Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Orhi Nails, skaistumkopšanas salons

Lāčplēša 102, Rīga LV-1003
Nagu pieaudzēšanas kursi Rīgā, nagu kopšanas un dizaina kursi Rīgā, nagu pieaudzēšana Rīgā, manikīrs, pedikīrs, gēla nagi, skaistumkopšanas kursi Rīgā, kursi nagu pieaudzēšanai un kopšanai Rīgā, nagu dizains, skaisti nagi, nagu kopšanas speciālists Rīgā, nagu kopšanas pakalpojumi Rīgā, manikīrs Rīgā, nagu kopšanas kursi Rīgā, nagu dizaina

Smile More, zobārstniecības klīnika

Latgales 243-99, Rīga LV-1019
Zobu labošana, zobu protezēšana, zobu implanti, (implantoloģija) zobu higiēna, zobu balināšana ar ZOOM, zobu restaurācija. Zobārstniecības klīnika Ķengaragā, Zobārstniecība, Stomatoloģija Ķengarags, Ortodontija, Zobārsts Ķengaragā, Maskavas ielā, Krasta ielā, Krasta masīvs, Rīgā. Zobārstniecība, stomatoloģija, ortodontija. Zobu

Stils ZS, SIA, Frizētava Rīgas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Par frizētavu:

Frizētava "Stils ZS" Rīgā, piedāvā friziera un skaistumkopšanas pakalpojumus Rīgas centrā visiem dzimumiem un vecumiem par izdevīgām cenām. 

VCA Dent Zobārstniecība Dzelzceļa VC

Emīlijas Benjamiņas 3, Rīga LV-1050
Zobārstniecība un mutes higiēna

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga LV-1003
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika Vidar piedāvā dažādus zobārstniecības un protezēšanas pakalpojumus Rīgā, Latgales priekšpilsētā. Pieejami arī zobu higienista pakalpojumi. Zobu tehniskā laboratorija. Pie mums iespējama kvalitatīva zobu ārstniecība, ķirurģija un protezēšana pie kvalificētiem un pretimnākošiem speciālistiem.

Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.