Skaņa, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Tantuki Production, SIA

Daugavgrīvas 49 k.1, Rīga LV-1007
Apraksts:

Tantuki Production -  pieredzējusi VIDEO- AUDIO studija, kas veic augstu profesionālo darbību VIDEO reklāmas veidošanā, izgatavošanā. AUDIO reklāmas izgatavošanā, veidošanā, Profesionāla filmu ieskaņošanā, subtitrēšanā, dublāžā. Guntis Krivms Tantuki Production  VIDEO- AUDIO studijas vadītājs un galvenā veiksmes atslēga - personība un viņa unikālā balss, bez kuras vairs nespējam iedomāties ne TV3 pašreklāmas, ne TV seriālus, ne TV raidījumus, ne AUDIO- VIDEO reklāmas. Radoša sadarbība ikvienā  VIDEO- AUDIO reklāmas risinājumu radīšanā, elegantu klipu veidošanā.

Galvenā studijas darbošanās sfēras:

* Video reklāma, veidošana, izgatavošana;

* Audio reklāmas izgatavošana, veidošana;

* Profesionāla filmu ieskaņošana;

* TV šovi, TV raidījumi, TV produkti - filmēšana;

* Vadītājs, audio, video reklāmas guru  GUNTIS KRIVMS.

Urbanoviča Edīte - audiologopēda prakse

Stirnu 8-351, Rīga LV-1082
Apraksts:

Edīte Urbanoviča, audiologopēds, logopēdija, privātprakse, audiologopēds Rīgā, sertificēts audiologopēds, audiologopēda konsultācijas un nodarbības, diagnostika, terapija, rehabilitācija, audiologopēds berniem, audiologopēds pieaugušajiem,  runas un valodas traucējumi, skaņu izrunas traucējumi, dzirdes traucējumi, miofunkcionālā terapija, lasīšanas un rakstīšanas traucējumi, stostīšanās, valodas attīstība, afāzijas, rīšanas traucējumi.

Uldis Ēlerts, klavieru skaņotājs

"Sātiņi" , Alsungas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3306
Apraksts: Klavieru skaņošana un remonts. Konsultācijas – klavieru tehniskā stāvokļa novērtēšana, palīdzība pie instrumentu iegādes. Pakalpojumi pieejami visā Kurzemē.

Markuss Solid, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Apraksts:

SIA MARKUSS SOLID ir vairumtirdzniecības uzņēmums, kas pārdod mēbeļu furnitūru un piederumus. Mūsu produktu klāstā ir mēbeļu furnitūra, mēbeļu un biroja krēslu ritentiņi, skrūves, viras, koka tapas, koka un plastikāta dekoratīvie skrūvju vāciņi, pašlīmējošie filca un gumijas paliktņi mēbelēm, skaņas slāpētāji, atdures  un amortizatori no polimēriem.

Piedāvājam TENTE GmbH (Vācija) mēbeļu un industriālos riteņus plašam pielietojumam.

Kurland Door, SIA

Brūzis, "Purmaļi" , Virbu pagasts, Talsu nov., LV-3292
Apraksts:

Piedāvājam uzstādīt augstākās kvalitātes sekciju tipa paceļamos, garāžu un industriālos vārtus, ar mehānisko vai automātisko vadāmību Gfa, Bft Vārti ir droši un izturīgi. Pēc nepieciešamības vārtos var iebūvēt logus, durvis, slēdzenes. Vārtu biezums nodrošina skaņas izolāciju un siltuma noturību. Piedāvājam krāsu dažādību, lai vārti saplūst ar apkārtējo interjeru (balts ral9002, brūns ral8014, alumīnija ral9006, kā arī koka imitācija vai arī jebkuru citu krāsu, kas atrodama RaL katalogā). Veicam arī remontu un apkopi. Strādājam gan ar fiziskām, gan juridiskām personām. Strādājam pa visu Latviju bez brīvdienām. Individuāla pieeja katram klientam un īpaši draudzīgas cenas. Cenā iekļauta 2 gadu garantija. Sīkākai informācijai par cenām, uzmērīšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu - zvaniet mums pa tālruni.

Teniss Events, SIA

A.Bieziņa 9-44, Rīga LV-1029
Par mums: Kāzu un ballīšu vadīšana Latvijā un ārzemēs   Ar lielu degsmi un prieku mēs rīkojam kāzas un ballītes!   Mums ir 12 gadu pieredze šajā jomā!   Mēs vadām svinīgos pasākumus trīs valodās — angļu, latviešu un krievu.   Svinīgo pasākumu izdošanās par 80% ir atkarīga no pasākuma vadītāja     Tieši vadītājs rada svētku atmosfēru: gan kā svētku rīkotājs, gan kā nodrošinātājs vienā personā, spēdams atrisināt jebkurus jautājumus dažu minūšu laikā!   Mūsu aģentūrā par "svētku nodrošinātājiem" strādā 2 vadītāji - Artūrs Teniss un Tanya Rid - gan individuāli, gan duetā.

KAMERTONIS, akordeonu skaņošana

Īsā 18, Daugavpils, LV-5415
Pieredzējis meistars Andrejs Turoks labo, skaņo akordeonus, bajānus un harmonikas. Skaņošana un labošana: akordeons, bajāns, harmonikas.

Pilnstikla studija, SIA

Alderi, Pērles 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

PILNSTIKLA STUDIJAS 18 gadus krātā pieredze ļauj realizēt skaistus, interesantus un konstruktīvi sarežģītus projektus, kuros izmantojam stiklu visdažādākajās variācijās .PILNSTIKLA STUDIJA ir dinamisks un strauji augošs ALUMĪNIJA un STIKLA konstrukciju ražotājs,  kas saviem klientiem piegādā augstas kvalitātes būvniecības risinājumus plaša spektra ēkām un objektiem.PILNSTIKLA STUDIJA lepojas ar savu pieredzi, reputāciju un dažādu sarežģītu projektu īstenošanā Latvijas un Eiropas tirgos. Mēs nepārtraukti sekojam jaunākajām tendencēm nozarē un turpinām meklēt inovatīvus risinājumus, lai nodrošinātu mūsu klientiem augstākās kvalitātes risinājumus un veicinātu nozares produktivitāti un izaugsmi. Varam sevi saukt par ekspertiem ALUMĪNIJA  un STIKLA konstrukciju projektēšanā un ražošanā, tieši pateicoties gadu gaitā iegūtai pieredzei. Visa mūsu produkcija ir sertificēta atbilstoši Eiropas standartiem.Specializējoties būvniecības nozarē, mēs strādājam ar daudziem celtniecības un būvniecības  uzņēmumiem, piegādājot savu ražoto produkciju.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

Madonas novada pašvaldība, Vestienas pagasta pārvalde

Vestiena, "Pagastmāja" , Vestienas pagasts, Madonas nov., LV-4855
Vestienas pagasta pārvaldes iestādes:: ✓ Vestienas bibliotēka ✓ Vestienas pamatskola ✓ Vestienas pamatskolas pirmsskolas izglītības iestāde ✓ Vestienas tautas nams ✓ Vestienas feldšerpunkts Apraksts:

Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Mūsu pagastā atrodas arī Natura 2000 teritorija (ietilpst dabas parks Gaiziņkalns, dabas liegums Ilziņa ezers un Kāla ezera salas, ģeoloģiskais veidojums Bolēnu Acu avots un Vestienas muižas aleja). Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Vestienas pagasts organizē arī Muzikālo pasākumu "Kāla ezera skaņas". Augļu un ogu dārzs – z/s "Jāņkalni" ar iespēju sezonas laikā lasīt, degustēt un iegādāties šo produkciju.

Latvijas Neredzīgo bibliotēka

Turpinām strādāt klātienē!
Strazdumuižas 80, Rīga LV-1024
Kam var tikt izsniegtas pielāgotās audiogrāmatas?: Latvijas Neredzīgo bibliotēka apkalpo ikvienu, kuram ir grūti vai nespēj lasīt parasto drukāto tekstu. Mūsu lasītāji ir neredzīgas un vājredzīgas personas, kā arī personas ar citādām lasīšanas grūtībām (t.sk. seniori, cilvēki ar disleksiju u.c) un ar fiziskiem traucējumiem, kas minētas Autortiesību likuma 22(1). pantā.

SIA VELVE MATERIĀLU SISTĒMAS

'Kalniņi' , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: SIA ''Velve M.S. Tehnoloģijas" piedāvā augstākās kvalitātes materiālus gan privātpersonu, gan profesionālu būvnieku vajadzībām, kā arī valsts mēroga hidrotehnisko būvju būvniecībā nepieciešamos būvmateriālus. Kopš 1999. gada SIA "Velve M.S. Tehnoloģijas" ir pasaulē pazīstamās būvniecības sauso maisījumu un būvķīmijas ražotājkompānijas MAPEI S.p.A., kā arī POLYGLASS S.p.A. hidroizolācijas materiālu oficiālais pārstāvis Latvijā.

Eden Winds Projects, SIA

G.Astras 2 k.1, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Galvenais mūsu darbības virziens ir augstas kvalitātes celtniecības materiālu un sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Veicam preču komplektāciju gan privātpersonu, gan profesionālu celtniecības kompāniju vajadzībām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientus un tādēļ piedāvājam mūsu klientiem produktu vai risinājumu par ko esam pārliecināti. Mūsu komanda sniegs Jums konsultācijas par mūsu piedāvātajiem materiāliem, to īpašībām, iestrādes niansēm un palīdzēs izvēlēties nepieciešamos risinājumus. Mūsu materiālu piegādātāji ir vieni no pasaules vadošajiem būvmateriālu un būvķīmijas ražotājiem: Schluter-Systems KG, Gutjahr Systemtechnik GmbH, MIGUA Fugensysteme GmbH, ARDEX.

Wedi celtniecības plāksnēm, kas kļuva par revolūciju visai nozarei un kuru nosaukums tiek izmantots kā vispārīgs termins laika gaitā ir pievienojušies daudzi citi jauninājumi. Mūsdienās premium klases zīmols wedi nozīmē pārdomātus sistēmu risinājumus vannas istabu un mitru telpu individuālam dizainam jaunbūvēs vai ēku restaurācijā.  

Piedāvājam inteliģentus sistēmu un moduļu risinājumus, ar kuriem vannas istabas, labsajūtas oāzes un SPA var izbūvēt ātri, droši un estētiski. Ideāli saskaņotos produktus var izmantot atsevišķi vai kombinēt vienu ar otru, veidojot vispārēju koncepciju. Tādā veidā atsevišķi izstrādājumi kļūst par sistēmu un vairākas sistēmas kļūst par wedi sistēmas vannas istabu, kas ir 100% ūdens necaurlaidīga un ir individuāli projektējama.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

EMCO paklāji

Latgales 256A-3.stāvs, Rīga LV-1063
EMCO paklāji priekšrocības:: ✓ apstādina līdz 90% ielas netīrumu ✓ ļauj ietaupīt līdz 65% izdevumu telpu uzkopšanai ✓ pagarina kalpošanas ilgumu un saglabā pievilcīgu grīdas segumu ārējo izskatu ✓ samazina putekļu daudzumu gaisā ✓ izslēdz paslīdēšanas risku ✓ samazina uzkopšanas biežumu 2 – 3 reizes ✓ gaumīgs interjera priekšmets

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
Mūsu produkti un pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Lāzergriešana ✓ Hidroabrazīva griešana ✓ Gumijas izstrādājumi ✓ Ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība ✓ Plastmasas izstrādājumi ✓ Plastmasas izstrādājumu izgatavošana ✓ Konveijeru, transportieru lentas un aprīkojums ✓ Grīdas segumi, grīdu segumi sporta zālēm, daudzfunkcionālie grīdu segumi, zāles imitācija. Ražošana, vairumtirdzniecība ✓ Šļūtenes ✓ Detaļu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Blīvēšanas materiāli ✓ Blīvju izgatavošana

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!