Sniega tīrīšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Gaismas tehnikas noma. Pasākumu apskaņošana. Pasākumu tehniskais noformējums. Tehniskais nodrošinājums. Pasākumu apgaismojums. Skaņas noma. Gaismas iekārtu noma. Skaņu iekārtu noma. Specefekti. Skatuve. Skatuves, podesti. Aproces. Aksesuāri pasākumiem. Kontroles aproces. Silikona aproces. Ieejas aproces. Auduma, plastikāta aproces.

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
apstādījumu, zālienu ierīkošana, būvlaukuma, (būvlaukumu) sagatavošana, apzaļumošana, labiekārtošana, sniega , tīrīšana , lāsteku noņemšana, autopacēlāja pakalpojumi, autopacēlāja noma, (īre) paceļamais grozs, Ziemassvētku

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Zāles pļāvēju motori, motori pļaujmašīnām, sniega pūtēji - remonts, labošana., Raideris, motori pļaujmašīnām, sniega pūtēji - remonts, labošana.

Balticroof LV, SIA

Katlakalna 13c, Rīga LV-1073
SIA "Balticroof LV" darbības pamatvirzieni:: ✓ jumtu izbūves ✓ jumtu remonta darbi ✓ nesošā profila montāža ✓ jumtu siltināšanas darbi ✓ kausējamā ruļļu materiāla ieklāšanas darbi ✓ skārda apdares detaļu montāža ✓ risinājumu izstrāde jumta mezgliem ✓ līdzfinansējuma piesaiste jaunu jumtu izbūves darbiem ✓ ēku jumtu apsaimniekošana ✓ sniega tīrīšana no sabiedriskām un rūpniecības ēkām

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.

Dārza Tehnika, SIA, Husqvarna veikals-serviss

Viskaļu 25, Rīga LV-1026
Apraksts:

25 gadu pieredze! SIA "Dārza Tehnika" nodarbojas ar dārza un meža tehnikas tirdzniecību, dārza tehnikas apkopi un servisu. Mūsu veikalā ir pieejami plašā klāstā meža un dārza tehnikas pazīstamāko zīmolu motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, kultivatori (dārza frēzes), celmu frēzes, dzīvžoga šķēres, lapu pūtēji, raideri, mauriņa traktori, traktori, sniega pūtēji, aeratori, zaru smalcinātāji, motori (dzinēji) un rezerves daļas. Preču piedāvājumā ir arī tehnika mežam - tā apkopei nepieciešamie piederumi un rezerves daļas.

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27a, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: AL Ceļu Būve, uzņēmums ar augstu darba kvalitāti un procesu kultūru. AL Ceļu Būvei ir pārdomāta nākotnes vīzija savā nozarē un uzņēmējdarbībā. Uzņēmums strādā, lai uzlabotu ceļu kvalitāti Latvijā. Stratēģiski plānota un pārdomāta darba organizācija sniedz iespēju garantēt augstu darbu kvalitāti un savlaicīgu izpildes termiņu ievērošanu. Ceļu būves uzņēmuma misija - būt līderiem darbu kvalitātē.

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

AVAlpina, SIA

Braslas 22, Rīga, LV-1035
krāsošana, Bruģa tīrīšana , Jumtu tīrīšana , noteksistēmu tīrīšana , noteku tīrīšana , sniega tīrīšana ,, no sūnām, Metāla konstrukciju tīrīšana , Sniega tīrīšana no jumtiem, lāsteku tīrīšana no jumtiem, sūnu

Genti, SIA

Talsu 30a-39, Rīga, LV-1002
, Māju apsaimniekošana, Tīrīšanas darbi, Ģenerāltīrīšana, Ģenerālā tīrīšana , Apkopēju darbi,   Sniega , tīrīšana no jumtiem, Namu apsaimniekošana, Ēku apsaimniekošana, Ofisu tīrīšana , Biroju tīrīšana .

Ļ-KO, SIA

Ķengaraga 10c, Rīga, LV-1063
ceļa zīmes, ceļazīmes, asfaltēšana, labiekārtošanas darbi, būvtehnikas noma, bruģakmens ieklāšana, sniega , tīrīšana .

RavLat, SIA

Gāles 27, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Sniega tīrīšana , savākšana, izvešana., Ietvju tīrīšana , zāles pļaušana. Sniega tīrīšana .