Smilšu strūkla, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Alda Apsīša akmeņkaļa darbnīca

Ziemeļu 10a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Akmens apstrāde, akmens pulēšana, akmens slīpēšana, akmens apstrāde. Kapu pieminekļu izgatavošana, kapu pieminekļi, pieminekļi, akmens apstrāde. Kapakmeņi. Akmens apstrāde, soliņi, vāzes, apmales, plāksnes, plāksnītes, granīta kapu pieminekļi, pieminekļu apmales, gravēšana, kapakmeņi, soliņu. Izgatavošana, uzstādīšana, ražots
ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
strūkla , Akmens apstrāde, soliņi, kapu pieminekļi, betona izstrādājumi, betona, granīta kapu apmales, strūklas pakalpojumi, akmens, stikla, koka apstrāde ar smilšu strūklu, metāla apstrāde ar smilšu strūklu

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45a, Rīga LV-1004
balansēšana, riepu montāža, zemprofila riepas, riepu kalibrēšana, disku krāsošana, disku apstrāde ar smilšu

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Kvalificēts personāls:

Uzņēmuma "AG Industrial" mērķis ir kļūt par ceļvedi Baltijas uzņēmumiem plašajā industriālo izstrādājumu pasaulē. Mums ir profesionāla un kvalificēta konsultantu komanda, kas pārzina produktu un ieteiks izstrādājumus, kas nodrošinās precīzi jums nepieciešamo funkciju, līdz ar to arī perfekti un ilgstoši kalpos.

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā! 

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Apraksts: Rūpnīca Darba Spars SIA piedāvā metāla apstrādes pakalpojumus un pieņem pasūtījumus metāla konstrukciju un dažādu metālizstrādājumu izgatavošanai no tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija, un citiem krāsainiem metāliem! Izgatavojam ielu nosaukumu plāksnītes!

Ekostrūkla

Pilsrundāle, "Pērkoņi" , Rundāles pagasts, Bauskas nov. LV-3921
strūklošana, smilšu strūkla , ķieģeļu tīrīšana ar smilšu strūklu, akmens virsmu tīrīšana ar smilšu strūklu, tīrīšana, lielgabarīta cauruļu strūklošana, sausā smilšu strūkla , slapjā smilšu strūkla , virsmu atjaunošana

SandBlasting

Biķernieku 278, Rīga LV-1079
Smilšu strūkla , smilšu strūklošana, ķieģeļu tīrīšana ar smilšu strūklu, akmens virsmu tīrīšana ar smilšu , strūklu, koka virsmu tīrīšana ar smilšu strūklu, metāla virsmu tīrīšana ar smilšu strūklu, betona virsmu

ANE Latvija, SIA

Brīvības 40-27, Rīga LV-1050
Metāla virsmu apstrāde

MK Serviss, SIA

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Smilšu strūkla . Motora, bremžu daļas. Smērvielas, šķidrumi. Riepas, akumulatori. Dzinēju remonts.

EL Refinish, SIA

Stirnu 8, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Smilšu strūkla . Strādājam ar augstas klases materiāliem. 3M, SPIES HECKER, PPG, STANDOX.

Krāsotava.lv, SIA

Laukmuižas 20, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu., Metāla detaļu virsmu apstrāde ar smilšu strūklu. Talsos, Kurzemē.

Danfo Masters, SIA

Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Aizsargplēves stikliem, auto uzlīmju izgatavošana, bīdāmas durvis, brūns spogulis, dekoratīva smilšu , strūkla , dekoratīvas plēves, dekoratīvie spoguļi, dekoratīvie stikli, drošības plēves, drošības stikli

Domaro, SIA

Dole , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2169
Metāla izstrādājumu gruntēšana, krāsošana, apstrāde ar smilšu strūklu.

RK Alloy, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
metināšanas darbi, metāla griešana, metāla krāsošana, metāla griešana ar CNC, metāla virpošana, tīrīšana ar smilšu

SL Tactics, SIA

Bērzkalni, Burtnieku 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
segumi, Jumta krāsošana, Restaurācija, Celtniecības un Remonta darbi, Apdares darbi, Fasādes krāsošana, Smilšu , strūklas, virsmu abrazīvā tīrīšana, sausā smilšu strūklošana, slapjā smilšu strūklošana, santehnikas

AVAlpina, SIA

Braslas 22, Rīga, LV-1035
mazgāšana ar augstspiedienu, fasādes krāsošana, Rūpniecisko ēku, bunkuru, angāru tīrīšana, krāsošana, Smilšu , strūkla , ūdenstorņu krāsošana, Bruģa tīrīšana, Jumtu tīrīšana, noteksistēmu tīrīšana, noteku tīrīšana