Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80
1

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

A.Deglava 66, Rīga, LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.
  • 1 Skaistumkopšana
2

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Stils ZS, SIA, Frizētava Rīgas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Par frizētavu:

Frizētava "Stils ZS" Rīgā, piedāvā friziera un skaistumkopšanas pakalpojumus Rīgas centrā visiem dzimumiem un vecumiem par izdevīgām cenām. 

Lili 1, SIA, Parūkas un šinjoni, noma

Spīķeru 3, Rīga LV-1050
Apraksts: Parūkas un šinjoni katrai gaumei! Vairāk kā 1000 modeļu. Cenas no eur 5 līdz eur 50. Iespējams parūkas nomāt, cena no eur 10 līdz eur 13 diennaktī. Pastāvīgajiem klientiem 10% atlaide. Īsta parūku paradīze! Piedāvājam arī parūku nomu, īri.

Activ SPA, SIA

Turpinām strādāt pēc vienošanās !
Lastādijas 42-22, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Activ&SPA" - skaistumkopšanas un masāžas studija. Profesionāli, pieredzējuši un sertificēti speciālisti. Mēs aicinām jūs mūsdienīgi aprīkotās filiālēs, kurās valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts! Kā arī ūdens aerobikas nodarbības dažādos Rīgas rajonos un nodarbības zālē (pilates, vēderdejas, fitnesjoga).

ZL.LV iesaka

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Smile More, zobārstniecības klīnika

Latgales 243-99, Rīga LV-1019
Klīnikas pakalpojumi: ✓ Zobārstniecība ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu implantoloģija Zobārstniecības klīnika: Klīnika SMILE MORE saviem klientiem piedāvā zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus Ķengaragā, Maskavas ielā, Krasta masīvā, Maskavas forštatē, atrodas Maskavas ielā 243. Zobārstniecības klīnikai un tās darbiniekiem ir daudzu gadu pieredze. Mūsu zobārsti un zobu higiēnisti spēs jums palīdzēt ātri un kvalitatīvi. Visi pakalpojumi ir pieejami par izdevīgām cenām. Gaidīsim jūs ciemos mūsu klīnikā SMILE MORE!

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga LV-1003
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika Vidar piedāvā dažādus zobārstniecības un protezēšanas pakalpojumus Rīgā, Latgales priekšpilsētā. Pieejami arī zobu higienista pakalpojumi. Zobu tehniskā laboratorija. Pie mums iespējama kvalitatīva zobu ārstniecība, ķirurģija un protezēšana pie kvalificētiem un pretimnākošiem speciālistiem.

Labrains, SIA

Latgales 127A, Rīga LV-1003
Apraksts:

"LABRAINS" ir Latvijā ražota dabiska dermokosmētika, kas ir īpaši radīta cilvēkiem ar jutīgu, kairinātu, sausu, kā arī normālu sejas ādu. Mēs ražojam veselībai drošu, bezalergēnu kosmētiku, kas izstrādāta saskaņā ar jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem. LABRAINS produkti ir paredzēti dažādām vecuma grupām un sejas ādas problēmām.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.