš, Privātā pirmsskolas izglītības iestāde, bērnu dārzs Pārdaugavā, Bērnu pieskatīšana, Bērnu izziņas, mācību materiāli, uzskates materiālu gatavošana, tirdzniecība, izbraukuma semināri, profesionālas konsultācijas uz vietas, vecāku apmācība, harmoniskas personības veidošana, bērnudārzi, pirmsskolas

Putusiltinasana.lv

Ragana, Bērzu 6-7, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Kas ir putu siltināšana?:

Poliuretāna putas ir viens no efektīvākajiem mūsdienu izolācijas materiāliem – ātri ieklājams, izturīgs un ilgmūžīgs, nodrošina hermētisku vienlaidu siltinājumu bez šuvēm, plaisām un tukšumiem uz jebkuras virsmas. Izsmidzinātas noteiktā biezumā putas kļūst arī par skaņas, tvaika un ūdens izolatoru, kas kalpo līdz 50 gadiem. Poliuretāns ir materiāls, kas sastopams mums visapkārt – mājsaimniecības precēs, apģērbā, automobiļos, sporta inventārā u.c. Poliuretāna putas plaši izmanto modernajā būvniecībā daudzviet pasaulē (ASV, Kanādā, Āzijā, Skandināvijā, Lielbritānijā u.c.), jo, pareizi iestrādājot, šis siltumizolācijas materiāls ļauj panākt augstu ēku energoefektivitāti un ievērojami samazināt apkures izmaksas. Putu siltināšanas pielietojums ir ļoti plašs – no pamatiem līdz jumtiem kā nelielās privātmājās un saimniecības ēkās, tā industriālos angāros. Poliuretāna putas veidojas divu polimēra grupas vielu – izocianāta un poliola – savienojuma rezultātā. Šīs divas komponentes tiek izsmidzinātas ar speciālu augstspiediena iekārtu, veidojot vienota slāņa izolācijas materiālu, kas nodrošina lielisku saķeri gandrīz ar jebkuru, arī nelīdzenu virsmu un būvniecības materiālu. Putu sastāvā nav ķīmisku šķīdinātāju, kā arī kaitīgu plastifikatoru, tām nepiemīt smarža. Putas ir ātri uzklājamas un sacietē jau 3 – 20 sekunžu laikā. Ražotāja garantija putu ilgstspējībai 25 gadi.

A & A, SIA

Mazā Nometņu 35, Rīga LV-1002
Par uzņēmumu:

SIA "A&A" piedāvā jumtu segumu ierīkošanu, ēku siltināšanu, starppaneļu šuvju hermetizāciju. Sintepona un neausto materiālu ražošana.

ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Garozas 15a, Jelgava LV-3002
Pakalpojumi:: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

SIA Ģeo eksperts

Tvaika 27, Rīga LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Ģeotehniskā izpēte ✓ Ģeotehniskā uzraudzība ✓ Smilts sablīvējuma pārbaudes ✓ Grunts nestspējas testi ✓ Pāļu viengabalainības pārbaudes ✓ Pamatu apsekošana ✓ Statiskās plātnes testi ✓ Monitoringa urbumu izveide Par mums::

SIA "Ģeo Eksperts" ir Latvijas uzņēmums, kura pamatnodarbošanās ir ģeotehniskās (ģeoloģiskās, inženierģeoloģiskās) izpētes pakalpojumu sniegšana. Mūsu pastāvīgos un nozīmīgākos klientus mēs redzam Latvijas teritorijā, bet nenorobežojamies arī no izpētes darbiem pārējās Baltijas valstīs vai arī tuvējās kaimiņvalstīs.

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Royal Enfield motociklu garantijas apkalpošana un remonts ✓ Motociklu riepu tirdzniecība, remonts, maiņa un balansēšana ✓ Moto tehnikas sezonas uzglabāšana  ✓ Citu motociklu marku apkopes un remonts ✓ Moto tehnikas sagatavošana ekspedīcijām ✓ Motociklu aksesuāru un piederumu tirdzniecība ✓ Moto ekipējuma tirdzniecība (ķiveres, apģērbs, cimdi, apavi u.c.)

Elements VK, SIA, auto elektronikas serviss, papildaprīkojuma uzstādīšana

Lubānas 11, Rīga, LV-1019
Apraksts:

"Elements VK" ir autoserviss, kas sniedz ar auto elektroniku un elektroiekārtām saistītus pakalpojumus: diagnostiku, uzstādīšanu, regulēšanu, remontu, papildaprīkojuma uzstādīšanu, atpakaļgaitas kameras, navigācijas sistēmas, signalizāciju, imobelaizeru uzstādīšanu.

Freiga, SIA, mēbeļu ražotne

Kuldīgas 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: SIA “Freiga”, apvienojot tehnoloģiskos risinājumus un klienta ieceres, spēj realizēt gan klasiskus, gan ekstravagantus pasūtījumus. Plašas dizaina un aksesuāru variācijas iespējamas koka logu, ārdurvju, kāpņu, dažādu mēbeļu un iekārtu pasūtījumos. Stingra un nepārtraukta kvalitātes kontroles veikšana viscaur ražošanas procesā ļauj SIA “Freiga” garantēt produkcijas kvalitāti.

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana Par mums::

Mūsdienu sabiedrība un uzņēmējdarbība ir kļuvusi transkontinentāla, un uzņēmēji lielākoties ir piesaistījuši savam biznesam ārzemju investorus vai sadarbības partnerus.

Pāris simtu kilometru attālumā no Latvijas runā lietuviski, igauniski, krieviski, mazliet tālāk skan somu, norvēģu, ukraiņu, baltkrievu, vācu u.c. valodas, un arī tur bizness „iet no rokas”!

Mēs palīdzēsim saprasties!

Devīze - panākumus gūst tie, kas vienmēr palīdz citiem... Mēs palīdzēsim un nodrošināsim ar uzticamu grāmatvedi, audita un tulkojuma pakalpojumiem no/uz 70 valodām. Laipni gaidīti! 

Grīdu serviss, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājam:: ✓ Linolejs ✓ Vinila grīdas segumi ✓ Paklājflīzes un paklāji ✓ Sporta segumi ✓ Epoksīda un poliuretāna grīdas ✓ Grīdu ieklāšana Par uzņēmumu:

Veicam jebkura veida grīdas seguma ieklāšanu, izmantojot populārāko ražotāju materiālus. Mūsu specializācija ir grīdu ieklāšana sabiedriskajos, industriālajos un komercobjektos. Mēs piedāvājam kompleksus grīdu izbūves risinājumus, pilnībā uzņemoties atbildību par izbūvēto grīdu. Mēs izmantojam vadošo grīdas segumu ražotāju materiālus, kuri nodrošina seguma kvalitāti atbilstoši ražotāja noteiktam standartam.

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Apraksts:

Atpūtas kuģītis "Vecrīga" - modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem. Mēs piedāvājam 1 stundas garumā izbaudīt "Rīgas panorāmas reisu" pa Daugavu, un tikai mūsu kuģītis piedāvā "Saulrieta reisus", kas ilgst 2.5 h, kuru laikā mēs dodamies uz Jūras vārtiem, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu. Mēs piedāvājam Atpūtas kuģīša "Vecrīga" un Kanāla kuģīšu "AMBER RĪGA", "AURORA" un "ANNABELLA”, "ARABELLA" nomu.

Līva AB Nord, SIA, Sertificēto durvju ražošana

Ražots Latvijā!
"Lagatas L" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija: ✓ Iekšdurvis ✓ Durvis rentgena kabinetiem ✓ Ugunsdrošas durvis ✓ Stikla sienas ✓ Skaņu izolējošas durvis ✓ Pret uzlaušanu izturīgas durvis ✓ Durvis alumīnija kārbās Apraksts: Uzņēmums ir specializējies durvju ražošanā. Līva AB Nord izgatavo durvis pēc pasūtījuma un atbilstoši klientu vajadzībām un vēlmēm. Uzņēmumā tiek ražotas uguns drošas, skaņu izolējošas, rentgenstarus aizturošas, kā arī pret ielaušanos izturīgas durvis. Līva AB Nord ražotie produkti ir sertificēti atbilstoši ES prasībām. Uzņēmumā izgatavo arī dažāda stila stikla sienas un bīdāmās durvis.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.