Stikls, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

Jelgavas Logi LA, SIA

Āne, Celtnieku 30, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Apraksts:

"Jelgavas Logi LA" ir uzņēmums, kurā apvienotas zināšanas, nepieciešamās iemaņas un pilnvērtīga ražošanas bāze, lai īstenotu ikviena klienta pārdrošākās idejas stiklojuma jomā. Mūsu piedāvāto logu priekšrocības: elegants telpas izskats, logi tiek piedāvāti dažādās krāsās, siltuma ekonomija – līdz pat 40% lielāka siltuma necaurlaidība, logi veic ārējo trokšņu izolāciju, augsta logu kvalitāte, logi tiek tehnoloģiski pareizi iebūvēti. Ar prieku atbildēsim uz jebkuru jūsu jautājumu un kopā meklēsim vislabāko risinājumu jūsu vēlmēm.

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5a, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Dzelzceļnieku 8a, Jelgava LV-3001
Mūsu pakalpojumu klāstā pieejams:: ✓ Objektu demontāža; ✓ Metāllūžņu konteineru serviss; ✓ Metāllūžņu pieņemšana; ✓ Transporta pakalpojumi; ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana; ✓ Piekabju noma. SIA "TM Recycling" vērtības:

Konkurētspējīga cenu politika, atbildība pret vidi un ilgtspējīga pieeja metāllūžņu pārstrādei - mūsu vērtības veido pamatu mūsu ilggadējām attiecībām ar klientiem. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc vienmēr centīsimies sniegt individuālu pieeju nestandarta situācijās. Lai uzzinātu vairāk, sazinies ar mums vai dodies uz kādu no mūsu fiziskajiem metāllūžņu nodošanas laukumiem! SIA "TM Recycling" filiāles atrodas Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Bauskā, Dobelē, Saldū un Rumbulā.

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

Labo logu aģentūra, Jelgavas birojs

Uzvaras 8-2.st., Jelgava LV-3001
sekcijveida vārti, bīdāmās sistēmas, durvis, bīdāmās stikla paketes, dekoratīvie stikli, tripleks, rūdītais stikls

Lumahs, SIA

Lapu 5, Jelgava LV-3001
pacelšanas mehānismi, TANDEMBOX, METABOX, BLUM, HAFELE, virtuves grozi, savilcēji, plauktu turētāji, stikls

Evopipes, SIA

Langervaldes 2a, Jelgava, LV-3002
Plastmasas izstrādājumi

Flora, SIA

Tērvetes 85, Jelgava, LV-3008
Logi un durvis, logi ar ventilācijas sistēmu, logi ar skaņas izolāciju, logi ar trīs stikliem, logi ar ventilāciju, koka logi, koka alumīnija logi, koka logi ar alumīnija uzlikām, ugunsdrošās durvis, durvis, pildiņu durvis, durvis ar pārfalci, saunas durvis, stikla durvis, koka alumīnija durvis, durvis mājai, logi, Koka durvis, durvis koka,

Glass Design, SIA

Jelgavas 74a-2, Rīga LV-1004
Stikls un stikla izstrādājumu ražošana

Mītavas Logi M, SIA

Savienības 4a, Jelgava, LV-3001
Jelgava, Jelgavā. Logu ražotne. Durvis. logi. Logu, durvju ražošana. Durvis, logi Jelgavā. PVC, plastmasas durvis, logi. Logu ražotne. Pakešlogi. Stikla paketes. PVC logu ražošana, tirdzniecība, koka logi. Plastikāta, pakešu logi, durvis. Durvju, logu remonts, uzstādīšana, montāža. Logu, durvju regulēšana. Durvis, logi Zemgale. Alumīnija