Stomatoloģija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Laboratorijas 2a, Rīga LV-1012
Diagnostika, acu, ausu, kosmētiskās, operācijas, laboratorijas analīzes, USG, ultrasonogrāfija, ķirurģija, stomatoloģija

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Veterinārija. Veterinārārsts. Labs vetārsts Rīgā, Babītē, Pinķi, Pārdaugava, Veterinārā aptieka, Dzīvnieku barība, Veterinārie medikamenti, Vetārsts. Veterināraptieka, vetaptieka, vetārsta izsaukums uz mājām, izbraukuma vizītes. Sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana,

all4pets, Olaines veterinārā klīnika

Zeiferta 12, Olaine, Olaines nov., LV-2114
"all4pets" pakalpojumi: ✓ Terapija un identifikācija; ✓ Dzīvnieku vakcinācija; ✓ Laboratoriskie izmeklējumi; ✓ Dzīvnieku ķirurģija; ✓ Dzīvnieku stomatoloģija; ✓ Vetārsta mājas vizīte; ✓ Barība dzīvniekiem; ✓ Medikamenti dzīvniekiem

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakse Rīgas centrā

Brīvības gatve 221, Rīga, LV-1039
Apraksts: Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakses vieta Saulkrastos

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

AMI'S, SIA, Veterinārā klīnika

Tvaika 34, Rīga, LV-1005
Ķirurģija, ķeizargrieziens u.c. terapija, oftalmoloģija, stomatoloģija , rentgens, licencēta rentgena, Stomatoloģija visa veida dzīvniekiem.

Dr. Ainara Kokareviča veterinārā klīnika Fel-Can

Turpinām strādāt klātienē!
Codes 3a, Rīga LV-1058
Apraksts:

Veterinārās klīnikas pakalpojumi - konsultācijas, profilaktiskie pasākumi (pretparazitārie, vakcinēšanas u.c.), diagnostiskie izmeklējumi, eitanāzija, mājas vizītes, mikročipēšana,​ dzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā​, terapija, ​vispārējā ķirurģija, ​sterilizācija, kastrācija, stomatoloģija, ortopēdija, ginekoloģija, rentgendiagnosika, ​ultrasonogrāfija, zoopreces (dzīvnieku ārstnieciskā barība, aksesuāri, u.c.).

ZL.LV iesaka

Vetklinika24, SIA, diennakts veterinārā klīnika

Dzelzavas 17, Rīga LV-1084
Apraksts:

Sniedzam kvalitatīvu neatliekamu veterinārmedicīnisku palīdzību 24 stundas diennaktī.

Klīnika ir aprīkota ar atsevišķu neatliekamās palīdzības bloku, stacionāru un intensīvās aprūpes iekārtām, kas paredz pacientam nepieciešama mikroklimata nodrošināšanu. Papildus diagnostikas veikšanai klīnikā atrodas arī laboratorija un vizuālās diagnostikas iekārtas – ultrasonogrāfiskai, rentgenogrāfiskai un zobu rentgenogrāfiskai izmeklēšanai

Ikdienā piedāvājam arī terapeitiskas un ķirurģiskas konsultācijas, tai skaitā gastroenteroloģiskas, dermatoloģiskas, stomatoloģiskas, ortopēdiskas un neiroloģiskas konsultācijas.

ZL.LV iesaka

Torņkalna veterinārā klīnika un aptieka, Veosa, SIA

Vienības gatve 66, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Torņkalna Veterinārā klīnika un aptieka" Vienības gatvē 66, Rīgā, Torņakalnā kopš 2002. gada piedāvā izcilu dzīvnieku ārstēšanu un aprūpi un citus veterināros pakalpojumus. Mūsu Veterinārā klīnika Pārdaugavā piedāvā vispārējo profilaktisko, terapeitisko un plānveida ķirurģisko palīdzību mājdzīvniekiem.  

Mūsu mērķtiecīgā un gādīgā veterinārārstu komanda ir ar plašu pieredzes un zināšanu klāstu veterinārijā. Gaidīsim Jūs un Jūsu mājdzīvnieku mūsu ģimenē.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana, acu, ausu, kosmētiskās, operācijas, laboratorijas analīzes, USG, stomatoloģija , zāles, mikročipu ielikšana, ķirurgs, dzīvnieku ķirurģija, neatliekamā palīdzība, stomatologs, dzīvnieku stomatoloģija
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Mūsu zooveikalā:: ✓ Sausā un konservētā barība dzīvniekiem ✓ Saldēta naturālā produkcija ✓ Spēles ✓ Kārumi ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Mājiņas, guļvietas un tualetes Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Patello Ltd, SIA

Dzirnavu 119-48, Rīga, LV-1050
Terapeitiskā stomatoloģija.Ķirurģiskā stomatoloģija . Ortopēdiskā stomatoloģija .

Hermess, SIA, Zobārstniecības kabinets

Lilijas 28, Rīga LV-1055
Zobārstniecība, zobārsts, zobārsts Pārdaugavā, zobārsta pakalpojumi, stomatologs, stomatoloģija , estētiskā, stomatoloģija , zobu balināšana, zobu higiēna, higiēnists, bērnu zobārsti, zobu protezēšana, implantēšana